hidronefroza infantila

15-04-2007
dely
Nu este medic/terapeut
dely
in a 23 a saptamina la ecograf a rezultat ca baiatul meu are hidronefroza stinga.rinichi sting normal, bazinet 16 mm, 30/19/19 mm, grosime tesut renal 8 mm.Greutatea copilului 770 g, placenta cu insertie anterioara grad 1, polihidraminos.Eu predispozitie glicemie peste limita(nu exagerat).Intrbare:CE CREDETI CA SE VA INTIMPLA IN VIITOR?Multumesc!
2 comentarii
0
18-07-2007, ora 00:00
ana_n_g
Nu este medic/terapeut
ana_n_g
Baietelul meu are 5 luni si in luna a 8a am fost diagnosticati cu hidronefroza pe rinichiul drept. Acum suntem in observatia dl. dr.Sebastian Ionescu de la Budimex, hidronefroza a scazut. Nu te ingrijora, in ultima vreme tot mai multi bebelusi au, este la fel de intalnita ca apendicita, este f. bine ca a fost descoperita acum decat mai tarziu. Cand mai ai vesti te rog sa ma anunti, stai linistita si vei vedea ca va fi bine!
0
30-10-2008, ora 21:13
vivian
Nu este medic/terapeut
vivian
d-na incercati la Clinica pt transplant renal Cluj la pr.of dr. Lucan Mihai lucreza cu multi specialisti nu lasati sa se mareasca gradul la hidronefroza, puteti incerca si la Pesamosca la Budimex Bucuresti Dumnazeu sa va ajute.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: