hernia si acidul hialuronic

01-11-2009
emilia38
Nu este medic/terapeut
emilia38
exista cumva tratament pt.hehidratarea discurilor cu acid hialuronic...?
1 comentarii
0
01-11-2009, ora 13:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Eu nu as face asa un "tratament". Este 100% daunator. Desi aceasta substanta se gaseste in cartilagii, ea nu este folosita in scopuri constructive de industria farmaceutica, ci in scopuri pur destructive si anume ca un cal troian pentru substante toxice

Citat din wikipedia engleza (link : en.wikipedia.org/wiki/Hyaluronan)
"Hyaluronan can be crosslinked by attaching thiols (trade names: Extracel, HyStem), [83] methacrylates, [84] and tyramines (trade name: Corgel).[85] Hyaluronan can also be crosslinked directly with formaldehyde (trade name: Hylan-A) or with divinyl sulfone (trade name: Hylan-B).[86]"

Pe scurt in romaneste: acidul hialuronic este combinat cu formaldehid (EXTREM TOXICA si interzisa peste tot, numai in medicamente nu), divinil sulfones si alte toxine care in felul acest ajung in cartilagii distrugandu-le sistematic.

In felul acesta substante extrem de toxice sunt inoculate in mod artifical in articulatii si acestea sunt substante care nu ar fi introduse niciodat de organism acolo. Organsimul nu poate diferentia astfel de substante introduse in molecule similare organismului.

Practica aceasta de a folosi substante intalnite in corp ca un cal troian pt. toxine este f. des in industria farmaceutica. Am mai dat un exemplu de curand cu o alta substanta.

Acid hialuronic put nu poti gasi la farmacie iar daca vrei pe cale naturala si fara costuri excesive ajunge daca iti faci des ciorba din oase si mai ales ciorba din picioare de vitel. Mai bun remediu pt. cartilagii decat gelatina din oasele de vitel nu exista.

Hildegard von Bingen a scris acum 1000 de ani de la Dzeu "Cine suferă din cauza încheieturilor sau din cauza digestiei proaste a stomacului, acela să fiarbă zgarciul şi grăsimea de la picioarele vitelor. Să mănânce des şi mult din acestea şi el va fi vindecat iar durerea ascuţită din încheieturi şi din stomac va fi înlăturata" Este o reteta probata de sute de mii de oameni si foarte eficienta la probleme cu articulatiile de orice fel.

In al doilea rand iti trebuie magneziu in forma organica: fructe uscate, migdale dulci, etc.

Dar daca vrei insa sa crezi ca medicamentele acestea te ajuta si ca cineva din industria farmaceutica doreste sa te vindece cu adevarat nu ai decat sa le incerci, vei vedea singura cat de "bune" sunt la sfarsitul tratamentului sau poate de abia la cateva luni dupa acesta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.