hematom la nivelul muschiului drept abdominal

28-07-2009
szatmari
Nu este medic/terapeut
szatmari
Buna ziua. Am 28 de ani si am fost operat la nivelul muschiului derept abdominal pe partea dreapta paraombilical pt. ca am avut un hematom sau un lipom 2, 60 cm. Era dureroasa la palpare, atfel nu ma durea nici nu se vedea. Diagnostic Hematom organizat la nivelul muschiului drept abdominal. Va rog sa-mi spuneti cate kg. pot ridica, si cat timp trebuie sa ma leg (acuma port un fel de burtiera din cearceaf ) si ce unguent sa- mi pun ca sa-mi vindece mai bine, si cat efort fizic pot sa fac. In jurul opereatiei si acuma e tot amortit si e foarte tare si daca pun mana ma doare, cat timp o sa fie amortit? Au trecut 14 zile de la operatie, la 10 zile sau scos firele. Va rug sa mai spuneti dupa cat timp pot sa raman gravida ca sa nu afectez operatia sau mai bine muschiul.
Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul