Hepatita virala

12-07-2011
Butterfly21
Nu este medic/terapeut
Butterfly21
Buna ziua!
As avea si eu nevoie de un sfat, sau macar o indrumare catre un cabinet medical specializat ( Specific ca sunt din Iasi.)
Deci, acum 3 saptamani si ceva, tatal meu (42 ani ) a racit ; Si ca orice raceala, avea febra, tuse puternica, lipsa poftei de mancare, etc. Stiind ca el sufera si de hipertensiune arteriala, am mers pentru tratament la medicul sau cardiolog. Acum nu stiu ce sa spun, la ecografie i-au gasit ficatul marit.
Apoi, la o internare mai amanuntita, medicii i-au zis ca are hepatita virala.Acum face intre 4 si 7 perfuzii pe zi, printre care si perfuzii cu arginina (sau asa ceva, nu stiu exact numele).
Acum problema e ca doctorii i-au zis ca pot sa-i dea un tratament pentru hepatita, dar cel mai grav e ca el nu mai are forta deloc : nu poate merge decat sprijinit de doua persoane, nu se poate intoarce de pe o parte pe alta fara ajutor, nu-si poate misca picioarele prea tare, de mancat nu mananca ( nu a mai mancat de 3 sapt - decat o lingura sau doua de supa, o caisa din compot ), bea doar apa, si pe asta o bea cu paiul, ca nu poate altfel.Are stari de voma.Febra mare.Transpira mult. A slabit peste 7-8 kg, desi burta i-a ramas tot mare ( avea 104 kg inainte de boala ), probabil din cauza ficatului marit.
Acum, nici doctorii nu mai stiu ce sa creada : ca o fi vre-un virus aparut mai nou, sau ca organismul a fost prea solicitat, si acum trebuie sa se odihneasca. Cei de la Infectioase, ne-au spus ca nu are nimic. Doar hepatita virala.
Va rog, am nevoie de un sfat. Sau macar o recomandare catre un medic specialist.
Multumesc!
1 comentarii
0
12-07-2011, ora 10:27
Butterfly21
Nu este medic/terapeut
Butterfly21
Am omis sa precizez ca inainte de a stabili diagnosticul de hepatita virala, ne-au zis ca are hepatita medicamentoasa ( el lua tratament pentru hipertensiune de vreo 3-4 ani ). Bineinteles, tratamentul a fost oprit. Acum marea temere a nostra e ca nu poate merge, muschii sunt prea slabiti, desi acum face perfuzii pentru asa ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne de hepatită - cum recunoaștem hepatita
  • Tipurile de hepatită și gravitatea fiecăreia
  • Hepatita - clasificare, tipuri, diferențe și întrebări frecvente
  •