hematurie in urina

17-05-2013
poparo
Nu este medic/terapeut
poparo
fiul meu (26 ani) a avut acum putin timp picioarele foarte foarte umflate, si la fatza, si mainile. am mers la urgenta si i-a iesit 250 u hematurie in sange. a treia zi - 50 u hematurie in sange. Dupa aproximativ o luna, timp in care a consumat multe lichide, aprox 3 l pe zi, nu mai are asa edeme, fatza nu mai este umflata. Am fost la fundeni, la dr ismail si ne-a spus ca are ceva hematii in urina, dar putine, i-a facut un eco si verdictul a fost un sinfrom nefrotic in urma unei viroze puternice in urma careia rinichii au avut de suferit si ca va trece in 2 luni.
nu stiu daca sa ma linistesc cu aceasta explicatie.
2 comentarii
0
19-05-2013, ora 14:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuia internat inca de acum o luna...parerea mea este ca ar trebui sa stiti cat de afectat este rinichiul, daca e nevoie de tratament sau nu, deci cateva zile de internare si investigatii ar fi indicate...Sindromul nefrotic e o boala serioasa care, neinvestigata si tratata la timp poate duce la insuficienta renala cu repercusiuni pe termen lung.mergi cu el la un urolog cu experienta si solicita o internare...
0
23-08-2013, ora 03:50
Dr. Stancu George
Medicina interna, Ploiesti
Dr. Stancu George
In primul rand hematuria este apanajul sindromului nefritic. pacientul cu siguranta trebuie sa repete analizele la un interval de timp iar explicatia Dr Ismail este pertinenta. In al doilea rand trebuie sa mergeti la un nefrolog nu urolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hematii în urină - explicații
  •