Hernie de disc

16-08-2018
E.F.
Nu este medic/terapeut
E.F.
Sunt E.F., am 57 de ani și s-a întâmplat că într-o zi de luni nu mă puteam ridica din pat...
Am mai avut probleme cu spatele, dar în 5 zile a trecut durerea cu Celebrex. De data aceasta, însă, n-a mai trecut. Nu puteam să șed, nu puteam să stau în picioare. Am fost la medicul neurolog (cu salvarea) și mi-a recomandat un tratament injectabil, timp de 10 zile. In acest timp era aparent bine dacă stăteam în pat, dar trebuia să merg și la baie sau la bucătărie și asta o făceam cu greutate căci după un mic efort trebuia să mă odihnesc un timp destul de lung. Altfel aveam crampe musculare dureroase ce mă țineau blocat în diferite poziții și cu greu puteam ieși din această stare. Aveam totuși o poziție relaxantă - "in patru labe", dar nu puteam sta în această poziție tot timpul și de la o vreme oboseau genunchii.
Am făcut și un RMN pentru zona lombară și s-a evidențiat o formă gravă de hernie de disc. Mi s-a recomandat un tratament cu antiinflamator pe bază de cortizon, iar dacă nu se îmbunătățea starea de sănătate, singura soluție rămânea operația.
Am preferat să urmez un tratament de acupunctură și infiltrații la Centrul Medical Medreflex Line.
Erau nevoie de mai multe ședințe de tratament. După fiecare ședință de tratament m-am simțit mai bine și am simțit o evoluție pozitivă a stării mele de sănătate.  Acum pot să șed sau să stau în picioare, să mă plimb sau să alerg, să dansez sau să lucrez, pe scurt am ajuns să-mi reiau viața normală cu o restricție: aceea de a nu ridica greutăți o perioadă de timp.
Îi mulțumesc și pe această cale domnului Dr. Petre Mureșan care a avut răbdare cu mine si m-a scăpat de hernia de disc fără operație.
E.F.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: