hemoroid

01-12-2012
daniel sardea
Nu este medic/terapeut
daniel sardea
Acum 20 de ani m-am zgariat cu unghia in fund, (imediat am vazut o dara de sange pe hartia igienica), dupa o perioada mi-a iesit un pic de mat afara cat buricul degetului, acum 10 ani mi-a curs sange prima data., neavand dureri mari, in ultimele luni mi-a iesit afara ca o floare uneori imi curge sangeRusinea m-a oprit sa fac un consult (si putin frica).Ce-mi recomandati?Multumesc anticipat..va rog dati-mi mai multe detalii
10 comentarii
0
01-12-2012, ora 17:11
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Din pacate doar operatia(clasica/laser) va poate scapa definitiv de hemoroizi. Exista creme care atenueaza durerile si mancarimile, in cazul in care aveti, dar nu duc la disparitia hemoroizilor. Nu ezitati sa consultati un medic, fiind o problema destul de des intalnita.
0
01-12-2012, ora 20:53
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
buna, dar esti sigur ca ai hemoroizi?Din moment ce nu ai fost la doctor?Nu e nici o rusine sa mergi la gastroenterolog pentru a face o endoscopie, se poate face fara sa simti ceva, te poate adormi, du-te la control poate e de la altceva sangerarea, nu e ok sa stai de 10 ani asa, din cate am inteles eu, Deci, o programare la gastroentorologie sa vezi despre ce e vorba si sa-ti de-a tratament.

Numai bine, repet nu e rusine indiferent daca esti barbat sau femeie sa mergi la control la gastroenterolog.Pa
0
01-12-2012, ora 21:20
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Michellin, tie ce-ti spune "un pic de mat afara cat buricul degetului", ca omul are nevoie de gastroenterolog sau de proctolog?
0
02-12-2012, ora 10:57
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
proctolog sau la gastro, daca nu are colonoscopie trebuie sa-si faca neaparat, pentru a vedea daca are si hemoroizi interni pe colon.nu stiu ce ai inteles tu din ce am scris.cred ca ai probleme mari de comportament si sa-ti tine mania...ia vezi!!!
0
02-12-2012, ora 12:47
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Ce probleme de comportament am? Ti-am raspuns la intrebare, daca e sigur ca are hemoroizi...atata timp cat precizeaza foarte clar "mat afara cat buricul degetului", e clar ca vorbeste de hemoroizi.invata sa te exprimi si apoi da sfaturi altora!!!
0
02-12-2012, ora 15:10
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
Invata tu sa te exprimi! Sfatul meu a fost unul bun sa mearga la gastroenterolog pentru o colonoscopie, sa nu-i fie rusine ca e in regula sa mearga, poate nu are doar hemoroid extern, poate are si interni si oricum va trebui sa-si faca colonoscopie. El precizeaza "mat afara cat buricul degetului", dar poate are si interni, asta am zis, ca trebuie sa mearga pt o colonoscopie sa vada doctorul exact.In fine...
0
02-12-2012, ora 16:35
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
N-AI INTELES, DIN PACATE NIMIC. Hai sa te luminez, din nou:

Tu ai spus:
buna, dar esti sigur ca ai hemoroizi?Din moment ce nu ai fost la doctor?

Si eu ti-am raspuns:
tie ce-ti spune 'un pic de mat afara cat buricul degetului'?...

N-are legatura nici cu mersul al medic, nici cu hemoroizii interni, nici cu luna de pe cer.Raspunsul meu are legatura doar cu mirarea mea, ca-i pui omul o intrebare stupida, pentru e clar ca are hemoroizi.
Pentru a pune capat acestei discutii inutile, il sfatuiesc pe Daniel sa mearga la un proctolog si pe tine sa iei lectii de gramatica!!!O zi buna!!!

p.s Medicul decide daca e nevoie de colonoscopie sau nu, putandu-se constata si in alt mod daca are hemoroizi interni sau nu(cu ajutorul anoscopului)!!!
0
02-12-2012, ora 18:56
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
In primul rand te bagi ca musca.undeva.nu tie ti-am lasat mesajul...esti varza!!! din toate punctele de vedere.din pacate tu nu ai inteles nimic din ce am scris...LAS-O BALTA DACA AI CU NERVII

HAI PA
0
03-12-2012, ora 08:15
daniel sardea
Nu este medic/terapeut
daniel sardea
va multumesc, amandurora-am sa consult un doctor specialist este posibil sa am si hemoroizi interni(daca te-ai referit la 1, 2 cm interior), in rest ma indoiesc.totusi :mandria te coboara si smerenia te inalta.multumesc
0
03-12-2012, ora 16:02
TheDuchess
Nu este medic/terapeut
TheDuchess
Stimate domn Daniel,

Dupa cate spuneti, acela este un hemoroid, si tatal meu are ceva similar si aceeasi problema, sangerare, usturime. El obisnuieste sa se spele cu musetel in zona respectiva, si foloseste o crema care il calmeaza, dar pentru o perioada limitata.

Nu stiu ce sa spun despre o posibila extirpare. In familia mea, hemoroizii sunt ereditari, bunica a fost operata in nenumarate randuri si tot au aparut. Tatal meu refuza sa faca operatie. Pe de-o parte, se aude ca pot recidiva oricum. Pe de alta parte insa, cand am fost internata in spital, in salon a fost o doamna care s.a operat de hemoroid. Dupa un an am revazut-o si era fericita, spunea ca nu mai are probleme.

Ramane la atitudinea dumneavoastra daca va poate ajuta o operatie.

Si sa nu va fie rusine, nu aveti de ce !


Sanatate multa !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •