hernie hiatala

22-01-2014
tanta40
Nu este medic/terapeut
tanta40
am fost diagnosticata cu hernie hiatala prin alunecare, , am dureri de stomac groaznice si starile de voma, tratamentul cu nexium si mottilium nu ma ajuta de loc, nu stiu ce sa fac sa ma operez?va rog dati-mi un raspuns
3 comentarii
0
23-01-2014, ora 00:23
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
TANTA eu stiu in mare ca o hernie inseamna ca sa rupt peretele abdominal si intestinele incearca sa iasa si am vazut mai multe persoane care traiesc ceeea ce descrii tu legat de dureri si casi baga singuri intestinele cu mana, dar din punctul meu de vedere este un chin care nu merita.
Eu am patit ceva asemanator in august 2013 cand mi sa rupt muschiul unde eram operat de doua ori, operatia avand 30cm, dar eu nu aveam dureri, si operatia se mai tinea in piele si intestinele se fortau sa iasa si ma durea burta tare recunosc cand mancam ceva care ma balona, si in sept. acelasi an mam operat din nou si mi sa pus plasa abdominala, care nu ma jeneaza cu nimic ca si cum nu ar fi acolo.
Daca vrei dami o adresa de yahoo siti trimit poze cu operatia ca sa vezi pe viu.
0
23-01-2014, ora 00:24
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Apropo netratata durerile vor fi din ce in ce mai mari.
0
29-01-2014, ora 13:33
zen10
Nu este medic/terapeut
zen10
Buna ziua! am 34 ani si in urma cu o saptamana am fost diagnosticat ci hernie hiatala prin alunecare 2cm si as vrea sa intreb pe cei cunoscatori daca hernia aceasta pote decat sa doara pentru ca eu nu am alte simptome asa cum mi a spus doctorul si cum am citit pe net (reflux esofagian, greturi etc) durerea din capul pieptului putin spre stanga a aparut acum 6 luni dar in ultimul timp s-au accentuat cu toate ca urmez regim si tratament cu controloc 1 tb dimineata 1 tb ibutin inainte de masa de pranz 1tb zimogen forte dupa masa de pranz si 1tb extraveral seara la culcare.MULTUMESC!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: