hemoroizi sau ce?

23-06-2011
Norbi07
Nu este medic/terapeut
Norbi07
Buna ziua ! am 19 ani si anul trecut tot cam prin perioada aceasta am avt hemoroizi...au trecut cu tratament dupa o perioada de cateva luni am simtit o jena in anus. mi se parea ca nu e ca cea de la hemoroizi. Doctorul de familie mia zis sa nu imi fac griji ca aia ce am avut inainte erau hemoroizi externi si acum sunt inautru si e alta senzatie. am luat vrea 2-3 zile tratamentul si totusi nu mia trecut. de prin decembrie pana acum am tot acea jena cateodata o am cateodata nu insa faza e ca nu mia trecut si nu stiu ce sa fac ! oricum senzatia aceea nu e asa de deranjanta insa m-am speriat intr-o zi cand am fost la baie am avut scaun subtire... mi se parea foarte neobisnuit si doctorul mi-a zis ca ala e si in functie de ce mananc si poate sa fie si de la hemoroizi ! pe internet numai lucruri rele am vazut in legatura cu scaunul subtire si mie frica sa merg la proctolog mie frica mai ales daca trebuie sa fac colonoscopie ).Alte simptome nam mai avut precum sange in scaun sau asa..
5 comentarii
0
23-06-2011, ora 10:55
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Eu azi dimineata cand am fost in baie am observat ceva rosu mic la sfarsit pe hartie si deobicei nu am constipatii ci din contra mai mult diaree dar dureri de burta am.Este posibil sa am hemoroizi?
0
23-06-2011, ora 14:13
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Norbi..daca ti-e frica asa tare, mai stai si vezi cum este scaunul, poate are dreptate d-na doctor, de la alimentatie, depinde si ce mananci..nu ai de ce sa-ti faci griji, esti prea tanar ca sa ai altceva mai grav, si daca era aveai si sange in scauns, si alte simptome..eu zic sa mergi la proctolog sa te consulte sa vezi daca ai hemoroizi interni...si sa-ti dea tratament... ca sa nu se mareasca in timp..
0
23-06-2011, ora 14:15
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Posibil sa fie si hemoroizi, dar eu cred ca este o fisura anala, daca a ramas sange dupa ce te-ai sters..mergi la un consult, , ,
0
23-06-2011, ora 22:10
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Norbi, colonoscopia se poate face si cu sedare prelungita si nu simti nimic.oricum urmareste scaunul si daca tot sangerezi trebuie sa mergi la control.sanatate.
0
24-06-2011, ora 14:36
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Nu are sangerari, Norbi..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dacă stai mult pe toaletă faci hemoroizi?
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  • Prevenirea cancerului colorectal: colonoscopia sau probele de fecale, care metodă este mai eficientă pentru prevenirea bolii?
  • Sedarea mai profundă poate ajuta la detectarea polipilor în timpul colonoscopiei
  •