Herpesul labial - tratat cu alcool sanitar 70 la suta, în 48 h

10-08-2011
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Luni, dimineaţa, citeam în revista "Le Generaliste " un articol scris de un medic generalist cu privire la tratamentul herpesului labial. Făcea referire la tratamentul antiviral recomandat, cu aciclovir, dar, în acelaşi timp, era uluit să vadă cum bazele medicinii sunt uitate de către unii medici. Spunea că de 15 ani el tratează herpesul labial în 24 de ore, fără a prescrie niciun tub de antiviral.
Sursa lui era un tratat de virusologie vechi de 40 de ani (1971). Ce a învăţat el la capitolul cu virusul herpetic? Că viorionii care sunt rezistenţi la agenţi fizici şi chimici, pot fi distruşi de eter, alcool sau cloroform. Aşadar, el recomandă tamponarea leziunii herpetice cu alcool 70%, încă din primele momente în care apare.
Luni, pe la amiază, simt şi eu o arsură pe buză, adică un herpes începea să înflorească... Ce coincidenţă! În aceeaşi zi în care am citit despre "miraculosul" tratament, în speranţa că nu o să păţesc ca altădată.
Am început să îmi tamponez micul buchet de vezicule în formare cu alcool 70%. Seara, încă o dată. Evoluţia a fost efectiv oprită. Fără cruste, fără nimic. După 48 de h nu am mai simţit nimic. Exact ca în povestirea domnului dr.

M-am gândit să vă împărtăşesc şi vouă acest "truc" care este, se pare, de o mie de ori mai bun decât aciclovir... (...).
_

Articol preluat de pe Jurnal de Medic.
Copyright © Dr. Adina CHERICHEŞ
_



În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU! |
" Boala este o enigmă care trebuie dezlegată, nu doar din perspectiva strict biologică, ci şi din cea sufletească şi spirituală " - Dr. Pavel Chirilă.
" Medicul tratează dar numai Dumnezeu vindecă " - Hippocrate, părintele medicinei
7 comentarii
0
10-08-2011, ora 17:38
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
Buna ziua, sanatate si tot ce ti doresti Mr.Nick.
Te rog da mi si mie un sfat in legatura cu bolile mele.Am fibrilatie atriala si depresie pe care o vad destul de severa acum.Am inceput cu ARKETIS pe care nu l am tolerat, a urmat cipralexul care s a dovedit a fi un AD foarte bun dar pe care nu l mai suporta inima, apoi sertralina care imi agraveaza mult starea depresiva.
Este un AD cu efecte secundare mai blande?unul care i mai bland cu inima?ce parere ai de coaxil ca mi i la indemana.Multumesc anticipat
0
10-08-2011, ora 17:40
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
mentionez ca iau digoxin si sintrom pentru fibrilatii
4
25-08-2011, ora 17:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Termina, în primul rând îmi cer iertare pentru răspunsul tardiv.
În al doilea rând, eu, sincer, nu cunosc niciun antidepresiv alopat (sintetic), care să aibă efecte adverse blânde. Există AD alopate care au mai puţine reacţii adverse decât altele, cum ar fi Coxil şi Remeron, de pildă, sau nu neapărat sunt mai puţine, ci mai degrabă sunt mai rar experimentate şi de intensitate mică spre moderată, însă, chiar şi aşa, eu nu vă pot recomanda niciunul, pentru că nu sunt medic. Am eu cunoştinţe medicale, dar nu am dreptul să sfătuiesc în aşa fel, încât să vă determin să vă modificaţi schema terapeutică fără a avea avizul medicului dv. curant.
Coaxilul vă poate ajuta! (consultaţi-vă cu medicul dv. psihiatru).
Antidepresivele naturale, de pildă vitaminele antidepresive B3 (niacina), B5 (acidul pantotenic), B12 (metilcobalamina), colina şi inozitolul; mineralele antidepresive, de pildă: magneziul, aurul coloidal pur 10-20 ppm, zincul şi litiul, ca de altfel şi unele plante şi unii fitonutrienţi cu proprietăţi antidepresive, de pildă: spirulina, sunătoarea, angelica, 5-hidroxitriptofanul etc., NU au efecte adverse dacă sunt administrate în doza, frecvenţa şi intervalul de timp recomandate, însă tratează depresia doar dacă ea este produsă de o cauză pe care ele o pot neutraliza, suprima, înlătura.
Antidepresivele naturale se pot administra şi fără prescripţie medicală, însă se recomandă consultul medical şi avizul unui medic cu competenţă în api-fitoterapie sau gemoterapie, înainte de a se începe o cură cu unul sau mai multe astfel de antidepresive, pentru ca el sau ele să poată fi ingurgitate fără ca persoana depresivă să rişte să aibă parte de producerea unui sinergism negativ, care să atragă după sine o adevărată cascadă de reacţii neplăcute şi destul de semnificative.
În altă ordine de idei, nu mă pot abţine să nu vă spun faptul că tinctura de talpa gâştii, administrată strict cu avizul unui medic cardiolog şi/sau a unui fitoterapeut, o linguriţă diluată în 50 ml de apă, de 3 ori pe zi, în regim zilnic, timp de 3 luni, vă poate ajuta enorm de mult inima; în plus are şi proprietăţi antidepresive! :) Nu are contraindicaţii!
----------*
_

Vă mulţumesc mult pentru urări.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥

(*modificat de administrator)
0
26-08-2011, ora 22:57
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
Vineri, acum doua saptamani am luat dimineata un sfert de coaxil, la amiaza inca un sfert si pe seara, plina de speranta ca acest medicament nu mi face rau mai iau un sfert.Imediat dupa ce m am culcat m am trezit intr o stare puternica de agitatie asemanatoare cu acea pe care am descris o de la valeriana, numai ca de data asta nu mi crescuse tensiunea.Am luat xanax si dupa ceva timp m am linistit.Au fost clipe de groaza, simteam sfarsitul, sau mai rau, o paralizie.
Iti multumescMr.Nick pentru informatiile date si iti doresc multa sanatate.Apreciez mult ce faci tu pe acest forum si poate cineva te apreciaza mai mult ca mine, si anume DUMNEZEU.
Eu incet dar sigur ma despart de aceasta lume, simt un gol in creier, gol in inima si gol in suflet.Daca fac lucruri bune pentru psihic, imi obosesc inima, daca imi menajez inima si stau mai mult in pat, mi se accentueaza depresia.
As mai incerca 5 hidroxitriptofanul dar se vorbeste si de el ca are efecte neplacute asupra inimii.Vitaminesi minerale mai iau si am sa incerc tinctura de talpa gastii.Miercuri am programare la medic si am sa discut cu el.
Toate cele bune
4
11-09-2011, ora 02:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Termina, suferinţa există în viaţa dv. cu un scop absolut nobil. Fiecare om de pe acest pământ are parte de suferinţă, pentru că fiecare are de cărat o cruce mai uşoară sau mai grea, în funcţie de suportabilitatea fiecăruia, suportabilitate maximizată de calităţi şi minimalizată de defecte, dar care întotdeauna se calibrează în mod optim.
Totul va fi bine pentru dv.
Vă rog să-mi expediaţi prin mesaj privat numele dv. de botez (prenumele din buletin!), dacă aveţi încredere-n mine şi dacă doriţi, evident, ca să încerc să vă ajut prin rugăciune, dacă altfel nu pot.
Vă mulţumesc pentru urări; să aveţi parte de ele înmiit.
_

Accesaţi acest topic şi citiţi tot, ca să înţelegeţi ceea ce trebuie să înţelegeţi.
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html
_

Cu iubire şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
02-11-2011, ora 12:20
aivatco
Nu este medic/terapeut
aivatco
daca am herpes la gura pot sa il transfer in partea genitala daca nu sunt atenta?este vreo diferenta intre cele doua?
4
04-11-2011, ora 20:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă aivatco, DA, puteţi!
Infecţia herpetică genitală este determinată de virusul Herpes Simplex tipul 2, în majoritatea cazurilor, însă virusul Herpes Simplex tipul 1, cel responsabil de apariţia, dezvoltarea şi întreţinerea leziunile din jurul cavităţii bucale, poate să producă herpes genital, ocazional.
Consultaţi medicul.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Simptome diferite în infecţia cu virusul herpetic ar avea legătură cu variaţii în expresia genelor virale
  • 10 informații importante despre herpes
  • Infecția virală cu herpes simplex dublează riscul de demență (studiu)
  •