hepatita b

08-05-2007
alecs-ch
Nu este medic/terapeut
alecs-ch
acum 3 luni am donat sange la un centru de transfuzii si mi s-au facut niste analize gratuit.eu numai acuma m-am dus sa vad rezultatele analizelor si mi-au spus ca am in sange virusul AgHBS(hepetita b).mi s-a spus ca au trimis sangele la bucuresti pt alte teste si abia peste 3 luni o sa mi se comunice rezultatul.as vrea sa stiu daca trebuie sa ma ingijoreze situatia mea?
7 comentarii
0
08-05-2007, ora 00:00
di
Nu este medic/terapeut
di
DE ingrijorat trebuie sa te ingrijorezi, dar asteeapta rezultatele si apoi mai vorbim poate te pot atuta.Eu iti doresc sa primesti vesti bune!Daca vrei intre timp sa nu stai cu miinile in sin 3 luni poti sa faci putina curatenie in organismul tau cu ajutorul suplimentilor de nutritie si antioxidantilor ceea ce ficatului tau oii va face f. bine indiferent de rezultat -ar fi un pas inainte daca rezultatul ar fi pozitiv si ai cistiga timp pretios pentu sanatatea ta.Si regimul este f. important!
0
09-05-2007, ora 00:00
alecs-ch
Nu este medic/terapeut
alecs-ch
si ccam in ce ar consta regimul?si ce suplimenti de nutritie si antioxidanti as putea folosi?si daca iese pozitiv in ce consta tratamentul?
0
09-05-2007, ora 00:00
di
Nu este medic/terapeut
di
Regimul ar consta in urmatoarele:evitarea alcoolului, cafelei fumatului daca este posibil, a grasimilor prajelilor condimentelor, mezelurilor, sucurilor(cu exceptia celor naturale);mancati cat mai multe fructe si legume cu preponderenta crude, beti cel putin 2 litri de apa pe zi. Ca si supimenti de nutritie si antioxidanti eu folosesc in conduita tterapeutica apacientilor mei vitaminele si mineralele alaturi de sucul de aloe furnizate de firma HERBELIFE cu ajutorul carora am obtinut rezultate foarte bune.Tratamentul, in cazul in care rezultatul va fi pozitiv va fi stabilit de un medic care va va lua in evidenta (INTERFERON) si care nu este lipsit de efecte adverse ! -*dr. diana


(*modificat de administrator)
0
10-05-2007, ora 00:00
alecs-ch
Nu este medic/terapeut
alecs-ch
dar de poate ca rezultatul sa fie negativ cand o sa primesc rezultatul dela bucuresti?chiar daca acum a fost pozitiv??
0
10-05-2007, ora 00:00
di
Nu este medic/terapeut
di
Sansele sunt mici, dar se poate ! Sasperam ca laboratorul din orasul tau s-a inselat, iti doresc asta !Succes!
0
15-05-2007, ora 00:00
alecs-ch
Nu este medic/terapeut
alecs-ch
am repetat analizele si a iesit pozitiv.pe vineri o sa ma duc la un doctor internist s vad ce zice si el si ce regim o sa am.dar sportul imi va agrava starea de sanatate????toate analizele au iesit perfecte doar mg un pic scazut.va trebui sa renunt la sala de forta???prietena mea nu are virusu dar daca isi face vaccinul sunt sanse sa se infecteze si ea????va multumesc!!!
0
23-05-2007, ora 00:00
aviva
Nu este medic/terapeut
aviva
FACI SPORT DE PERFORMANTA?
ORICUM, EFORT SUSTINUT- NU MAI FACI. GATA.
DE PLACERE- ATAT VREME CAT ANALIZELE SUNT ok, de ce nu?
ar fi bine sa-si faca iubita vaccinul, insa atentie la contact direct cu sange. Si mai e ceva, atata vreme cat are un sistem imun OK - probleme mari nu sunt. Sotul meu nu are virusul chiar si dupa 5 ani desi s-a vaccinat in urma cu 3 ani. Deci 2 ani. Slava Domnului e OK.
Poti avea o viata frumoasa si lunga - dar un pic altfel- cu regim igieno-dietetic, regim alimentar, hidric, odihna, respectarea orelor de somn si atentie: ATITUDINE POZITIVA !!!
In rest, fa-te frate cu un GASTROENTEROLOG si viziteaza-l des, cere-i sfaturi. Am facut tratament cu tot felul de naturiste-fara rezultat. Probabil esti purtator sanatos de AgHBs si asta e... Cere mereu pareri-cu cat mai multe cu atat mai bine informat vei fi.
Sa-ti vand un pont- doctorita mi-a recomandat sa iau VIUSID - supliment alimentar. Doza iti va recomanda medicul cat sa iei. Eu iau: 10 ml dimineata si seara 1 saptamana apoi 20 ml dimineata si seara 2 saptamani, apoi pauza 3 luni si iar de la capat. E minune acest sirop. Dr-itza zica chiar ca in timp "negativeaza" virusul. Eu nu mai cred, dar este bun tratamentul.
Multa SANATATE.
P.S. Cartile vechi de Medicina spun ca se vindeca spontan "restitutio ad integram"
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Similarități și diferențe între hepatitele A, B, C, D și E
  • Profilaxia infecţiei cu virusul hepatitic B
  • Studiu: terapia antivirală care elimină complet virusul hepatic B
  • Hepatita B, combătută de o nouă imunoterapie „extrem de eficientă”
  •