Herbalife?

742 comentarii 1 2 ..... 21222324 25 Înainte ›
0
31-07-2011, ora 22:26
irammari
Nu este medic/terapeut
irammari
Buna! Am folosit si eu aceste produse timp de o luna acum catva timp. Am slabit, este adevarat, dar nu spectaculos in plus am avut tot timpul senzatia de foame ca sa nu mai vorbesc despre durerile de stomac. Dupa ce nu am mai folosit aceste produse am pus absolut totul la loc. Parerea mea este ca nu merita banii, ceea ce nu am reusit cu aceste produse, am putut sa fac prin sport 5 zile pe saptamana tae bo acasa in fata calculatorului. Credeti-ma este mai ieftin sa cumperi un dvd cu sport decat sa arunci aiurea banii pe niste produse care pot face pana la urma mai mult rau decat bine. Face-ti sport mancati normal, veti avea numai de castigat si nu dati banii pe prostii!
0
01-08-2011, ora 00:17
natural100
Nu este medic/terapeut
natural100
Nu trebuie sa tin un drog in mana ca sa-mi dau seama ca nu sunt sanatoase. Daca tot ai cutia in mana de ce nu listezi ingredientele? Era mai simplu in loc sa aberezi despre Premiul Nobel si Rezonanta Magnetica.

Da, recunosc ca limba romana nu este limba materna, insa vorbesc fluient patru limbi. Totusi, subiectul acestui thread se refera la un produs si nu la cunostinte gramaticale.

Consider ca cineva care se adreseaza cu "Ma Natural" sau face pe cineva care are o alta parere diletant, intrece orice regula de baza, si ma astept ca un administrator de pe forum sa blocheze utilizatorii care ataca persoana in loc sa aduca alte argumente.

E de preferat sa platesc un specialist in domeniu, in loc sa fiu victima al unui vanzator de produse miraculoase. Orice cumparator are dreptul sa stie ce contine produsul consumat, si cel care vinde sa-si asume responabilitatea pentru produsul vandut.
0
01-08-2011, ora 04:40
Greierasu
Nu este medic/terapeut
Greierasu
De aberat tu aberezi. Eu am produsele, le consum, le pot citi, învăţ despre ele, am acces la ele, le vând, am rezultate cu oamenii, deci am dreptul la o opinie. Mai mult sau mai puţin pe gustul unora.
Dar tu dacă n-ai atins şi n-ai văzut niciodată un produs Herbalife...cum poţi fi aşa nesimţit să afirmi în calitate de atotcunoscător că-ţi dai seama că sunt nesănătoase şi că sunt droguri? Oare? Chiar aşa ieftine şi legal la scară mondială se vând drogurile? Şi le mai consumă şi sportivii de performanţă! Mai studiază dacă ştii să citeşti româneşte şi vezi că nu am aberat nimic din ce am spus de Premiul Nobel, etc.

De fapt tu ce urmăreşti? Vrei cu disperare să denigrezi nişte produse...care probabil sunt de la concurenţă pentru tine. Puteţi lătra mult şi bine.cu atâta rămâneţi. :)

Adminul ar trebui să ia măsuri în privinţa ta nu a mea, eu nu am afirmat de produsele pe care nu le cunosc de la vreo altă firmă că-s droguri, că-s nesănătoase, că-s miraculoase, şi că cei care cumpără devin victime.
0
01-08-2011, ora 07:36
natural100
Nu este medic/terapeut
natural100
E un articol interesant legat de produsele HBL si despe "ilustrul cercetator" cu premiul Nobel, care tine o priedeica de o ora la adeptii HBL si este platit cu sute de mii de dolari pentru asta.

http://www.rickross.com/reference/herbalife/herbalife14.html

Sau facut teste pe cativa soareci si se continua testele pe un esantion de "oameni" din tarile sarace.

Nu consider ca daca sunt miliarde de oameni care consuma CocaCola, atunci inseamna ca acest produs e mai sanatos decat o limonada facuta in casa.
0
08-08-2011, ora 23:14
krys.tall
Nu este medic/terapeut
krys.tall
sal! de ce trebuie sa fiti carcotasi?nu va place, nu consumati.mancati cat mai mult si asteptati sa se produca "minunea".nimic nu va avea efect fara un pic de control.
0
13-08-2011, ora 09:44
adonis2756
Nu este medic/terapeut
adonis2756
natural100 ti-am urmat sfatul si am listat continutul unui produs herbalife si anume formula 1 shake si surpriza, toate ingredientele ajuta corpul, organismul, nostru sa ne simtim mai bine, sa ne rezolvam toate problemele care apar datorate alimentelor nesanatoase de pe rafturile din magazine !!!!!
iti multumesc pentru sfatul tau privind listarea etichetei, daca mai aveam vreun dubiu, acum mi l-am spulberat !
mi-ai facut un mare bine !
acest aspect cu ingredientele le-am luat de pe un site medical !
asa ca cei care denigreaza fara sa cunoasca, e mai bine sa abandoneze pentru ca minciuna are picioare scurte !
fiecare face ce vrea, dar eu sunt convins ca produsele sunt, suta la suta naturale si sunt foarte bune !
consumati-le cu toata increderea !
0
13-08-2011, ora 21:15
silvia1
Nu este medic/terapeut
silvia1
in loc sa laudati sau sa criticati produsele pe care oricum dati o gramada de bani si care mai pot fi si expirate, va dau niste sfaturi gratuite in legatura cu regimul de viata pe care ar trebui sa-l urmati: Beti sucuri facute de dvs.din :varza dulce, sfecla rosie, morcov, castravete, dovlecel, la care se adauga sucul de la o lamaie si de la un gref rosu. Se storc la centrifuga si se beau imediat.Ce ramane se arunca (pulpa). Se poate prepara si consuma zilnic, la doua zile, sau cand aveti timp, ocazional.Puteti adauga ce fructe si legume vreti, dar obligatorii sunt doar:varza, sfecla si sucul de lamaie.Inainte sa le bagati la storcator, este obligatoriu sa le spalati foarte bine.Mie mi-au trecut cosurile de pe fata si mi s-a reglat tranzitul intestinal dupa primele doua zile, dar am baut 700 ml zilnic, intr-o repriza.In al doilea rand, am slabit 5 kg. doar intr-o saptamana, plantand brazi de dimineata pana seara (I-am carat pe camp, am sapat gropi cu cazmaua si i-am plantat).In loc sa ma simt obosita, eliminand toxinele, m-am simtit foarte bine, simt ca am intinerit cu 10 ani iar slabitul s-a facut frumos, muschii mi s-au intarit si am si conditie fizica.In plus, am castigat si ceva bani din aceasta activitate pe care eu am considerat-o mai mult sport decat munca.Mentionez ca sunt femeie, am 49 ani si nu am mai efectuat aceasta activitate niciodata, anii trecuti. In concluzie, munca grea tine loc oricarei sali de sport, sucurile naturale, oricarui medicament si inca ceva:reduceti consumul de bere la 0, deoarece berea ingrasa.Puteti bea din cand in cand o tuica curata, si nu faceti niciodata excese alimentare.V-am dat aceste sfaturi deoarece si bunatatea face parte din program.1.
0
14-08-2011, ora 21:21
natural100
Nu este medic/terapeut
natural100
adonis2756 - Unde ai listat ingredientle. Poti te rog sa listezi ingedientele si aici pe forum?
0
18-09-2011, ora 02:59
UnulMihai
Nu este medic/terapeut
UnulMihai
Salut natural100,

Am cunostiinte legate de Herbalife si, sper deosebire de Greierasul promis sa iti dau raspunsuri la obiect, nu copy-paste din manualul de obiectii.

O sa iti raspund la intrebari:
1. ce specializare au in afara de consultant? - Se gaseste intreg spectrul. Sunt si profesori, ingineri, psihologi, studenti. pensionari, selleri, directori de vanzari, IT-sti, medici etc
2. cat castiga in urma unui client nou? depinde de programul achizitionat de client. O medie corecta cred ca este la 50 de ron / luna.
3. o lista detaliata a componentelor si procentual din produsele herbalife - se gasesc pe internet.
4. ce garantii ofera daca produsele consumate nu au efecte negative sau nule - din perspectiva mea, singura garantie este ca ti se dau banii inapoi in 30 de zile daca nu esti multumit. Pot aparea si efecte negative, daca ai o conditie pre-existenta: alergii la gluten (boala celiaca), alergii la proteine, alergii la fructe de mare sau alergii nespecifice. Anumite produse nu se recomanda daca ai anumite boli. Efecte nule: money back. Cred insa ca e important sa tii programul macar 1 luna.

Ai dreptate: este adevarat ca nu se ofera pregatire medicala sau nutritionala avansata in cadrul training-urilor. Ai de asemenea dreptate: nu toti consultantii sunt extrem de pregatiti. La fel ca in cazul functionarului bancar, trebuie sa ai putin noroc ca sa dai peste cineva foarte bun, care chiar sa poata empatiza cu tine si sa poata sa treaca dincolo de script-ul de vanzare pe care l-a invatat.

Laureatul Premiu Nobel este foarte supra-evaluat (evident ca nu le-a facut el toate produsele), dar produsele sunt chiar foarte bune, cat timp le folosesti. Se poate sa nu fie 100% naturale (evident au si conservanti si ceva EU-ri), dar ingredientii sunt in proportie extrem de mare (peste 80%) naturali. Comparativ cu altele, pentru mine este ok. Exemple: salata de icre de la un anumit provider are 1% icre. Un anume hamburger de vita are doar 40% vita. Unele salamuri au maxim 30% carne. etc. Read the label(s).

Stiu multe persoane care au slabit sau au imbunatatit starea de sanatate si sunt ok. Personal nu cunosc clienti care nu au mai consumat si s-au ingrasat mult mai mult decat au slabit.

Cred insa ca oricine trece brusc de la 100% din doza zilnica recomandata (DZR) dintr-o gramada de nutrienti la ce iti iei din comert va avea la inceput un oarecare impact negativ. Este similar cu lasatul de fumat: organismul cere tigari. La lasatul de Herbalife, organismul cere nutrientii din Herbalife. Cand nu ii primeste, ii cere. Cum ii cere: stare de rau, senzatie de foame. Daca nu ii primeste, initial o sa aiba tendinta sa depuna resurse din care sa ii sintetizeze (in principal lipide = grasimi). Cu cat programul este mai mare, cu atat deficitul resimtit initial este mai mare. Daca in perioada respectiva mananci foarte mult, sunt 100% sigur ca organismul este pregatit sa depuna surplusul de calorii. Cu cat programul este mai mare, daca mananci mult cand te lasi, o sa te ingrasi si mai mult.

Nu se vinde in magazine pentru ca nu este acesta modelul de business. Herbalife vinde prin distribuitori pentru ca cea mai buna publicitate este cea din "gura-n-gura". Vanzarea in magazin presupune costuri de transport, promotii, publicitate..etc. In plus, se incearca ca programele sa fie personalizate. Client-ul este consiliat, iar distribuitorii au un oarecare training. Daca un client are o boala, se cere confirmarea medicului. Parerea mea este ca e mult mai ok asa decat sa isi cumpere singur din magazin. Compozitia se gaseste pe internet.

O parte din site-urile de pe internet contin informatii vechi: de exemplu iti pot spune ca produsele nu mai contin de prin 2005 efedrina. Stiam articolul de pe rick cross. Si asta e cam vechi. Se refera la oxidul nitric, continut in gama cardio, care nu e prezenta in Romania. Intre timp s-au mai facut cercetari si substanta pare sa fie ok.

Sper ca te-a ajutat raspunsul.
0
27-09-2011, ora 18:39
stranger1972
Nu este medic/terapeut
stranger1972
salut... s a vorbit foarte mult de Herbalife ptr.slabit, pe mine ma intereseaza daca se pot lua si ptr.altceva-deci eu am helicobacter pylori plus probleme lombare, din cauza unui disc de la coloana -L3-L4--care a "iesit de la locul lui"..ca sa zic asa.!!!! ms
0
27-09-2011, ora 20:47
UnulMihai
Nu este medic/terapeut
UnulMihai
Buna stranger1972,

Din pacate produsele de la Herbalife nu vindeca si nu sunt medicamente.Utilizarea lor insa te poate ajuta indirect.
De exemplu: daca ai peste 10 kg in plus, coloana ta se va simti mult mai bine cu 10 kg in minus. Coloana sustine toata greutatea corpului, cu cat greutatea este mai mare cu atat efortul depus este mai mare.

Daca incepi sa mananci mai sanatos (si produsele Herba intra in categoria asta), stomacul tau va fi mai bine. Sunt cateva produse care cred ca te pot ajuta in acest sens.

Cu sau fara Herba, cel putin legat de coloana, cred ca trebuie sa faci fizio si sa iei ce iti spune medicul tau. Ma repet: daca vei lua Herba te va ajuta, dar nu te va vindeca. Iar produsele trebuie sa le valideze medicul obligatoriu.

Nu sunt distribuitor, dar daca vrei sa vezi o alta opinie iti pot recomanda (daca imi dai un mesaj privat), unul bun.

Bafta!
0
21-12-2011, ora 12:04
irina2007
Nu este medic/terapeut
irina2007
herbalife este de nimik!eu am folosit herbalife si nici nu am slabit si pe deasupra am avut siam in continuare dureri ingrozitoare de stomac! FIRMA HERBALIFE ROMANIA A PACALIT ATATIA OAMENI SI O FACE IN CONTINUARE CU PRODUSE DE NUTRITIE SI COSMETICE!EU chiar am avut probleme cu tenul din cauza produselor si am lucrat cu ei o perioada, am fost numita supervizor in nutrititie, am investit in produsele lor o suma ft mare de bani iar cand am am avut probleme cu tenul si am reusit prin tratamente ft costisitoare sa-mi readuc tenul la normal am renuntat la produse, mi-am dat demisia, am returnat produsele, mi-au returnat banii dupa aprox 2luni datorita insistentelor mele dar mi-au returnat o suma mult mai mica de bani, oprindu-mi ft multe comisioane si taxe in conditiile in care eu mi-am dat demisia si acum ma lupt cu firma herbalife ptr a-mi recupera toti banii!PRODUSELE LOR NICI NU TE AJUTA SA SLABESTI SI NICI SA-TI IMBUNATATESTI TENUL, NU TE AJUTA CU NIMIK, NU STIU DECAT SA MINTA LUMEA!nu mai aveti incredere in herbalife!
0
21-12-2011, ora 16:07
lizucuta
Nu este medic/terapeut
lizucuta
Irina, si eu am luat aceeasi plasa cu produsele Herbalife.Am slabit 20 de kg, iar cand am renuntat la minunatul shake, care contine doar tarite ce-ti umple stomacul, si am trecut pe alimente normale am inceput sa ma ingras, cu tot sportul pe care il practicam.Nu va lasati indusi in eroare de pozele care vi le baga sub nas consultantul de nutritie..cautati, cercetati.
Sunt si alte metode de a pierde kilograme si a imbunatati starea de sanatate...renuntati la alimentele semipreparate, atentie mare la E-uri, in special glutamatul de sodiu sau monoglutamat sau E-621.
Cine vrea sa duca o viata sanatoasa, sa piarda kilograme..sa ma contacteze -...eu nu vand absolut nimic, va imprumut din experientele mele, sfaturi si materiale.
Va doresc o viata plina de verde si sanatate!
0
21-12-2011, ora 17:55
UnulMihai
Nu este medic/terapeut
UnulMihai
ptr irina2007
Nu prea vad ce iti poate cauza dureri de stomac avand in vedere de contin ingredientele.
Depinde si ce program ai avut.

Se prea poate sa lucrezi la o companie concurenta si sa faci publicitate negativa.
De ce cred asta:
- nu exista demisie in Herbalife.
- nu exista titlul de supervizor in nutritie

Se prea poate si sa fii un distribuitor nemultumit care vrea sa se razbune. La ce ai scris mai sus insa nu cred ca te-ai pregatit prea mult :).

Politica de returnare se respecta pentru clienti. Daca le-ai luat ca si distribuitor, le-ai luat pe raspunderea ta si pentru profit mai mult decat pentru consum. Stiai ca o parte din bani se duc in comisioane si taxe si ti-ai asumat asta cand ai semnat.

Produsele te pot ajuta sa slabesti sau sa te ingrasi sau sa ai un ten ok. Modalitatea de functionare a lor insa depinde de la client la client. De aceea se face evaluarea, remember?
0
21-12-2011, ora 21:03
Vali Romeo
Nu este medic/terapeut
Vali Romeo
@Irina2007, la ce firmă concurentă lucrezi? :)
Herbalife nu are cosmetice...iar dacă ai fi fost în Herbalife ai fi învăţat asta...sau tu ca fată nu ştii ce sunt cosmeticele, iar eu ca băiat ştiu? ;)
Apoi, firma HERBALIFE ROMANIA cum spui tu, nu există, e Herbalife International, prezentă în 79 de ţări. Şi sunt aceleaşi produse peste tot, nu se pot păcăli doar oamenii din România iar ăia din altă ţară (să nu dau nume)...sunt mai privilegiaţi! Poate tu nu ştii ce înseamnă să fabrici un produs şi să obţii avizul de la toate ministerele din toate ţările să-l vinzi, iar el să întrunească toate condiţiile de calitate şi garanţie după tot procesul de fabricaţie, transport, depozitare, schimbări de temperatură, clime diferite, şi aşa mai departe, deoarece produsele nu se fac la Buftea! Pun pariu că tu nu ştii (nici eu) să enumeri 80 de ţări...ei Herbalife nu le-a enumerat, ci există legal cu avize şi aprobări acolo.
Mulţi compară Herbalife cu alte produse de pe piaţă, pe motivul că altele sunt mai ieftine şi la fel. OK, atunci de ce X Help sau mai ştiu eu cum nu vinde produsul pe tot globul...oare ei nu vor profit? Simplu...cine le dă aprobare? Dacă în Europa de Sud-Est ai voie să îndulceşti cu ceva, în Vest nu ai voie. Dacă în State poţi folosi modificat genetic, în Europa nu poţi. Dacă duci un produs în Africa la 50 de grade e nasol că-şi schimbă proprietăţile.etc. E greu să faci un produs să respecte eticheta pe tot globul. Herbalife, la fel ca alte mari companii, a făcut şi o face de zeci de ani.
Acum, că pe tine te doare stomacul de la ele (după părerea ta), pe mine nu mă doare. Deci problema e la tine, logic, nu la mine că nu mă doare, nici la produse, că m-ar fi durut şi pe mine, nu? Ai ceva la stomac, care mai devreme sau mai târziu îţi va face probleme din ce în ce mai mari dacă nu tratezi. Eu sunt consultant wellness, distribuitor independent Herbalife (nu supervizor în nutriţie, aşa ceva nu există) şi am peste 100 de oameni cărora le ofer produsele, de ceva timp bun. Şi-au terminat programul de sănătate sau slăbire sau îngrăşare mulţi dintre ei, dar cu toate astea consumă produsele în continuare, deoarece se simt bine, şi culmea: NU-I DOARE STOMACUL!
Presupun că zecile de ani de cercetări, distincţiile şi premiile obţinute de medicii de elită cu care Herbalife concepe produsele...sunt prostii. Premiul Nobel luat de Dr. Louis Ignarrio în medicină şi faptul că unele produse Herbalife poartă semnătura lui, descoperirile lui, ştiinţa şi inteligenţa lui.sau Dr. David Heber, nominalizat ani la rând în top 3 ai doctorilor din SUA, etc...(o echipă de peste o mie de medici din toată lumea stă la baza produselor).astea sunt floare la ureche, nu? Mai bine contactez o adresă de mail (cum spunea cineva mai sus) a unei persoane pe care nu o cunosc, să-mi dea sfaturi despre sănătate. Unii chiar o fac...şi ce aud aia încearcă...sunt persoane ce au încercat peste 10 diete diferite de slăbire...pur şi simplu de pe net. Şi se miră că au metabolismul dat peste cap...
În fine...ori ai rămas cu o impresie greşită despre Herbalife, ori concurenţa suferă. ATENÈšIE, în 2011, an de criză, când majoritatea companiilor sunt în scădere, Herbalife are creştere la nivel mondial peste 20%, în România peste 30%, cifra de afaceri a depăşit 5 MILIARDE de $ anual, Cotaţia la Bursa NYSE e în creştere.peste 500 campioni mondiali şi olimpici consumă produsele (şi nu-i doare stomacul :))...se investeşte la greu în companie...se implementează tehnologia Seed to Feed...ceea ce va revoluţiona industria wellness, iar tu ţi-ai dat demisia! :))) Eu zic să te angajezi la loc! ;) (Aşa ceva nu există.angajări, demisie, somaj, ordonanţă, plăţi compensatorii, etc. ;)
0
21-12-2011, ora 21:35
Vali Romeo
Nu este medic/terapeut
Vali Romeo
@ lizucuta.ai spus cumva să te contactăm să ne dai sfaturi de sănătate? Oau...şi io care credeam că e mai bine să crezi un doctor decât o adresă de mail anonimă.
Ai spus cumva că minunatul shake conţine doar tarate? Oau...mă mir că e aşa usor de făcut...tu de ce nu-ţi faci şi să vinzi în toată lumea...ai avea o groază de profit, tărâţele sunt ieftine, tu le dai scump! O să ţi le consume inclusiv artistii, sportivii, vedetele...o sa fii faimoasa! Si totul pe baza taratelor, ca doar toata lumea vrea sa se umfle in burta!
Iar acum, serios, am o curiozitate: cu shake ai slăbit, ai fost ok, iar după ce nu l-ai mai luat ai inceput sa te îngraşi la loc. (Nu cred că ai făcut şi perioada de menţinere, dar să zicem că ai făcut-o). De ce ai renunţat la shake dacă vezi că te îngraşi? Cu ce ai înlocuit shakeul dimineaţa, cu nişte ochiuri, ceva mezeluri, paine prăjită cu margarină, cereale, iaurturi naturale cu bifidus esensis acti regularis direct din ţâţa vacii, etc? Ce e aşa greu să bei un shake în fiecare zi toată viaţa? Toată viaţa cât vrei să te menţii la o anumită greutate, bineînţeles. Când ţi s-a luat de a fi frumoasă, poţi să revii la tobă, caltaboş, piftie, cârnaţi, slană şi mici cu bere de 3 ori pe zi. Iar între mese câte o ciorbă de burtă. Cunosc persoane care mănâncă aşa zi de zi şi arată ok, nu se îngraşă (nu înseamnă că sunt şi sănătoase). Dar dacă organismul nostru, corpul nostru nu e aşa, nu ardem calorii deloc în starea de repaus, metabolismul e lent deoarece doar după 25-30 de ani ne-am trezit şi noi să facem sport.ai de ales: Frumoasă şi sănătoasă dar trebuie sport şi multe proteine cu puţine calorii, sau grasă şi frustrată, dar te bucuri până la moarte de gustul minunat a.ceea ce-ţi place (fiecare cu plăcerile lui).
Mulţi au ambiţie şi nu trăiesc pentru a mânca, ci mănâncă pentru a trăi, bucuria vieţii stând în alte lucruri decât gustul mâncării.
Alţii pentru mâncare şi gust trăiesc, şi mai bine mor la 50 de ani decât la 80, iar banii mai bine îi cheluie prin spitale decât pentru a se bucura de viaţa, de a vedea toată lumea, de a nu gâfâi când urcă scările sau se leagă la şireturi, etc.
0
22-12-2011, ora 00:25
lizucuta
Nu este medic/terapeut
lizucuta
Mai baiat, , frumos si destept, , hai sa o dam pe fata, produsele creeaza dependenta, probabil ca au conservanti.Eu am renuntat la ele pentru ca am facut o criza hepatica.Sincer eu nu sunt tipul persoanei carcotase si am incercat sa ocolesc acest subiect, dar tu cu tampeniile tale m-ai determinat sa procedez ca atare.Ai auzit de DrCalin Marginean?sau de Elena Nita Ibrian?cea din urma s-a vindecat de cancer si nu cu produse herbalife..Dl Dr Calin Marginean are o multime de cazuri de cancer vindecate...de terapia Gerson ai auzit?...alta timpenie, corpul consuma calorii si cand doarme, atata timp cat respiri consumi calorii...cat despre mine multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut niste oameni minunati care dau sfaturi GRATIS, nu le vand in borcane si borcanase.
Sfaturi?da dau din proprie experienta, si le dau gratis.Am 2 ani de zile de cand nu mai folosesc, , produsele minune, , si am slabit frumos, fara piei lasate...si bineinteles si cu sport, insa nu in forta;mers pe jos, munte, munca in gradina...cam asta.Imi zici de shake?eu consum altfel de shake...nu din prafuri, nu la borcan si din gradina.Un sake ce nu costa peste 100 ron doza lunara...Shake verde, rosu, galben.
Sincer eu pacienti vindecati prin Terapia Gerson am cunoscut, insa cu produse herbalife, nu.
Stilul tau acid ma face sa zimbesc...saracii oameni care incap pe mainile voastre, vor iesi sigur cu buzunarele goale.
Si mai e si chestia, ce faci, asa primesti...la randul tau, sau cum se zice, , dupa fapta si rasplata, ,.ai grija de tine Vali Romeo.
0
22-12-2011, ora 01:00
lizucuta
Nu este medic/terapeut
lizucuta
produsele herbalife au avize si licente...ha, ha, ha...si tutunul are aceleasi avize si licente in toata lumea, coca cola de asemenea, chiar si glutamatul de sodiu faimosul E 621 are, pentru ca se foloseste in majoritatea produselor alimentare.Cu toate asta s-a dovedit ca este cancerigen si se foloseste in continuare.acei oameni de stiinta care au luat Premiul Nobel l-au luat pentru cercetare nu pt ca au creat produsele herbalife.
Vorbea cineva mai sus despre reclama, ca se face din gura in gura..rusine, se face pe tricourile sportivilor in stadioane si chiar pe cladiri.am vazut in Madrid.Credeti voi ca sportivi fac reclama numai ca mananca aceste produse?newer...o fac pentru bani...si multi.
Eu va zic la toti...lasati prostiile, prafurile si urmati calea cea mai simpla si cea mai naturala in alimentatie.Nu mai credeti atat in straini, mai ales in americani...nu vedeti ca SUA e o adunatura de obezi?Cautati sfaturi la oamenii pregatiti din tara ca avem destui, insa nici nu isi vand sfaturile si nici nu isi fac atata reclama.Informati va..internetul e plin de carti si materiale de specialitate.Domnule consultant wellnes, ceva studii medicale aveti?cum se fac evaluarile?va spun eu se face IMC-ul, se fac masuratori, diametrul corporal in diverse zone(piept, gusa gat, talie, bust si la picioare...si asta e evaluarea.Nu se verifica tensiunea, glicemia eventualele intolerante la fructoza.
Mie mi-a recomandat termojetics.parca asa se cheama, stiind ca am probleme circulatorii.Cam asta e...
0
22-12-2011, ora 01:29
Vali Romeo
Nu este medic/terapeut
Vali Romeo
Oau...ce cugetare: crează dependenţă, probabil au conservanţi. Conservanţi găseşti în aproape orice aliment, inclusiv în pâine, în băuturi...iar dacă scrie mare FĂRĂ CONSERVANÈšI au zahăr sau ceva mai dăunător decât conservanţii. Încă din cretacic :) ţin minte că se folosea conservant, şi nu exista dependenţă de murături. ;) Dependenţă dau ţigările, alcoolul, drogurile...poate chiar şi pâinea...pentru mulţi e o luptă adevărată să se lase de ea.dulciurile, etc. Şi totuşi lumea le cumpără, aşa că nu DEPENDENÈšA e problema la Herbalife, ci faptul că omul după ce se obişnuieşte să se simtă bine, totul funcţionează, a slăbit...se trezeşte dintr-o dată inteligenţa în el şi un spirit de adevărat nutriţionist, şi consideră că el ştie mai bine şi e mai bine cum face el. Pe termen scurt, poate. Pe termen lung, mai vedem. Dar mă întreb dacă e aşa inteligent oare cum a ajuns să se îngraşe? În fine...
Zici că mănânci shake din grădină.felicitări, şi eu am grădin, şi încerc să mănânc cât mai natural. Acum din păcate e zăpadă în grădină. De unde îţi iei fructe şi legume proaspete, cauţi prin zăpadă? În magazin sunt bombe chimice. Şi totuşi lumea le cumpără. Inclusiv eu. Dar unii aleg şi să detoxifice organismul, să facă un fel de curăţenie în el, nu doar să-l toxifice. Că de mâncat, la naiba, mâncăm cu toţii.
Nu contest valoarea doctorilor de care ai amintit, dar eu, totuşi vorbeam de somităţi, le găseşti în Enciclopedia Universală Britanică, Premiile Nobel, Top3 SUA Medical Journal, deci nu putem compara.
De exemplu. Unul din doctori, Luigi Gratton, e nutriţionistul personal a lui David Beckam şi echipa lui LA Galaxy, a lui Leo Mesii şi întregii echipe FC Barcelona...lista poate continua dar am dat exemple elocvente, cei mai buni din lume la ora actuală. Ei se hrănesc cu Herbalife, zilnic, Herbalife fiind sponsorul oficial în nutriţie a peste 500 astfel de sportivi la nivel mondial (www.herbalifesports.com dacă nu mă crezi). Dacă aceste produse erau proaste, sau prezentau un risc pentru sănătatea acestor sportivi, crezi că ajungeau în gura lor? Cineva riscă sănătatea celor mai valoroşi oameni din lume? Oare de ce nu le dă chestii de prin grădină să se hrănească şi să fie sănătoşi, să facă performanţă, să reziste la efort, să se concentreze..
Am înţeles că dai sfaturi gratis, şi eu dau sfaturi gratis, dar la ce mă pricep. Pot vorbi şi despre fotbal, şi depre politică, şi despre criză...toată lumea vorbeşte, toată lumea se pricepe, trăim într-o ţară de specialişti. Paradoxul e că avem traiul care-l avem. Dar am învăţat un lucru: sfaturile sunt gratis, oriunde în lume. Însă facturile nu ţi le plăteşte nimeni. Dacă înţelegi ce vreau să spun.
Faptul că încerci să te hrăneşti sănătos (de ce n-ai făcut-o înainte să te îngraşi?) e de admirat, lăudabil, şi trebuie promovat spre cât mai multă lume. Dar când mămânci din grădină, când eşti ori vegetarian, ori carnivor în exces, sau când sari peste mese, sau când ai mai multe decât ar trebui la alte ore decât ar trebui...în timp problemele apar. E aproape imposibil din alimentaţie, la o masă, să obţii în organism cantitatea necesară din toate vitaminele (cele mai importante şi minimul obligatoriu: A, D, E, C, B6, B12, Tiamină, Riboflavină, Niacină, Acid folic, Biotină, Acid pantotenic), mineralele (calciu, fier, fosfor, magneziu, zinc, iod, potasiu, cupru, seleniu, mangan), fibre, acizi graşi sănătoşi omega 3, 6, uleiuri vegetale, proteine, carbohidraţi sănătoşi, etc.tre să mănânci 10 kg de mâncare de 3 ori pe zi...şi ce mâncare diversificată să ţi le iei pe toate! Iar dacă ţinem cont că nu mai putem calcula matematic că o roşie are atâta vitamină A, deoarece e coaptă la solar, injectată, stropită, fără gust, fără miros.inclusiv răsadurile din grădină...tot infestate sunt de la celulă, apoi stropite să nu se usuce, să nu se măneze, etc)...automat tragem concluzia că e greu să mănânci sănătos şi complet la fiecare masă.
Aşa am ales acest shake nutritiv, că are conservanţi...nu mă interesează atâta timp cât văd că îmi face bine, şi eu acum câţiva ani am slăbit cu Herbalife 21 kg în 4 luni şi nu am mai pus nimik înapoi, dar nici nu m-am lăsat. Nici nu am motive să mă las...şi să mă apuc de ce? Să cred eu că sunt mai deştept şi dacă mănânc o salată e mai sănătos? Pe naiba...
0
22-12-2011, ora 02:23
Vali Romeo
Nu este medic/terapeut
Vali Romeo
Păi se vând ţigările în toată lumea, dar scrie pe ele ce provoacă, şi cu poze! Pe cutiile Herbalife nu sunt morţi şi scrie mare că mori de la ele! Iar de E621 din gustosul Delikat ştie toată lumea care vrea să se ferească de genocid, nu e o noutate. Şi cum ai zis, s-a dovedit că e cancerigen (chiar dacă se consumă în continuare). Dar eu nu cred că faci diferenţa: Herbalife are altfel de produse.nu e potenţiator de arome, nu le compara cu ţigările, că nu poţi să faci trabuc din shake şi să-l tragi pe nas! Herbalife chiar luptă împotriva bombelor chimice.şi a reuşit prin Dr. David Heber, care lucrează la o parte din produsele Herbalife, ca la ei acasă, în California, unde e şi sediul firmei, să interzică în şcoli dozatoarele de răcoritoare (Cola/Pepsi) şi patiseriile pe distanţă de 500 m. E şi pe youtube dacă vei căuta un articol...Dr. Heber e directorul Centrului de Nutriţie Umană la nivel mondial, Conduce Institutul Naţional de Tratare a Cancerului in SUA, profesor doctor la UCLA, farmacolog, şi alte zeci de distincţii, îl găseşti pe net. Şi resursele şi cunoştinţele lui se găsesc în produsele Herbalife, iar eu am avut ocazia să particip anual la cursuri cu el.
Zici că Premiul Nobel s-a luat pentru cercetare...da, dar în Medicină, nu că a inventat becul! E vorba de Premiul Nobel în Medicină, de ex. Dr. Louis Ignarrio a descoperit oxidul nitric în 1998, ceea ce a revoluţionat lumea medicinei (altfel nu se dădea Nobel pt asa ceva). Toate produsele Herbalife ce poartă semnătura acestui doctor sunt de o calitate extraordinară, recunoscute la nivel mondial, şi exclusiv la Herbalife. Gândeşte-te puţin, acest doctor are 68 ani şi anual participă şi termină maratonul de 48 km din SUA. Crezi că e norocos sau ştie ceva ceva medicină?
Că SUA e o adunătură de obezi ai dreptate, dar şi Europa stă destul de bine! Inclusiv România! Dar nu ai să vezi în Herbalife obezi, niciunde în lume! Nici în SUA! Doar pe cei la început de program. Care ori slăbesc şi se fac sănătoşi şi frumoşi, ori renunţă pe parcurs sau după ce au slăbit abia aşteaptă să se întoarcă la vechile obiceiuri...dar ăia nu sunt în Herbalife.
Evaluările ştiu cum se fac, că le fac de câţiva ani. Nu luăm noi glicemia şi probe de sânge pentru alergii şi intoleranţe, se presupune că un om interesat de sănătate care vine la o astfel de evaluare ştie dacă are alergii, diabet, intoleranţe. Evaluarea noastră e wellness, nu sunt analize medicale. Acele măsurători se fac pentru a monitoriza rezultatele pe baza produselor. Adik omu tre să ştie, ai 120 kg, ar trebui să ai 80. Şi măsurăm săptămânal cât scazi. Nu mi se pare ceva deplasat. Dar nu măsurătorile fac ca produsele să se consume, să fie cumpărate de oameni, ci rezultatele vorbesc, iar aici nu mai poate să zică nimeni, nimik.

Acum, pe un astfel de forum, 2, 3, 10, 100, 1000 de persoane pot să fie nemulţumite de produsele Herbalife. (deşi peste 10 persoane nu cred că sunt pe acest forum). Iar ele ies în evidenţă, se plâng, se zbat, aşa altruişti sunt şi li se rupe sufletul când văd că şi alţii cumpără produsele şi sunt prostiţi.vai vai. E vorba de ipocrizie şi naivitate. Dacă cineva crede că poate influenţa în vreun fel ascensiunea Herbalife...e naiv. Să nu zic mai rău. Se fac adevărate campanii anti-fumat, cu reclame, vedete, miliarde de euro, asociaţii, ong-uri, mediu, sănătatea, ministere, legi, poze pe pachete, text explicit pe pachete, interzicerea reclamelor la tv la ţigări...ŞI? Dacă s-a lăsat cineva de fumat, nu s-a lăsat datorită vreunei campanii, bag mâna în foc. Mă întreb atunci de unde şi de ce atâţia bani cheltuiţi pe aşa ceva.dar asta e altă discuţie.
Extrapolând... voi credeţi că vreo opinie ascunsă după un nume oarecare poate influenţa cu ceva cursul unei companii? Dacă DA, şi tot aveţi energia necesară şi timp pentru aşa ceva, de ce nu faceţi anunţuri anti fumat, anti MC Donalds, anti Red Bull, anti tăiat păduri, anti foamei din Africa, anti anti anti. dar aţi ales să comentaţi anti unei companii ce promovează un stil de viaţă sănătos. (poate mai bine sau mai puţin bine, dar cred că e diferenţă între ce vinde Herbalife şi Kent, PallMall, Camel, LM, Pepsi, Coca Cola, MC Donalds, KFC, Red Bull, etc.) Iar asta îmi pune un adevărat semn de întrebare: care o fi cu adevărat interesul vostru?
0
22-12-2011, ora 06:37
UnulMihai
Nu este medic/terapeut
UnulMihai
@lizucuta
daca ptr probleme circulatorii consultantul ti-a dat termojetics e un cretin. Se da altceva.

Terapia Gerson, la fel ca si Herbalife, la fel ca si sportul si lucrul in gradina sunt diverse modalitati de a trai / slabi / te mentine. Fiecare isi alege calea.

Evaluarea e gratuita. Vrei pentru un serviciu gratuit analize de laborator :)?

Sunt niste chestii care se verifica indirect: te intreaba daca ai alergii..te intreaba daca ai stari de ameteala, probleme cu inima..etc. In functie de ce raspunzi sunt produse recomandate sau ce nu sunt recomandate (de ex thermocomplete daca ai tensiune mare..yellow nu se da daca ai glicemie mica).

@Vali Romeo: termina cu copy-paste din manualul de obiectii. Incearca sa gandesti! Tratezi in mesaj obiectii pe care lizicuta nici nu visa ca le are. Incearca sa raspunzi in mai putin de 1 pagina A4.

Graton e mult supraevaluat. Oxidul nitric e nimic mai mult decat un vaso-dilatator.Oricum gama cardio pe care a creat-o el nu se gaseste in Romania (niteworks..etc).
0
22-12-2011, ora 12:18
lizucuta
Nu este medic/terapeut
lizucuta
Draga Mihai,
nu cred ca e cazul sa comparam Terapia Gerson cu herbalifePoate tu ai dreptate, la un slariu mediu in Romania 50 %(daca esti norocos)lunar, il dai pe produse Herbalife?Asta ca sa ai cura completa de suplimenti si tot ce iti mai trebuie.
Vb colegul de mai sus ca Herbalife nu are produse cosmetice..are si inca multe.Am facut o data comparatia impreuna cu supervizorul meu intr e o cutie de lapte praf si o cutie de shake.au conservanti.Pe cand un sake din fructe nu are, chiar dac sunt din supermarket.daca fructele le tinem 30 minute in apa ionizata sau in apa cu bicarbonat alimentar se curata de substante chimica.Eu nu vin cu argumente ca sa dovedesc, cine e interesat poate cauta, cerceta.
Cum se hranesc sanatos cei din Romania(pt ca eu am emigrat intr-o zona unde am permanent gradina plina cu ce imi trebuie) va poate lamuri orice tirg de mancare sanatoasa, tirguri ce se tin in Bucuresti cam de 2-3 ori pe an...si parca si in Cluj.Am sa postez aici la momentul potrivit locatia si data.
A auzit cineva de Ligia Pop?cautati, cercetati...de la ea puteti invata sa va alimentati sanatos.si ia are facturi de platit, insa le plateste dind lectii de pian si scriind carti despre alimentatia sanatoasa.Sfaturile le ofera gratis.
Dr Calin Marginean e o eminenta in nutritie, a absolvit medicina si chimia.Nu are titluri gen Nobel, insa are pacienti vindecati de boli incurabile.persoane care au fost trimise acasa in faza critica, iar el i-a vindecat.Sunt oameni care traiesc, pot depune marturi.Eu am spus...Herbalife te mentine atat timp cat ai milioanele de ron ca sa poti cumpara produsele..si dac nu le mai ai?e faci?insa bani de un kg de mere si de o salata sigur ai...pana la urma si herbalif-eul este o industrie de unde se incaseaza taxe si impozite...crezi ca intereseaza pe cineva daca X sau Y moare?ma indoiesc.
A-ti vazut avioanele de pe aeroportul din Timisoara...multa lume a observat ca in urma acestora n u mai ramane numai urma de condens, ci un nor...ce e oare?cautati pe youtube si o sa vadeti.Produsele voastre sunt naturale, o fi...ca eu nu pot cerceta, insa sunt preparate termic..se distruge ce e bun in planta sau in fructul ala.Insa cine cunoaste?putini.
Pote uni dintre voi puneti suflet in ceea ce faceti, si va pregatiti ca doar aveti in mana sanatatea clientilor..dar sunte ti putini, stiu ce zic...si eu am activat ca distribuitor autorizat, insa am vazut atita prostieeeeeeeee.am hotarit ca nu e locul meu acolo.Apoi griza mea hepatica, cum iti explici ca in mometul in care am incetat consumul au disparut problemele...fara pastile numai cu regim si cu renuntarea la produse.
Apoi..aveam in casa produsele...medicul mi-a indicat sa renunt la ele, insa le visam si noaptea.Voi o motivati ca organismul cere pt ca ii era bine?Nu cred, eu o vad ca o dependenta.Cel putin pentru mine...dependenta pe care o rosie, chiar dac e de solar, nu o creeaza.
Sti ce ma bucura, ca oameni au fost receptivi..ma cauta, nu ca pe voi, insa unul cate unul ma cauta.Poate sunt curiosi sau poate chiar vor sa schimbe stilul de viata.
Sa sti ca si eu am facturi de platit, dar nu le platesc din sfaturile...sau poate am zice consultatiile ce le ofer..e gratuit.Mi le platesc muncind in gradina mea si credema ca am facturi multtttttttttttttttttttt mai mari decit ale voastre.
Deci asta e...opinia mea.UN MARE NU PT HERBALIFE...si rog colegii din formum...cine e capabil sa scrie opinii, pareri..cu propriile cuvinte...urasc copy-past, asta dovedeste ca nu aveti o baza de cunostinte temeinice in ceea ce lucrati.
Va doresc o viata verde...fara verde nu putem trai, pt ca am avea cum respira, sanatate, spor in ceea ce munciti si, , Craciun fericit, , O imbratisare mare pt toti din Spania.hai sa fim buni, sa nu ne jignim, sa nu suferim..
0
22-12-2011, ora 23:34
Vali Romeo
Nu este medic/terapeut
Vali Romeo
@Mihai, nu ştiam că există un manual cu obiecţii...se pare că echipa mea nu mă ţine la curent ;) Dar nu am făcut copy-paste la nimic, ci doar la ceea ce gândesc. Eu zic că şi tu subevaluezi oxidul nitric, da, e vaso-dilatator, dar nu poţi să spui că nu e nimic mai mult...e doar un vaso-dilatator. Nobel nu e ca Oscar sau Premiile MTV, nu se dă pe pile, relaţii, eşecuri, sau cel mai prost film. Ci pe descoperiri importante, care aduc o contribuţie în lume. Chiar şi Nobel pt Literatură...nu se dă pt cel mai bun Best-Seller.ci după alte criterii. Deci descoperirea e imensă şi importantă. Iar compania e Internaţională, ce nu găseşti în România poţi lua din altă ţară. Eu stau în Italia unde e toată gama cardio, dar şi în România e Herbalifeline care tot din gama cardio face parte, iar după noua etichetare o să regăseşti semnătura lui Ignarro pe cutie. Iar gama cardio e exclusiv creată de el, dar contribuie şi îşi aduce aportul şi la Formula 1, şi la Supa de Roşii de exemplu, chiar şi la Herbalife 24.

@Lizucuta.
In primul rând îmi pare rău că am fost cam acid, era noaptea târziu când am scris, şi destul de obosit + nervos, din alte motive.
Nu mă interesează ce conţin produsele, eu sunt împăcat cu ideea că nu vând ţigări, alcool sau droguri, ci produse care mie mi-au făcut bine, familiei mele i-au făcut bine, echipei mele, şi clienţilor mei. Şi pur şi simplu m-am simţit destul de aiurea să citesc opinii şi sfaturi cum că herbalife e minciună, hoţie, că păcălesc oameni, iar produsele sunt proaste. Adică eu care de mai bine de 5 ani le mănânc zi de zi şi la fel şi familia, mama, tata...care au renunţat la medicamente şi nu mai au treabă pe la spital de când le consumă,.e foarte nasol când cineva vine şi jicneşte.
Pot şi io să spun că doctoriii ăia de care ai zis tu sunt mincinoşi, şarlatani, nu se pricep, n-au nicio valoare, am o prietenă care s-a îmbolnăvit de la sfaturile lor.ei, cum ar fi? Când tu eşti sigură că acei doctori chiar sunt buni?

Respect stilul tău de viaţă sănătos, şi sper să impactezi cât mai multă lume să îl adopte. Dar majoritatea populaţiei trăieşte la oraş, în mari metropole ale lumii, poate la etajul 20, 30, 50, lucrează non-stop în faţa unui calculator, sau la un ghişeu la o bancă.şi propune-i tu să crească cartofi, varză şi castraveţi în grădină să mănânce sănătos. N-au nici grădină, nici timp. Pentru astfel de persoane e Herbalife, şi nu doar Herbalife, mai sunt şi alte firme de nutriţie sănătoasă. Dar în momentul de faţă Herbalife e pe val, aici în Italia merge cel mai bine din Europa, aici e şi fabrica...dar şi la voi în Spania...cel puţin în Barcelona datorită imaginii pe care ne-o face Messi cu echipa lui, şi la fel şi în România, merge foarte bine. De fapt peste tot în lume.
De ce cred eu că e bun Herbalife în afară de faptul că am simţit pe pielea mea? Sportivii, hai să luăm exemplul lui Messi că eşti în Spania şi el e acolo ştim că au un regim alimentar mai special, cu multe nevoi. Herbalife are 5 Miliarde de dolari cifra de afaceri anuală. MC Donalds are 70 Miliarde Dolari cifra de afaceri anuală. Au mult mai mulţi bani să-i dea lui Messi să promoveze un hamburger, de ce Messi nu o face? De ce şi-a asociat Messi, FC Barcelona, FC Valencia, FC Schalke 04, Inter Milan, etc numele cu Herbalife, ci nu cu unii cu bani mai mulţi ca sponsor nutriţional? Eu nu cred că e vorba doar de bani, ci pur şi simplu faptul că le mănâncă, au nevoie de aşa ceva. Mai sunt şi alte firme de suplimenţi în lume.nu cred că declară pe Herbalife ca sponsor nutriţional iar ei pe ascuns mănâncă de la Amway sau de la Forever Living. (nu contest valoarea produselor lor. De fapt tot ce e MLM e si de bună calitate, altfel nu ar avea forţa de a exista, de a rezista, de a se vinde şi a avea şi profit, asta fără reclame la tv şi găsirea produselor în magazine).
Ok, încă o dată, îmi cer scuze dak am fost acid, dar părerea mea, ceea ce fac, ceea ce simt, cum mă simt, cum arăt şi cum arătam acum 5 ani, starea de sănătate a familiei mele, starea clienţilor mei care consumă produsele.sunt o certitudine pt mine că sunt cel mai bun mod de a îţi completa alimentaţia în mod sănătos la oraş.
Sărbători Fericite, abia aştept să ajung în România de Anul Nou! ;)
0
27-12-2011, ora 11:22
UnulMihai
Nu este medic/terapeut
UnulMihai
@lizicuta
ai dreptate. Este de preferat sa ai o alimentatie naturala sanatoasa. Din pacate este din ce in ce mai greu. Cauta pe google "gustul umami protv". Este un film de vreo 20 de minute, dar extrem de relevant pentru ce ni se ofera ca si alimentatie.
Chestia cu dependenta e discutabila. La fel si alergia la creme. Eu cred ca pentru unii oameni produsele sunt ok, pentru altii nu sunt ok. Depinde de la om la om. In medie, daca iti permiti programul si daca nu renunti la ele prematur, opinia mea este ca sunt ok.

Eu nu sunt distribuitor Herba. Am contact cu mediu, dar nu vand. Sunt insa de acord ca sunt multi tampiti acolo si ca majoritatea habar n-au medicina sau tehnici de vanzare.

@Vali: exista manual de obiectii. Interesant este ca, desi esti din Italia, textele sunt similare. Plusul pe care il ai de la mine e ca gandesti mai mult decat ti se preda prin cultura organizationala.

Referitor la medici vs consultanti herba.. Discutia este putin mai complexa. Cred ca exista medici prosti (am vazut destui), la fel cum exista si consultanti Herba prosti (am vazut destui si chiar pe trepte de cariera importante - GET, MT.). Indiferent ce cale "welness" alegi (herba vs medicine) cred ca este foarte important sa te informezi si singur. La fel de important este sa ai un partener bun, fie medic fie consultant.

Dincolo de ce am invatat in tangentele mele cu herba, eu am citit foarte mult chestii medicale. Modalitatea de functionare a produselor are explicatii medicale, nu biblice sau astronomice. Slabesti cu Herba pentru ca.. Te ingrasi cu herba pentru ca.. In spatele acelui "pentru ca" exista reactii chimice si procese fiziologice.

In final, totul se reduce la Know-how, timp si bani:
- Daca inveti principiile mancarii sanatoase, ai bani sa cumperi si timp sa gatesti, poti sa traiesti linistit si sanatos fara Herba si fara medici
- daca stii principiile, dar nu ai bani sau nu ai timp, mananci cum poti..poate nu optim, dar mai bine decat media.
- daca nu stii principiile
.. ori mananci ce poti si ajungi obez sau nu in functie de metabolismul nativ si de sedentarism
.. ori mergi la nutritionist sau incerci diverse diete (mai mult sau mai putin inteligente). Herba intra aici.

Opinia mea este ca produsele sunt ok gandind la nivel statistic. Pentru anumite persoane sunt foarte bune, pentru anumite persoane sunt foarte proaste, in general sunt OK.

Ar trebui sa te intereseze ce contin produsele si cum interactioneaza cu clientul / pacientul. Dincolo de faptul ca le valideaza un medic daca omul are probleme grave de sanatate, poti gasi clienti ce au stari aparent obisnuite, dar ce pot ascunde boli.
Sa-ti dau cateva exemple:
1. client cu o mica durere in gat..raceste relativ des..are si o mica jena pe undeva pe langa stomac. In general ii dai F1, F2, AC - nutritie de baza, SChizandra si Roseox - ptr raceala. Problema este ca aceste simptome pot fi de mononucleoza.. O forma de mono e Epstein Barr, care da foarte usor in cancer. Daca ii dai programul asta il bagi mai repede in mormant.
2. client ce raceste foarte des. Tu ii dai evident Schizandra. Daca raceala e de natura virala..ARN-ul se poate muta si duce la cancer.
3. client cu diabet de tip 1. Yellow e bun pentru diabet de tip 2.. La cel de tip 1 il poti baga in coma glicemica. Daca ii mai dai si un AC (scade glicemia la un anumit dozaj) o sa fie chiar fericit.
4. client ce a avut cancer.. A facut terapie cu chemo, dar de rusine nu-ti zice. Da-i AC si cancerul va recidiva.
5. client cu alergie la apa (cand face baie ii apar pete). Petele pot aparea de la o infectie parazitara asimptomatica sau pot fi de natura alergica. Alergiile sunt reactii autoimune. Clientul are de slabit 30 de kg. Ce ii dai astuia? Daca ii dai program de slabire ii cresti imunitatea..Daca ii dai schizandra si roseox..cum va interationa cu parazitii?

La 5 chiar as fi interesat de un raspuns.

Bafta,
0
27-12-2011, ora 15:06
irina2007
Nu este medic/terapeut
irina2007
buna domnilor inteligenti MIHAI SI VALI ROMEO NU MAI FITI ATAT DE INCREZUTI K NU AVETI CU TOATE STIUDIILE VOASTRE SA DEMONSTRATI K HERBALIFE FACE SI VA FACE MULT RAU INTREGII LUMI!eu stiu mai bn ca nici nu a slabit cu aceste produse si nici nu am avut imbunatatiri in ceea ce priveste tenul meu ba chiar mai rau mi s-a uscat ft tare pt k sponsorul meu andrei alexandru mi-a recomandat un setnourifusion pt ten uscat cand eu aveam tenul gras
a trebuit sa merg la medic ptr k mi se uscase ft tare tenul si mi se facuse coji si imi curgea sangele!asa k nu toata lumea minte si nu mai vb in necunostinta de cauza!nu suntetim medici si habar nu aveti la ce sunt bune produsele pt k nu toti fACETIN EXPERIMENTE PE PROPRIUL ORGANISM IAR IN CEEA CE PRIVESTE FIRMA HERBALIFE DIN BUC ESTE DE NIMIK!MI-AU FALSIFICAT FACTURA STORNO PTR A NU-MI RETUNA TOTI BANII! SA VA FIE RUSINE !HERBALIFE REPREZINTA PENTRU MN CEL MAI GROAZNIC COSMAR PE CARE L-AM AVUT!SA VA FIE RUSINE!NU ASTEPT NICIUN RASP LA ACEST COMENTARIU PTN K NU EXISTA LA CE MI-A FCUT ACEASTA FIRMA DE NIMIK!
0
27-12-2011, ora 16:36
UnulMihai
Nu este medic/terapeut
UnulMihai
@irina2007:
o sa iti raspund desi nu asteptai raspuns.

Ca femeie, daca stii ca ai ten gras, de ce aplici creme pentru ten uscat? Nu cred ca este cel mai inspirat gest pe care il poti face. Din acelasi gen, incearca sa pui benzina in rezervor daca ai masina pe motorina ;)

Tu nu stii mai bine decat nimeni. Tu stii doar experienta ta. Suntem recunoscatori ca o impartasesti lumii, dar cred ca ar fi mai bine daca ai invata sa te exprimi corect gramatical, nu ai folosi litere mari in exces si prescurtari copilaresti (nimik..mn..niciun..rasp etc).

Multumesc pentru ca m-ai facut inteligent. Poate chiar sunt. Din pacate, chiar este ilogica prima fraza. Nu stiu ce ai vrut sa exprimi, dar nu se intelege nimic. Ce sunt "stiudiile"..ce vreau sa demonstrez.. Te asigur nu vreau sa demonstrez nimic!

Inteleg ca ai o problema legata de firma Herbalife. Felicitari! Eu chiar nu am nici o afiliere cu ea. Nimeni de pe aici nu te poate ajuta. Te poti exprima cred in alta directie (instanta, fisc..etc). Daca chiar ai dovezi si plangerea ta este intemeiata, sunt sigur ca cei ce sunt interesati de acest subiect vor aprecia daca impartasesti experienta ta pozitiva, adica un aviz favorabil tie in instanta pe baza dovezilor furnizate.

Daca este doar opinia ta, esti eligibila pentru calomnie si defaimare. Ori alegi sa te exprimi altfel, ori iti cenzurezi opiniile. Nu te pot ajuta cu un sfat legat de ceea ce ar fi mai bine pentru tine.

O zi buna!
0
18-01-2012, ora 15:10
atreya
Nu este medic/terapeut
atreya
buna, ca sa vin si eu cu o parere din propria experienta...am folosit produsele herbalife acum 5 ani timp de 3.5 luni...am slabit 12 kg dupa nasterea primului copil...nu am tinut mentinere si nu am pus timp de 3 ani nici un kg dar apoi am ps vreo 6-6 pt ca am inceput sa mananc seara multicel.
acum tin de aproape 2 saptamani iar, dupa nasterea celui de-al 2-lea copil...deja am slabit 3-4 kg...si ma simt excelent! am mai multa energie, dorm f ok noaptea, uneori mi-e foame dar mananc un fruct, un iaurt ceva dietetic...

eu cred in aceste produse, nu am avut probleme deloc, mi-am facut anula analizele in ultimii 5 ani si totul e f ok!
asadar cei la care nu a mers ok, asta e.sunt organisme si organisme dar cel mai mult cerd ca ceea ce dconteaza cel mai mult este sa crezi in aceste produse ca sa functioneze! efectul placebo!
mai am o prietena care acum 5 ani mi le-a recomandat si ea a slabit mult si de atunci nu a pus deloc!
deci sunt super Herbalife!!!! nu sunt distribuitor, consultant sau ceva...doar consumator si zic ca ma simt f ok si dau si rezultate.deci exista si pareri bune! mai ales ca am folosit de 2 ori si mai cunosc persoane :)

sunteti cei mai tari si nu conteaza carcotasii...e de ajuns sa spui ca nu a functionat sau nu te-ai simtit bine dar nu e nevoie sa-i jignesti pe cei la care totul a mers f bine!
probabil doar pofticiosii sau cei lipsiti de vointa comenteaza raustacios!


multumsc!
0
18-01-2012, ora 15:58
atreya
Nu este medic/terapeut
atreya
scuzati greselile, ma grabesc putin sa ies afara cu cel mic :)
nici o firma nu ne face ceva, ne facem cu mana noastra...haha de exemplu sa te dai cu crema pt ten uscat cand STI ca ai tenul gras :)))))))).se mai si fac de ras!
cunoaste-ti intai organismul, ce-i trebuie ai apoi denigreaza munca multor oameni!
hl macar incearca sa ajute oamenii, spre deosebire de fastfooduri, si multe firme care scot pe piata produse fantoma, cu etichete si mai fantomatice!
multumesc ca existati!
0
19-01-2012, ora 23:54
natural100
Nu este medic/terapeut
natural100
Teapa... sa va ganditi de zece ori inainte sa platiti produse scumpe care au efect zero.

Vreau sa-si dea pararea doar cei care nu castiga din aceasta afacere sau consuma produse de zece ani si sunt multumiti de rezultate.

Restul.. sa termine cu ipocrizia.. sa cumpere doza de pentru ei.. sa consume pana se satura.. insa sa lase prietenii si rudele in pace.
0
20-01-2012, ora 11:06
atreya
Nu este medic/terapeut
atreya
tocmai am raspuns.cineva care nu lucreaza pt ei!!!!
am avut rezultate si am in continuare!
cui nu-i convine sa scrie pe alte forumuri cu alt profil! atata timp cat habar nu aveti despre ce vorbiti mi se pare penibil sa comentezi!
contra-argumente? pai veniti fratilor cu argumente medicale, exemplu de substante din aceste produse care dauneaza, principii si reuzult...dl natural - daca esti impotriva da o idee mai buna si argumenteaza-ti parerile nu cuvinte aruncate din plictiseala la un subiect oarecare!
mi se pare atata de penibili oamenii care vin sa denigreze ceva despre care habar nu au!


multumesc HL
Adaugă un comentariu / răspuns
742 comentarii 1 2 ..... 21222324 25 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.