herpes genital sau ce? urgent | Forumul Medical ROmedic

herpes genital sau ce? urgent

09-02-2008
anonym_m
Nu este medic/terapeut
anonym_m
problema mea este urmatoare:

acum 5-6 zile mi-a aparut o pata rosie pe penis care este putin cam mare, nu s-a luat prin contact sexual ca prietena numai am de 1 an si ceva, si nu am fost la. pt sex. totodata cu aceasta problema a aparut si o durere de limba, si aici se regaseste " carnea vie" pentru ca ma doare cand mananc, daca beau suc acidulat ma ustura. Pentru limba folosesc glicerina boraxata pentru ca am mai avut odata aceasta durere de limba si mi l-a recomandat cineva. Pe langa acestea mai am un herpes pe buza. E posibil sa se fi transmis herpesul pe penis? La urinare ma ustura, mancarimi nu am deloc. Si dupa cat am citit pe net am cumparat acyclovir crema pentru zona genitala.

Stie cineva cat costa o consultatie la un medic dermatolog? mai ales ca sunt baiat este bine sa merg la un dermatolog barbat?Imi este si putin jena.. astept raspuns.

am atasat si o poza cu problema
http://img266.imageshack.us/img266/1078/10658931nx7.th.jpg
3 comentarii
0
09-02-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Nu pare sa fie herpes. E bine sa mergi la dermatolog. Ce conteaza sexul doctorului? Crezi ca o femeie medic s-ar uita la "buba" ta cu alt interes decat cel profesional? Vede...de astea zilnic. De ce sa-ti fie jena? Un lucru e sigur: leziunea din cavitatea bucala si cea de la nivelul penisului nu au nici o legatura. Faptul ca au aparut simultan se datoreaza, cel mai probabil, unei scaderi a imunitatii organismului, ocazie cu care si herpesul, dar si alte afectiuni se exacerbeaza.
0
10-02-2008, ora 00:00
anonym_m
Nu este medic/terapeut
anonym_m
maine o sa ma duc la dermatolog, si voi vedea ce este, sper sa nu fie ceva grav...o sa va tin la curent.
0
06-07-2014, ora 19:46
mary99
Nu este medic/terapeut
mary99
buna!
de doua zile aceiasi chestie o am si eu ca in poza pe care ai atasat-o, as vrea sa stiu in prima faza cam ce ai folosit tu sa scapi sau daca ai scapat de acea pata rosie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  •