Herbalife?

742 comentarii 1 2 ..... 232425 Înainte ›
0
04-03-2012, ora 22:38
lizucuta
Nu este medic/terapeut
lizucuta
Bine zis Adrianandrei...ma bucur ca ai stiu sa alegi calea cea mai buna pentru tine.daca doresti sa socializezi te invit pe grupul, , sunt sanataos, , , platforma de socializare Facebook:si crede ma ca ai ce invata acolo.
0
05-03-2012, ora 01:48
Vali Romeo
Nu este medic/terapeut
Vali Romeo
Eu nu cred că sportivii adevăraţi sunt primii care trec linia in spre chimicale si suplimente dubioase. Dacă te referi la cei care se dopează...nu o fac cu suplimente ci cu droguri, substanţe interzise. O fac pe pielea lor, dar nu au legătură cu hrana şi stilul de viaţă a unui sportiv adevărat. Să nu confundăm lucrurile.
Referitor la vegani/vegetarieni: Herbalife are shake-uri şi pentru această categorie de oamnei, Formula 1 fără gluten, fără alergeni, fără lactoză, fără soia, pentru cei care au intoleranţă la aşa ceva. Ce este important, sunt shake-uri proteice (acesta de ex are 43% proteină din mazăre, ceea ce înseamnă că în 250 ml de sake cat are o porţie tu primesti în organism beneficiile a peste 10 kg de mazăre o dată..atât ar trebui mâncat să iei aceeaşi cantitate de proteine) plus toate vitaminele, mineralele, antioxidanţii de care are nevoie organismul.
Lucru pe care veganii şi vegetarienii nu îl pot avea în alimentaţie, deşi stilul de nutriţie este corect. Foarte, dar foarte mulţi vegani/vegetarieni au probleme de sănătate şi mai ales de controlul greutăţii. Am în echipă persoane care din naştere (conform religiei reformiste) au fost vegane toată viaţa dar cu maaaare surplus de greutate şi probleme de sănătate, circulaţie, inimă, etc. Deoarece toată viaţa nu au consumat nimic cu omega 3 de exemplu. La Herbalife, păstrându-şi aceeaşi religie şi acelaşi stil de viaţă au găsit şi varianta să fie sănătoşi şi slabi. Da, au slăbit şi se simt mult mai bine. Nu înfloresc, pentru cine vrea pot da numele şi nr de telefon daca nu crede, sau crede că aberez.
În al doilea rând:medicii, studiile spun că un om trebuie să conume pe zi proteine în grame, de 2 x greutatea lui. Minim atâtea grame de proteine câte kg ai, bine e de două ori, iar sportivii de 3 ori. Adică dacă cineva are 80 kg, minim 80 gr proteine pe zi, normal si recomandat 150-160 gr/zi, sportivii care doresc susţinerea sau creşterea masei musculare 240-250 gr/zi.
Shake-urile Herbalife (la fel ca si de la alte companii) se numesc shake-uri proteice, şi te ajută alături de o alimentaţie sănătoasă să ajungi la această cantitate de proteină pe zi.
Îmi puteţi spune veganii câtă mâncare (fructe, legume, frunze, seminţe şi nuci) trebuie să mâncaţi zilnic pentru a respecta aportul necesar de proteine/vitamine/minerale/antioxidanţi/fibre/calciu/omega3/omega6/carbohidraţi sănătoşi.etc?
De aici apar probleme de sănătate, de greutate, dereglări hormonale, dereglări ale metabolismului.etc. Din LIPSURI! Lipsurile din alimentaţie sunt o problemă la fel de mare ca şi surplusurile, adică cei care mănâncă ca sparţii, orice!
0
05-03-2012, ora 15:27
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
Mie tot nu-mi plac cele 2 E-uri 955 si 950, mergi pe google si vezi ce zice de ele si nici faptul ca nu sunt scrie pe cutie sub forma asta de E 950...
0
05-03-2012, ora 18:33
lizucuta
Nu este medic/terapeut
lizucuta
andrian andrei este important cand, cum si ce mananci.este importanta combinatia corecta.
Ma intereseaza si pe mine modul de fabricatie al sake-urilor astea minune..stie cineva procesul tehnlogic?
0
06-03-2012, ora 02:58
Ionut31
Nu este medic/terapeut
Ionut31
Uite.am găsit pe Facebook contul oficial al lui Leo Messi - cel mai bun sportiv din lume, anul ăsta a luat al treilea an la rând Balonul de Aur..asta înseamnă fenomen pentru cine nu se pricepe. Intră pe http://www.facebook.com/LeoMessi şi ai să vezi poze şi ce spune el acolo: după fiecare antrenament - Herbalife e de nelipsit. Şi are vestiarul plin de cutii de shake şi alte produse Herbalife.
Printre cele câteva zeci de mii de aprecieri strânse în 2 ore de la postarea pozei, eu zic să îi lăsaţi şi voi un comment în care să-i spuneţi că Herbalife e o prostie, că o să vadă el că-i dispare ficatul cu timpul, şi că aveţi voi o reţetă mai bună cu nişte frunze... ::)))))
(PS: Nu o face pentru reclamă, e contul lui personal, nu e plătit pentru asta. Are sute de poze dar văd că niciuna de promovare al vreunui sponsor al echipei...cu excepţia Herbalife. Cu siguranţă dacă era o prostie nu se afişa cu aşa ceva de bună voie...poate mai bine cu un Cola sau ceva de la McDonalds... ;)
0
06-03-2012, ora 03:45
Vali Romeo
Nu este medic/terapeut
Vali Romeo
@Ionut mai tare decât asta e ca Herbalife a avut crestere 42% iar asta se poate citi in toate ziarele economice sau de business importante de saptamana asta: Capital, Ziarul Financiar, Wall Street Journal, Forbes, Daily Business, Bursa, etc...am gasit in aproape 20 de ziare.
Ce scrie? Poftiţi un link:
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/herbalife-afaceri-cu-42-mai-mari-in-2011-161979.html
Restul articolelor le gasiti usor...pe paginile ziarelor.
Concluzia: cei care faceţi campanie anti-Herbalife, se pare că nu prea funcţionează. Cum naiba sunt oameni care cumpără Herbalife? Simplu! Nu se ia nimeni după nişte vorbe în vânt, scrise de oricine ar putea să o facă.
Ce scrie în ziarele astea sunt date exacte, cifre, nu păreri, opinii, zvonuri. Aşa că anti-Herbaliştii.la treabă: mai căutaţi, mai recrutaţi poate poate... ;)
0
06-03-2012, ora 10:42
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
eu nu fac nici o campanie antiherbalife, vb doar despre mine
vreti voi sa luati HL treaba voastra
0
07-03-2012, ora 17:24
cristina_sarov
Nu este medic/terapeut
cristina_sarov
eu si familia me consumam aceste produse de un an si suntem foarte multumiti de ele. eu si sotul am inceput sa consumam pt intretinere si sanatate neavand probleme cu greutatea., iar pt copii am inceput sa le dau pt imunitate. am un baietel in varsta de 2 ani si 2 luni care racea foarte des, octombrie. noiembrie si jumatate din luna lui decembrie mai mult racit l-am avut decat sanatos si trebuia sa ajung sa ii dau antibiotic pt ca facea febra 40 si au fost zile cand respira greu de a fost nevoie sa ii fac aerosol. doctora de familie si din doctora din spital unde l-am avut internat mi-a spus ca are imunitatea scazuta din cauza anemiei si ca trebuie sa ii dau fier, calciu, vitamina d si sirop pt imunitate, problema era ca fierul pt imuntate nu il puteam da cat era racit si o saptamana era bine 2 racit timp in care nu aveam cand sa il pun pe picioare si de imunitate la fel era recomandat ca sa ii dau cand nu era racit. i-am dat cat a fost mai bine dar in zadar nu isi faceau efectul pana am spus pana aici mai bine ma chinui cu tablete pt imunitate de la HBl si stiu ca o sa fie bine. de la jumatatea lunii lui decembrie si pana in prezent de cand ii dau shake, calciu si schizandra copilul meu este perfect sanatos nu mi-a mai facut macar odata febra. nu pot decat multumi acestor produse care mi-au insanatosit copilul. ii dau si fetitei mele in varsta de 3 ani jumate care este la gradinita si ei ii merg foarte bine este printre putinii copii care nu a lipsit de la gradinita cat a fost frig afara. asa ca va las pe voi cei care sunteti impotriva HBL sa trageti concluzia.
0
07-03-2012, ora 21:54
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
eu cu HL nu am nimic, am o problema cu cele 2 E-uri suspecte ai fi cancerigene
0
07-03-2012, ora 23:32
lizucuta
Nu este medic/terapeut
lizucuta
Cu noi suntem liberi sa facem ce experiente dorim, insa cu copii nostri.ma rog fiecare face cum crede.Ca doar sunte ti responsabili, nu?
0
21-03-2012, ora 12:48
atreya
Nu este medic/terapeut
atreya
Salut. In maxim 9 zile termin cea de-a 3-a luna de regim HL. Am slabit 9kg si ma simt excelent. Mai vreau sa slabesc vreo 5 in total, cu tot cu mentinere.
Ionut31...mi-au placut foarte mult raspunsurile tale!
cristina_sarov...felicitari pentru alegerea facuta! dupa ce opresc regimul am sa incep sa dau si eu celui mare (6 ani). Vali Romeo...multumim de info!

Am sa mai revin cu noi rezultate! Toate cele bune, A
0
21-03-2012, ora 12:52
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
Eu ma bucur ca te simti bine :)
0
31-03-2012, ora 14:17
kammy23
Nu este medic/terapeut
kammy23
Si eu folosesc produsele Herbalife, si nu imi pare rau.Daca o persoana dintr-o mie nu este multumita asta nu inseamna ca nu sunt bune produsele.E posibil sa nu fi respectat dieta corect, e posibil sa aiba alergie la soia...sau ce stiu eu..sunt multe cauze.
Eu sunt mult prea multumita deoarece stiu prin ce am trecut multi ani in urma.Dureri de cap si de stomac, lipsa de energie si dureri musculare doar dimineata.Am fost la medic ani si ani pentru a scapa de aceste probleme si mi-au dat pastile ce mi-au distrus stomacul si mai tare.Am avut posibilitate sa merg in Elvetia si Germania pentru a-mi gasi tratamentul corect.Nu am rezolvat nimic.Am avut mereu grija sa mananc corect si nu in exces.Nimeni nu si-a dat seama ca de fapt pentru buna functionare a organismului e nevoie de multe vitamine, calciu, proteine, apa, fibre.etc.
Noi mancam corect da?dar stiti ca orice om are propriul sistem de functionare a organismului?metabolismul difera.
Eu a doua zi dupa folosirea produselor Herbalife m-am trezit fara dureri de cap si de stomac.Medicul meu de familie din Elvetia mi-a recomandat Herbalife...pana si el foloseste produsele impreuna cu familia sa.Deci inseamna ca in scurt timp vom muri nu?Sa fim seriosi!
Documentati-va in primul rand de tot ce e legat sanatate...ce anume lipseste unui organism pentru a nu ne ingrasa sau slabi sau a ne simti rau.Apoi vorbiti.
Am un frate de 13 ani care in primele zile dupa ce a folosit Herbalife a inceput sa ii fie rau.era alergic la soia.Am schimbat shak-ul Formula 1 cu Formula 1 fara alergeni.Si acum se simte minunat.Medicul lui de familie l-a diagnosticat rahitic.da sigur! E in crestere si are nevoie de vitamine necesare...etc.
Noi Romanii suntem invatati sa mancam mult si prost...sa nu mai zic si orice.Ne place
0
31-03-2012, ora 14:41
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
Asta cu documentatu' e tare, cand am fost la prezentarea voastra nici unu nu a stiut ce contine shake-ul ala, ce sa mai vorbim de altele... A si au adus si un doctor, sa ma convinga, n-am primit nimic de la el.
"Eu a doua zi dupa folosirea produselor Herbalife m-am trezit fara dureri de cap" - ai batut de 3 ori din calcaie cand inghiteai shakeul :)
0
01-04-2012, ora 11:58
kammy23
Nu este medic/terapeut
kammy23
Tu razi dar sunt persoane ce cred in aceste produse.Daca imi fac bine de ce sa nu le folosesc..
0
02-04-2012, ora 08:04
UnulMihai
Nu este medic/terapeut
UnulMihai
@adrianandrei: tot ce trebuia sa faci era sa ceri o cutie de shake. ingredientele sunt trecute pe cutie.
Permite-mi sa nu cred ca nu stia nimeni ce contin produsele. oamenii aia consuma zilnic, iar ingredientele sunt trecute pe cutie.
De asemenea, nu vad nimic rau in a te documenta..
Apropo de continutul produselor: l-am postat aici. te pricepi sa-mi explici ce face fiecare si cum interactioneaza?

Si, da, se poate sa ameliorezi simptome prin alimentatie sanatoasa.
0
04-04-2012, ora 12:30
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
@UnulMihai: m-am uitat peste compozitie, are cel putin 2 E-uri pe care nu sunt de acord sa le inghit zilnic si sa mai dau si bani pe ele
vrei sa stii care sunt E-urile si sa citesti despre ele?
0
04-04-2012, ora 12:34
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
cand o sa consume casa regala a romaniei asa ceva anunta-ma si pe mine ca ma bag
0
04-04-2012, ora 12:57
iulian_brasov
Nu este medic/terapeut
iulian_brasov
nu trebuie sa le consume casa regala a romaniei ca sa fi tu implinit cu tine insusi, acele euri de care ziki tu acolo sunt de fapt aromele, este un procedeu mecanic al planteleor, vitamneleor si mineraleror de a ajunge in acea cutie, iar faptul ca au acele 2 euri ar trebui sa intelegi ca acele euri sunt de fapt aromele shake-urilor cum ar fi: capsuni, capucino, ciocolata, fursecuri si frisca, vanilie, fructe tropicale.
Altefel cum ar avea o aroma placuta?, daca nu avea arome probabil ca nu le-ar consuma nimeni
Iar ceea ce tine de tine nu e nimeni obligat sa consume aceste produse
0
04-04-2012, ora 13:07
UnulMihai
Nu este medic/terapeut
UnulMihai
@adrianandrei: le stiu. 2 mi se pare un numar ok comparativ cu ceea ce gasim in piata.

Daca fumezi, mananci salam, carne de pui de la supermarket, carne de porc...etc (cred ca am scris destule) inghiti mult mai multe e-uri.

Problema ta nu cred ca sta in aceste e-uri. Daca intr-adevar sta in ele, cauta pe net "gustul umami". Ia-ti o bere si uita-te (dureaza 20 min). Mai discutam dupa daca chiar mai ai dileme :))
0
04-04-2012, ora 13:11
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
nu trebuie sa-mi spui tu mie ce am nevoie sa fiu implinit
eu nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, vorbesc doar cand se vorbeste cu mine

parerea mea: au introdus acele E-uri pentru gust, cei mai multi sunt comozi, nu le place sa faca un efort, gustul amar este ff important pentru organism, acesta este un produs pentru mase facut pe banda rulanta, de curiozitate daca vrei cauta produsele sustinute de casa regala a RO, imi place sa-mi iau modele din minoritati nu din turma
0
04-04-2012, ora 13:18
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
@unul mihai: placa asta cu salamu am auzit-o si la prezentare
eu nu manac salam si orice ai enumerat tu, carnea o mananc din productie proprie
din paine mai inghit niste e-uri, dar caut painea fara euri sau o fac eu si oricum am redus cantitatea de paine
0
04-04-2012, ora 18:59
UnulMihai
Nu este medic/terapeut
UnulMihai
wow..felicitari.
atentie: nu sunt distribuitor herbalife. nu ma ataca, o faci degeaba ;)

Placa nu e chiar placa. E realitate. Informatiile sunt desigur disponibile. Este si extrem de usor sa ai access la ele. Trebuie doar sa te intereseze, adica sa vrei sa te documentezi. Ceea ce tu refuzi ;).

Pune mana, citeste si mai discutam. Altfel o sa te trezesti erou principal intr-o poezie eminesciana (e usor a scrie versuri/ cand nimic nu ai a spune / insirand cuvinte goale / ce din coada au sa sune).

bafta!
0
04-04-2012, ora 19:05
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
daca esti asa documentat,
lumineaza-ma si pe mine
ca sunt prea intunecat
:)
0
05-09-2012, ora 02:48
oviboy30
Nu este medic/terapeut
oviboy30
Parerile despre Herbalife ar trebui postate NUMAI de persoanele care au consumat aceste produse.Parerile celor care nu au alta treaba decit sa stea la barfa discutind despre un subiect care nu-l cunosc SINT IRELEVANTE.

Acum hai sa vedem ce inseamna HERBALIFE.Avind in vedere ca sunt o persoana care consuma de 4 luni si jumatate mix-ul nutritiv Formula 1 de la Herbalife pot trage urmatoarele concluzii:

1)Mix-ul nutritiv Formula 1 este un complex 4 in 1 de elemente nutritionale adica vitamine, minerale, proteine si fibre insemnand cam tot ce ai nevoie pentru a te hranii la o masa(in acest sens Formula 1 poate fi folosit ca INLOCUITOR DE MASA CONTININD DOAR 200 DE CALORII).

2)Formula 1 de la Herbalife NU ESTE in mod direct un PRODUS PENTRU SLABIRE este doar un supliment alimentar care contine vitamine, minerale, proteine si fibre si care daca-l consumi echilibreaza organismul intr-o stare de functionare normala, sanatoasa.

3)Un organism sanatos are capacitatea de anumite autoreglaje cum ar fi de exemplu daca ai o greutate corporala peste normal sa te ajute sa elimini relativ usor kilogramele in plus.Dupa perioada in care am consumat de 2 ori pe zi Formula 1 (inlocuind mesele de dimineata si seara iar la amiaza mancand normal o masa obisnuita) AM SLABIT 18 KILOGRAME.

4)In mod obisnuit doctorii ne sugereaza ca este nevoie ca sa fim sanatosi sa suplimentam alimentatia obisnuita (care este lipsita de cele mai multe ori de elemente nutritionale in cantitatile necesare) cu diferite suplimente alimentare pe care de regula le luam de la farmacie.Mix-ul nutritiv Formula 1 de la Herbalife este un supliment alimentar care CONTINE TOATE ELEMENTELE NUTRITIVE pentru a-mi asigura necesarul nutritional la un PRET DECENT.
0
05-09-2012, ora 08:10
adrianandrei
Nu este medic/terapeut
adrianandrei
Daca ai consumat spune-mi si mie, ce contin aceste Mix-uri?
Elementele astea nutritive sunt de sinteza?
0
05-09-2012, ora 12:10
oviboy30
Nu este medic/terapeut
oviboy30
Practic toate suplimentele alimentare existente pe piata SINT DE SINTEZA(sint extracte din ceva adica se elimina partea uscata ce formeaza 'balastul ' si se pastreaza elementul nutritiv care intereseaza).
Exemplu:vrei o anumita cantitate de vitamina C si NU VREI un produs de sinteza maninci 1 kg de lamai care te costa x lei... daca VREI un produs de sinteza cu aceeasi cantitate de vitamina C maninci citeva grame(sub forma de extract) si te costa mult mai putin.
Formula 1 de la Herbalife are in cea mai mare parte extracte din ceva deci normal este un produs de sinteza dar asta nu constituie o problema.
0
19-10-2012, ora 13:58
andorache
Nu este medic/terapeut
andorache
Salutare!
Am inceput de doua saptamani si jumatate o dieta bazata pe aceste produse. Nu stiu daca sunt bune sau nu, dar din cand in cand voi intra pe aici pentru a va tine la curent.
Sa incep cu inceputul. Am fost ispitit de aceasta metoda deoarece mi s-a parut foarte comoda. Sa ilocuiesti doua mese cu cate un pahar de lapte cu pudra de ceva...idealul in viata, din punctul meu de vedere. Fara farfurii de spalat, fara sa pierd timpul cu gatitul si daca este sa credem si reclama pe care si-o fac, avand in felul acesta si tot ce ii trebuie organismului.
Ce produse folosesc?
De trei ori pe zi, cu jumatate de ora imainte de masa iau cate trei pastile
-o multivitamina
-una careia ii spune " activator celular"
-o a treia careia ii spune "cell u loss"
Pe langa cele trei pastile de trei ori pe zi, dimineata si la inca o masa amestec in lapte degresat sau in iaurt pudra pentru shake la care mai adaug niste pudra proteica ca sa fie mai satioasa si sa imi tina mai bine de foame.
In primele zile am fost uimit de doua lucruri; in primul rand imi era sete fara oprire(am ajuns sa beau peste trei litrii de apa pe zi) si incredibil, nu imi era foame. Este adevarat ca am fost foarte disciplinat si la doua ore dupa masa mancam un mar.
Mai trebuie sa va pun ca im primele trei zile, probabil din cauza socului pe care organismul l-a resimtit am fost ametit fara oprire.
Un alt afect secundar este constipatia. Am luat niste pastile cu fibre de la farmacie si situatia s-a ameliorat relativ.
In cele doua saptamani am slabit doua kg, ceea ce eu zic ca este destul de putin deoarece si la unica masa pe care o manac am redus si cantitatea si caloriile.
Nu stiu sigur daca voi continua dupa aceasta luna, totul depinde de cat voi slabi pana la finalul lunii.
0
20-10-2012, ora 18:58
oviboy30
Nu este medic/terapeut
oviboy30
Organismul are nevoie de o perioada de acomodare si ar fi o greseala sa te opresti numai dupa o luna de alimentatie bazata pe 'nutritie celulara'.Te sfatuiesc sa continui, daca financiar este prea scump sa-ti iei toate produsele atunci continua doar cu shake-ul Formula 1, vei inlocui mesele ca si pana acum fara sa mai iei pastilele, este satios si vei avea si aport nutritional(oricum ai nevoie de supliment de vitamine si minerale, proteine sau fibre).Din punctul meu de vedere Formula 1 este principalul produs care te ajuta sa slabesti prin inlocuirea meselor.Si inca ceva.Este obligatoriu sa faci miscare, nu este nevoie sa mergi la sala sau sa alergi...pur si simplu fa zilnic o banala plimbare prin localitatea in care traiesti, cu observatia ca trebuie facuta intr-un ritm mai 'grabit' ca sa te faca sa transpiri, 1-2 ore pe zi.Combinatia alimentatie-miscare este 'secretul' unui slabit rapid.
0
10-11-2012, ora 23:58
george.al
Nu este medic/terapeut
george.al
Buna seara!!
Stimati participanti la aceste discutii inversunate, citesc si ma minunez, cat de indoctrinat este hei-rup-ul in Romania.
Of as vrea sa va scriu atatea insa voi sintetiza.
Incep prin a va spune ca iubita mea consuma Herbalife 80-90% dintre produse alternandu-le, de cca 8 ani fara a avea probleme de greutate precizez ca acum are varsta de 25 ani si 58kg, eu consum Herbalife de cca 3 ani doar de placere pt ca sunt gustoase, in tot acest timp am mancat zic eu sanatos fara fast food, si ma mentineam la frumusica greutate de 102kg greutate, ce o aveam si inainte de a consuma aceste produse. In mai 2012 m-am hotarat sa slabesc si atunci mi-am acordat o sansa consumand produsele in program de slabire si control al greutatii, iar la momentul la care va scriu am 84 kg si ma simt foarte ok. Nu simt nici o dependenta fizica si psihica insa va spun cu mana pe inima ca nu voi vrea vreodata sa ma despart de aceste produse, carcotasii si persoanele interesate ma pot contacta pentru dovezi.
Insa am citit in com-urile dvs tot felul de bazaconii, ba ca produsele sunt interzise in nu stiu cate tari, ba ca distribuitorii iti inventeaza probleme de sanatate la evaluare, aberatii fratilor aberatii, persoanelor interesate sa duca un stil de viata fara slanina pe solduri pe burtii si asa mai departe le recomand sa nu purceada precum vulpea care nu ajunge la struguri ci informativa la nivel oficial, Herbalife nu detine un depozit undeva ascuns in padure ci are unul chiar in centrul Bucurestiului, ma intreb retoric de nu ar fi avut autorizatiile necesare ce s-ar fi intamplat, raspundeti singuri.
Mai mult de atat gasesc o usoara urma de invidie aici deoarece unii dintre noi sunt distribuitori in sistemul MLM Herbalife, iar cei ce au nevoie de sprijin privesc propunerile distribuitorilor ca fiind ceva groaznic (de ce sa castige asta bani dupa mine) stati linistiti ca zilnic cineva castiga bani grei dupa dvs (marketul, piata, gazul etc, dar mai ales seful caruia ii face o deosebita placere sa ia banii dupa dvs).
Si acum ve-ti spune ca sigur eu sunt MLM-is disperat, ei bine consumand corect produsele Herbalife si acordandu-ti o sansa reala la un stil de viata wellness nu ai cum sa nu devii distribuitor, atunci cand tu consum niste produse ok si ajungi sa pierzi multe kg din balastul ce l-ai carat ani buni dupa tine, ce poti face recomanzi solutia apropiatilor si atunci compania de recompenseaza. Cu totii furnizam diverse servicii, nu cred ca cineva presteaza servicii in folosul comunitatii decat daca este com
Adaugă un comentariu / răspuns
742 comentarii 1 2 ..... 232425 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.