HGH= Hormonul Tineretii

03-10-2011
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Tratarea procesului de Înbatrânire
Poate fi administrat si de catre sportivii de performanta deoarece NU CONTINE precursori sau substante interzise (doping)
Dezvoltarea armonioasa a corpului, oaselor, muschilor
Intarirea generala a organismului rezultand in: rezistenta la inbolnaviri, auto-vindecarea rapida a multor afectiuni)
NU ESTE UN STEROID sau UN HORMON DE SINTEZA DECI NU ARE CONTRAINDICATII SI EFECTE HORMONALE SECUNDARE ADVERSE
Copii sau adolescenti cu deficiente de ritm de crestere Stimuleaza glanda pituitara sa elibereze mai mult hormon de crestere rezultand intr-o accelerare a cresterii oaselor si musculaturii
Persoanele care fac exercitii sau merg la gym, sportivi, culturisti reduce straturile de grasime, mareste masa musculara, mareste nivelul de energie disponibila pentru exercitiu (prin arderea grasimilor)
Persoane trecute de 21 de ani incetineste fenomenul de inbatranire generala iar la persoanele trecute de 40 de ani
Calitate mai buna a somnului stabilitate emotionala
Mai multa energie si rezistenta la activitati sau exercitii fizice
Reducerea straturilor de grasime
Marirea densitatii oaselor
Inbunatatirea memoriei si a nivelului de alerta mintala
Marirea potentei sexuale
Intarirea musculaturii atat ca nivel de forta cat si ca dimensiune
Reversarea pierderii parului si restaurarea culorii acestuia
Regenerarea sistemului imunitar
Intarirea muschiului inimii
Reducerea colesteroilului
Normalizarea tensiunii arteriale
Miscorarea pana la disparitie a ridurilor
Reversarea multor simptome ale bolilor degenerative
Inbunatatirea texturii si consistentei pielii
HGH Activator Anti-Aging. Acest nou produs al industriei farmaceutice Canadiene reprezinta a 4-a generatie de Activatori HGH bazati si pe stimularea eliberarii de HGH de catre glanda pituitara proprie precum si pe stimularea ficatului pentru a produce factorul de crestere IGF-1 (Somatomedin C)
Hormonul Uman de Crestere (HGH) este un hormon produs de glanda pituitara anterioara (hipofiza) din creier supranumit si 'hormonul tineretii'. HGH induce producerea si eliberarea de Factori de Crestere (Growth Factors) cum ar fi: IGF-1, IGF-2, IGF-Beta, Eritopoeitrina, Neurotrofina, Proteina Morfogenica, factorul de Crestere Epidermic, Hormonii Luteinizanti si Factorul de Crestere Fibroblast-8. Acesti factori de crestere promoveaza repararea celulelor defecte, regenerarea celulelor din piele, oase, muschi si organele vitale. Ei asigura de asemena suport sistemului imunitar in combaterea infectiilor si a bolilor. Prin arderea grasimilor si cresterea masei musculare, factorii de crestere conduc la o fizionomie tinereasca.
Pe masura ce imbatranim, nivelul de HGH si implicit de Factori de Crestere se reduce doar la o fractiune din nivelul aferent tineretii. De fapt, incepind cu virsta de 20 ani nivelul de HGH incepe sa scada continuu. La 30 de ani deja se observa semnele imbatranirii care apoi se accelereaza. Studiile arata ca productia de HGH scade cu 15% in decursul fiecarei decade (10 ani). Acest fapt conduce la fenomenul imbatranirii fizice, slabirii sistemuluyi imunitar si afectarii negative a functionalitatii creierului. Multi practicanti ai medicinei moderne considera ca suplimentarea cu HGH este un mod eficace de a evita imbolnavirile si alte conditii asociate cu inbatranirea. Suplimentarea cu HGH conduce de asemenea la imbunatatirea vitalitatii si la intinerirea aspectului fizic. Conduce la regenerarea si intarirea functiei sexuale atat la barbati cat si la femei. Contribuie la balantarea hormonala atat la barbati cat si la femei, in special in perioada 'varstei a doua'.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.