Hemoleucograma - Problema dermatologica

14-08-2010
PopRadu
Nu este medic/terapeut
PopRadu
Va salut cu respect.Mi-am facut analizele de curand in speranta ca voi da de cap problemei care nu-mi da pace de 3 ani.O boala dermatologica, aparent banala pe care am descris-o in alt topic : buze uscate, inrosite, umflate.

Acum, eu am ceva experienta in descifrarea acestor analize asa ca nu acolo este problema.Postez doar pentru parerea unui specialist.

Prima data o sa spun ce este bun : Calciu, Fier, Magneziu, Hormonii, VSH, urina, exudat faringian.

Si acum ce NU este bun si la care vreau niste pareri competente :

Leucocite : 10.43 mii/ul (4-10)
Limfocite : 44.2% (20-40)
Monocite : 10% (3-7)
Neutrofile 38.9% (45-70)
Eozinofile 5.1% (1-3)
Bazofile 1.8% (0-1)

Din ce stiu eu, valorile nu sunt foarte mari, deci bolile serioase ies din discutie.Totusi ar putea fi o infectie, inflamatie sau alergie.Ce teste as mai putea face mai departe si la ce specialist imi recomandati sa ma duc(alergolog, imunolog) ? Multumesc.
1 comentarii
0
19-08-2010, ora 15:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn,

Elementele figurate ale sângelui - eritrocitele, leucocitele etc. - au o variaţie fiziologică destul de marcantă la unele persoane, mai ales la cele care migrează frecvent în şi către zone care au diferenţe notabile de etajare bio-pedo-climatică, dar la dvs. variaţia denotă clar o patologie, cu atât mai mult cu cât prezentaţi şi o simptomatologie specific relevantă.
Strict din punctul meu de vedere, în proporţie de minim 60%, suferiţi cel puţin de diateză alergică şi/sau sindrom alergic, alergenul nefiind identificat. Restul de procente înclină balanţa în favoarea prezenţei unor procese infecţioase cu componentă inflamatoare, în cel mai bun caz, şi nu numai...
Ar fi indicat să consultaţi un medic internist dispus să vă facă o examinare minuţioasă; o examinare care să presupună şi realizarea unor testări serologice foarte diversificate, în special testări imunologice. Medicul internist s-ar putea să-şi decline competenţa, ceea ce v-ar determina să vă îndreptaţi către consultarea unui medic hematolog, imunolog şi/sau alergolog.
Staţi liniştit, vă veţi vindeca, însă este foarte important să consultaţi medicul, să gândiţi pozitiv şi să aveţi credinţă că Dumnezeu vă va ajuta.

.
DR. ŢIGĂNIŞTEANU CONSTANŢA - Medic internist
Tel. mobil: 0751.030.553 (tel. personal)
Tel. fix: 021.313.05.70
CENTRUL MEDICAL EUROSANITY
Calea Plevnei, nr. 44, Sector 1, Bucureşti,
Tel. mobil al clinicii: 0723.313.213
Tel. fix al clinicii: 021/ 311.54.54
(Mi-am permis să vă fac această mică sugestie, pentru că pe d-na Ţigănişteanu o cunosc personal, îi ştiu competenţa şi am deplină încredere în dânsa. Dvs. consultaţi ce medic doriţi!)
.



Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hemoleucograma - informații pacient
  •