Hepatita b inactiva transmitere prin contact sexual

31-07-2011
Miu22
Nu este medic/terapeut
Miu22
Salut ma cheama Alin am 22 de ani si de jumatate de an am fost diagnosticat cu hepatita b inactiva toate analizele au fost bune si la ficat si la tot doar ca am virusul, as vrea sa stiu va rog daca se poate transmite prin contact sexual neprotejat de orice fel.Eu cand am fost diagnosticat eram in o relatie in care am avut contact sexual neprotejat destul de des si am facut analizele impreuna iar ea nu avea nimic.Acum vreau sa stiu daca e risc sa infectez vreo fata daca nu ma protejez.. Mersi anticipat si astept un raspuns va rog.
2 comentarii
0
01-08-2011, ora 21:17
viviani
Nu este medic/terapeut
viviani
Buna seara

Va rog sa-mi spuneti ce analize trebuie sa-mi fac pentru a depista daca am virusul hepatitei b sau nu. Am citit pe net ca sunt mai multe teste, insa nu stiu care arata prezenta virusului in prezent.
Mentionez ca am fost vaccinat in liceu contra hepatitei b, in urma cu vreo 11 ani, insa de atunci am avut niste contacte sexuale neprotejate, e posibil sa ma fi infectat?
0
03-08-2011, ora 13:53
Miu22
Nu este medic/terapeut
Miu22
Salut Viviani, e simplu te duci la medicul de familie si ii ceri sa te trimita sa faci analize la sange la spitalul de boli infectioase din orasul tau, sau stie el unde.eu am aflat cand am donat sange ca daca nu cine stie cand aflam. si eu am fost vaccinat in liceu contra hepatitei b dar. bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Studiu: terapia antivirală care elimină complet virusul hepatic B
  • Hepatita B, combătută de o nouă imunoterapie „extrem de eficientă”
  •