Hernie hiatala.

19-05-2018
Manuta
Nu este medic/terapeut
Manuta
Va rog din suflet domnu doctor să mă ajutați și pe mine
cu un sfat. Bună seara sunt doamna Manuta am hernie hiatala. Din cauza ei am niște arsuri puternice care se urcă și în cap și fac și puseuri de tensiune. Am luat o lună de zile controloc de 20mg două pastile pe zi.După ce am terminat tratamentul de o lună prescris la două zile au reapărut din nou. Vă rog frumos să îmi spuneți și mie cât timp trebuie să îl mai i-au ca să îmi fie bine s-au ce medicament să iau în locul lui. Vă mulțumesc din suflet!!!
4 comentarii
0
21-05-2018, ora 07:51
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Tratamentul cu controloc este util in aceasta afectiune, dar trebuie sa respectati si niste masuri igienico dietetice - mese mici si regulate ( in loc de mese mari ), sa nu stati intinsa pe spate imediat dupa masa, sa evitati bauturile acidulate.
Daca simptomatologia persista, iar hernia e de dimensiuni mari, trebuie sa va adresati unui chirurg pentru interventie chirurgicala.
0
21-05-2018, ora 08:33
Manuta
Nu este medic/terapeut
Manuta
Bună ziua domnu doctor vă mulțumesc pentru raspuns, dar eu am urmat dieta conform cum ați zis și dumneavoastră și fără băuturi acidulate (am luat controloc două pe zi de 20mg dimineață și seara timp de o lună de zile și cum nu am mai luat două zile arsurile au reapărut din nou. Cât timp pot să mai iau controloc s-au pot să i-au și omez (dacă da câte pe zi )Vă mulțumesc!!!
0
21-05-2018, ora 09:31
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Daca vreti sa continuati cu tratament medicamentos, consultati un medic gastroenterolog.
0
21-05-2018, ora 09:43
Manuta
Nu este medic/terapeut
Manuta
Dar totusi domnu doctor credeți că este vreo problemă dacă ia omez în continuare în locul controlocului pâna o să ajung la doctor. Vă mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: