Hernie cervicala... operatie sau tratament?

03-07-2017
b25the
Nu este medic/terapeut
b25the
rezultat RMN
modificari de statica si degenerativ-artrozice coloanei vertebrale cervicale si lombare
hernie de disc C3-C4 ce determina compresiune radiculara prin complex disco-osteofitic asupra radacinilor C4 bilateral intraforaminal, mai important partea stg
hernie de disc C5-C6- ce determina compresiunea radacinilor C6 bilateral intraforaminal

simptome.durere in umar si brat stg...rareori amorteli noaptea...dar o stare permanenta de ameteala fara a avea dezechilibru...sub tratament pt anxietate si depresie
OPERATIE sau TRATAMENT FIZIO SI KINETO????
2 comentarii
2
03-07-2017, ora 21:44
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ce spune neurologul? este legatura intre herniile de disc si problemele Dvs (amorteli, ameteli) ? sau au alte cauze?
amorteala poate veni de la un sindrom de tunel carpian. ameteala de la sute de probleme neurologice sau de la medicamente pentru depresie.
in prima faza ar trebui clarificata daca merita operatia. durerea de brat probabil se va ameliora insa celalalte simptoame pot sa ramana daca sunt cauzate de alte probleme.
0
31-01-2018, ora 17:06
Popescu Adrian Ionut
Nu este medic/terapeut
Popescu Adrian Ionut
Si eu ma chinui de un an de zile sa gasesc un tratament si din pacate nimeni nu recomanda tratamentul cu ozon pe care eu l-am inceput si pe care-l recomand tutoror celor ce au orice fel de hernie de disc sau probleme cu coloana. Tratamentul nu este foarte costisitor in jur de 50 de lei sedinta si eu dupa prima sedinta am inceput sa-mi misc gatul si capul si durerile au inceput sa scada. Cititi despre el si imi pare rau ca eu nu l-am descoperit mai devreme si nu inteleg de ce medicii neurologi nu-l recomanda inainte de a te trimite la operatie.Mentionez ca am fost operata de hernie de disc cervicala si am facut alta deasupra. Va recomand tuturor si multa sanatate cititi despre tratamentul cu ozon.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: