helpppppppppppp

07-03-2008
lusk
Nu este medic/terapeut
lusk
acum 3 luni am luat karissa dar nu corect (trebuia sa iau din prima zi de menstruatie dar eu am luat din a5a ), nu le-am luat pe toate... au mai ramas 3-4 pastiel, cum nu le-am luat corect am sangerat aproape o luna intreaga dar nu exagerat de mult cateva picaturi pe zi si de atunci nu mai am ciclu. am senzatiile venirii: dureri de spate, sani. ce sa fac???
1 comentarii
0
08-03-2008, ora 00:00
farm.caty
Nu este medic/terapeut
farm.caty
in general nu se opreste pilula ci se face un control pentru a vedea ce se intampla in cazul sangerarii continue in timpul administrarii.aparitia pic de sange este un efect advers in primele 3 luni de adm a medic.karisa, logest treb adm din prima zi de ciclu, yasminul putea fi adm din 2-5 -a zi de menstruatie.menstruatia in cazul tau treb sa apara in 7 zile de la ultima pastila administrata.nu trebuie reanceput tratam daca nu apare menstruatia ci exclusa posib sarcinii si consultat medicul pentru o eventuala schimbare a anticonceptionalului. si un test de sarcina eventual inainte de consult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul