hernie de disc

22-06-2009
marcu66
Nu este medic/terapeut
marcu66
Din cand in cand mai scriu despre starea mea dupa operatiia de hernie de disc, cu toate ca m-am cam plictisit sa tot scriu, mai ales ca nu ma simnt prea bine, dar o fac asa pentru pilda altor oameni care au dureri de spate si care se gandesc sa se operaze.Pe acestia ii sfatuiesc sa ajunga la operatie doar cand este absolut, absolut necesar..Poate nu stiu eu cand trebuie facuta si cand nu dar eu sunt atat de suparat ca dupa 1 an si peste 3 luni inca mai am dureri de spate mi-a mai disparut durerea de pe picior dar in zona operatiei ma doare tot timpul.Am fost de curand la Mangalia in statiune unde an facut bai si altele.Cat am stat acolo ma simntiam bine, acasa acum iar...si deci rabdare.Cand ma gandesc ca neurochirurgul spunea ca dupa maxim 4 luni nu mai ai dureri deloc.Daca spunea ca dupa4 ani poate ca era mai bine.
4 comentarii
0
04-02-2010, ora 14:29
marcicv
Nu este medic/terapeut
marcicv
Si eu m-am operat acum 6 ani.Pana acum 6-7 luni m-am simtit extraordinar debine, dar de atunci au inceput sa apara durerile, adevarul ca nici serviciul nu mi-a permis sa ma protejez.Cu unguiente, fizioterapie si multa speranta acum ma simt mai bine.
0
10-03-2010, ora 14:58
marcu66
Nu este medic/terapeut
marcu66
au trecut 2 ani de la operatie ma simnt mai bine, nu bine, mai bine ca atunci cind am mai scris despre operatie
0
16-04-2011, ora 22:13
iacob_andreea
Nu este medic/terapeut
iacob_andreea
buna! si tatal meu a fost diagnosticat cu hernie de disc!neurochirurgul i-a indicat sa mmearga la operatie dar inca nu e hotarat ce o sa faca.A incercat sa se trateze, cu niste injectii, durerile s-au ameliorat dar pentru o scurta perioada de timp! as dori sa ma sfatuiti daca se poate, ce ar trebui sa faca, spre binele lui? ce medicamente ar trebui sa mai foloseasca si cat de sigura ar fi o interventie chirurgicala? va multumesc anticipat!
0
26-05-2011, ora 08:46
raffaell
Nu este medic/terapeut
raffaell
salut, daca pe forum este si un medic care sa ne raspunda la intrebari ar fi foarte bn si ii multumesc anticipat. am facut operatia de hernie la L4-L5 acum 3 luni.dupa o luna si jumatate de la interventie nu am mai avut nici o durere timp de o saptamana si ceva dupa care au revenit durerile parca mai mari decat inainte de operatie ma doare piciorul drept foarte tare mai ales dimineata. am facut gimnastica la recomandarea medicului care ma operat dar degeaba. din cate am citit pe forum ma gandesc totusi ca este devreme avand doar 3 luni de la operatie. ce alte tratamente as putea face, este bine sa fac acupuntura?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: