hepatita B

26-03-2012
alexacris
Nu este medic/terapeut
alexacris
buna seara. logodnica fratelui meu a fost diagnosticata cu virusul hepatic B.fratele meu si a facut si el analizele si i au iesit bune si ar dori sa si faca vaccinul antihepatic. as dori sa stiu daca este bine sa faca acest vaccin, daca are reactii adverse, daca trebuie sa mearga la medicul de familie sa ceara sa faca vaccinul sau sa il cumpere din farmacie. imi puteti spune si care sunt caile de transmitere al acestui virus? va multumesc.
4 comentarii
0
15-05-2014, ora 09:33
Victoria 5555
Nu este medic/terapeut
Victoria 5555
vaccinul impotriva hepatitei B nu are efecte secundare, este un extract din drojdie de bere si se repeta, nu este suficient un singur vaccin engerix b.
0
25-06-2014, ora 15:55
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Va recomand cateva produse naturale care au avut efecte foarte bune in cazuri de hepatita virala: Rumex carbo(pulberi calcinate din plante medicinale), ceai Hepatocol, Ficat Sănătos capsule cu extracte din plante, B complex, vitamine naturale, Armurariu cu ganoderma, capsule Imunitate cu 7 ciuperci, ceai Hepatic (reţetă monahală.Pot fi folosie si in asociere cu medicatia clasica.
Pentru o schema terapeutica adecvata este necesar un consult medical la un medic fitoterapeut.
0
15-07-2014, ora 20:57
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Vaccinare se impune cu necesitate; virusul sa gaseste in secretiile corpului(transmitere sexuala)si in principal contaminare prin sange.Vaccinare la medicul de familie, 3 doze: 0-1-6 luni.
0
29-07-2014, ora 23:40
mary1970
Nu este medic/terapeut
mary1970
Buna seara! Ma intereseaza ce analize trebuie efectuate in cazul in care partenerul are HBS, am inteles ca se transmite prin contact sexual.Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Studiu: terapia antivirală care elimină complet virusul hepatic B
  • Hepatita B, combătută de o nouă imunoterapie „extrem de eficientă”
  •