himen elastic sau o problema ginecologica?

11-01-2009
lady_star
Nu este medic/terapeut
lady_star
Am 23 de ani si mi-am inceput viata sexuala in urma cu 1 luna. La fiecare act sexual simt un mic disconfort in momentu penetrarii iar apoi daca penisul intra mai mult in vagin ( adica ma cam doare dc intra mai mult de 7-8cm) simt o inteptura si sangerez ( precizez ca am tot incercat de vreo 10 ori pana acum si mereu e la fel ).prietenul meu daca vede ca ma doare si ca nu intra pana la capat imi spune ca s-a saturat ca nu mai are chef si o lasam balta si lucrul asta ma streseaza destul de tare, si poate si asta influenteaza disconfortul.
e posibil sa fie vorba de un himen elastic chiar dc sangerez ? sau e vorba de o problema ginecologica?
2 comentarii
0
11-01-2009, ora 05:38
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Daca e himen (desi la adancime de 7-8 cm este mult prea mult) sangerarea e provocata de ruptura. Prin definitie, himenul elastic este un himen care nu se rupe, fiind elastic. Deci, nu pare a fi vorba de un himen elastic.
2. Un consult ginecologic este un lucru bun, din cand in cand si cu precadere dupa debutul sexual. Deci, este bine sa mergeti la un consult.
0
01-07-2009, ora 02:05
zanyk
Nu este medic/terapeut
zanyk
buna seara..as avea si eu o intrebare.. mi am inceput viata sexuala in urma cu vreo 6 luni...in tot acest timp am avut cam 10 contacte sexuale dar la nici unul dintre ele nu am sangerat dar nu am simtit nici cine stie ce placere...: iubitul meu spune ca am himenul elastic..sa fie oare asta vina nu s a rupt inca himenul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici