Hipospadias - urmari

30-10-2005
Caddy_ro
Nu este medic/terapeut
Caddy_ro
As dori foarte mult sa aflu ce urmari pot avea interventiile chiryrgicale pe care le-am avut la 8 luni si apoi la 6 ani si jumatate asupra dezvoltarii normale a penisului(atat morfologica cat si fiziologica) deoarece nu s-a dezvotat (ca dimensiune) ca in alte cazuri(normale).Diferenta este semnificativa.Va multumesc
97 comentarii 12 3 4 Înainte ›
0
17-11-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
In primul rand nu ne-ai spus cati ani ai acum.
Ca fiziologie eu zic ca este mai bine ca inainte si ca operatia era necesara; altfel chiar ca ai fi fost diferit si erau si riscuri de multiple complicatii. Cat priveste dimensiunea (n-am inteles daca si "forma" este diferita) nu stiu ce sa-ti zic: nu stiu ce au facut chirurgii acolo si nici ce a rezultat. Este mai bine sa mergi la un urolog (sau eventual un chirurg plastician) sa te consulte si poate iti spune el ce se mai poate face; intereseaza-te de un specialist care a mai facut astfel de operatii. Bafta!
0
19-01-2006, ora 00:00
CorinaOprea
Nu este medic/terapeut
CorinaOprea
Draga Caddy,
Am un baietel de 1 an si 2 luni cu HS, am cautat foarte mult pe internet doctorul potrivit. Caddy, daca esti din Bucuresti e bine, incearca la Dr. Voinescu la spitalul Burghele sau la Dr. Basca la spitalul Gr. Alexandrescu. Sunt cei mai buni la ora actuala.
Numai bine si scrie-mi.
Corina
0
05-05-2007, ora 00:00
eleonoraraduica
Nu este medic/terapeut
eleonoraraduica
am un baietel de 10 ani pe care l-am operat de 4ori de hipospadias la spitalul judetean craiova as vrea sa stiu cate interventii chirurgicale o sa mai aiba deoarece medicul care la operat a spus ca ultima interventie a esuat.
0
17-09-2007, ora 00:00
d3stinity
Nu este medic/terapeut
d3stinity
buna
fratele meu are Hipospadias de mic si a trecut prin 11 operatii si 11 anestezii totale in coloana. daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti cu ce il poate afecta anesteziile facute atunci deoarece acuma nu se simte deloc bine si acuza dureri in spatele capului la ceafa si este slabit pica din picioare si ii se administreaza perfuzii. as avea nevoie de un raspuns urgent.
Va multumesc
0
18-05-2008, ora 00:00
ALEX_blue
Nu este medic/terapeut
ALEX_blue
Este veche aceasta discutie, dar vreau sa mentionez ca si eu am acceasi problema (acum am varsta de 17 ani), am un penis mic(6-7cm).Am avut cam 6 operatii chirurgicale in copilarie (nushtiu exact varsta pt fiecare interventie).

In concluzie vreau sa intreb pe toti daca se comfrunta cu acceasi problema (daca au avut hipospadias)
0
24-07-2009, ora 14:33
solomon
Nu este medic/terapeut
solomon
Am un baiat care acum are 11 ani. Suntem din judetul Brasov. La varsta de 3 luni a suferit prima interventie chirurgicala pentru aceasta cumplita problema. Stiu ce inseamna, stiu cat de traumatizanta este aceasta interventie, atat pentru copil cat si pentru parinte. Din pacate, dupa aceasta prima interventie, facuta la spitalul de copii din Brasov, au mai urmat inca 4 interventii, atat la Brasov cat si la Cluj, pe mana marelui profesor Lucan. Mare greseala am facut noi, ca parinti, ca am apelat la el, iar pentru el o mare rusine. Nici ca om nu pot sa-l respect pe acest individ care pozeaza la televizor in mare chirurg. Daca nu te pricepi mai bine nu te baga. Atunci ne-am desteptat si am inceput sa gasim o rezolvare in afara granitei. Am gasit un OM, un DOCTOR in acesta afectiune in orasul Padova, Italia, la clinica universitara de urologie pediatrica. La varsta de 5 ani a suferit a 6 a interventie si ultima - cea mai reusita, perfecta, cu un canal urinar exact acolo unde trebiue sa fie.Aici in Romania, nu avem specialisti. Se fac doar incercari pe bietii copii. 7 zile a durat totul. OPERATIE PERFECTA. Multumesc lui Dumnezeu ca am trecut peste acasta incercare. Sfatul meu este sa nu mai maltratati copii in Romania. Copilul vostru merita totul. orice sacrificiu. Orice incercare nereusita este o trauma pentru copil. Aceste afectiuni, in cartile de chirurgie, se spune ca trebuiesc rezolvate pana la varsta de 7 ani, pentru a nu afecta, in special psihic viitorul adult. Acum suntem foarte bine si am dat uitarii acest episod. Bafta tuturor si succces. Nici un efort nu este prea mare pentru copilul vostru. Nici costurile nu sunt imposibile. Undeva la 1800 de EURO.
0
10-04-2010, ora 10:59
ramona sumila
Nu este medic/terapeut
ramona sumila
buna ziua, sunt o mamica a unui baietel de 3 luni diagnosticat la nastere cu hipospadias penian si as dori daca se poate mai multe informatii in legatura cu operatia pe care dvs ati facut-o baietelului la padova.
va multumesc!
0
11-04-2010, ora 15:30
solomon
Nu este medic/terapeut
solomon
Raspuns d-nei Ramona Sumila. Nu stiu ce fel de amanunte doriti. Eu am ajuns acolo in urma multor cautari. M-au ajutat niste prieteni italieni. Cert este ca acolo exista aceast campus. Clinica universitara cu toate specializarile, ceva imens. Urlologia pediatrica (asta trebuie sa cautati), este chiar aproape de intrarea principala a spitalului. Au acolo adevarati specialisti in domeniu. 7 zile a durat totul, interventia si spitalizarea, la fel cu sonda. In a 7 a zi s-a scos sonda, a urinat perfect si de atunci nu mai avem probleme. Imi pare rau de incercarile pe care le-am facaut aici in tara. Nu stiu ce sa zic. Personal, noi, aici in tara, poate am avut ghinion, poate nu am nimerit specialistul. Nu vroiam sa mai risc si sa fac incercari pe pielea mea, a noastra si a meritat. La superlativ totul. Sunt copii aici in tara care au ajuns la un nr prea mare de interventii si fara rezultat. DE CE, ma intreb eu. La Brasov au facut acest tip de operatii chirurgi care au specialitatea in ortopedie. Asa e la noi. Daca e chirurg fac de toate. Nu. Cine nu a trecut prin asta nu stie cat de greu este. Succes!
0
11-04-2010, ora 18:09
ramona sumila
Nu este medic/terapeut
ramona sumila
Mesaj pt d-l d-na Solomon
Nici nu stiu cu ce sa incep, numele medicului un nr de tel al medicului, daca poate merge oricine la acea clinica de urologie(noi suntem din Constanta) sau macar ceva de care sa ma pot agata!sau daca imi puteti lasa un nr de tel -* sa putem comunica mai usor.
va multumesc



(*modificat de administrator)
1
17-05-2010, ora 16:22
costi_bh
Nu este medic/terapeut
costi_bh
Am si eu un baiat de 15 ani cu hipospadias. A fost operat de doua ori. Prima data la 2 ani, iar a doua oara la 12 ani. A doua oara operatia parea sa fi reusit dar inainte cu o zi de ai scoate sonda, aceasta s-a infundat, a facut fistula si dupa cateva zile s-a desfacut.
Am citit f.mult despre tratarea hipospadiasului pe internet. Pina acuma am citit si am scris pe - http://forum.desprecopii.com -. Pentru a accesa subiectele despre hipospadias alegeti de pe forum "Parintii intreaba, parintii raspund", iar de pe pagina ce se deschide selectati subiectul "Hipospadias (13)". Aici veti gasi raspuns la foarte multe intrebari. Pot sa va spun si eu daca nu a-ti aflat inca faptul ca la Zalau vine un mare specialist din Germania (unul dintre cei mai buni) in operarea hipospadiasului. Se cheama Ahmed Hadidi si opereaza la Zalau de doi ani. In anul acesta a fost deja in luna aprilie si urmeaza sa mai vina in luna iulie si pe urma in toamna. Am fost si eu cu baiatul meu sa-l vada anul trecut in noiembrie. Ne-a garantat reusita 90 % si ne-a spus ca va fi nevoie de doua operatii. Dupa cate am inteles el va veni in continuare in Romania de cate doua ori pe an: primavara si toamna. Singura problema este costul cam mare al operatiei, compensat insa de procentul mare de operatii reusite. Ceea ce ne scapa copii de chin si suferinta. Stim bine parintii care am trecut prin aceste operatii. Eu am refuzat sa mai fac alte operatii tocmai in ideea ca nici atatea anestezii nu sunt bune asa cum mai scria cineva aici. Acum o sa-l opereze dr.Hadidi. Am mare incredere in dansul si sper ca totul va fi bine.

Pe curind si mult succes tuturor!
1
02-06-2010, ora 00:37
cristi_alba
Nu este medic/terapeut
cristi_alba
buna tuturor,

am un copil de 3 ani cu hipospadias si desi stiam demult ca trebuie operat nu mi-am pus pana acum problema banilor sau a calitatii actului medical. Am auzit de diverse operatii ( altele decat cea in cauza) facute de tot felul de profesori, nume mari, si nu mi-am putut imagina ca ar putea costa atat (ii drept intr-o anumita clinica) si mai ales ca nu se face numai o operatie asa ca trebuie sa recuperez informatii rapid.va rog ajutati-ma:
pt solomon : ati spus de a sasea si ultima operatie in italia 7 zile la 1800 eur. A fost ultima datorita celor cinci operatii anterioare sau a fost prima si ultima facuta cu rost? Nu ma intelegi gresit doar incerc sa inteleg pentru mine. Toate/multe informatii sustin necesitatea a cel putin 2 operatii dar este mai mult decat posibil sa apara fistule si sa fie nenumarate operatii ( citeam undeva ca stii cand incepi operatia dar nu stii cand o termini). In 7 zile a fost refacut complet fara a mai fi nevoie sa mai mergeti la un control ulterior ? 1800 eur a fost costul operatiei sau intreaga "experienta"-cazare, masa mama/tata si copil si operatie? Daca puteti sau vreti sa detaliati experienta Lucan tare as vrea sa o aud iar pentru asta va pot da o adresa de mail.
pt costi_bh : am trimis si eu un mail lui Ahmed Hadidi si am aflat ca vine in Romania in ultima saptamana din iulie dar spune in raspuns ca nu stie in ce oras si la ce spital. Ce anume inseamna costul cam mare al operatiei? Ati spus ca va nevoie de 2 operatii. Asta inseamna 2*costul operatiei sau este un cost total al "lucrarii"?

va multumesc voua si tuturor celor care se alatura forumului
0
03-06-2010, ora 14:47
costi_bh
Nu este medic/terapeut
costi_bh
Draga Cristi_alba prima operatie costa pina la 3000 euro (in functie de complexitatea operatiei), iar a doua (cea de cosmetizare) 500. Prof.Hadidi nu se stie inca unde va veni in iulie. Se poate ca, daca nu va gasi un alt centru, va veni tot la Zalau. Daca mai vreti detalii scrieti_mi -*
Sanatate si sa auzim de bine



(*modificat de administrator)
0
07-06-2010, ora 23:56
cristi_alba
Nu este medic/terapeut
cristi_alba
costi_bh: multumesc pentru raspuns dar as mai avea cateva nelamuriri:
i-am scris domnului hadidi si mi-a explicat destul de frumos in mail despre operatie despre nr lor despre faptul ca nu stie unde vine inca ?! si despre costul operatiei 3000 eur "cash please". am sunat in zalau la colegii de acolo si am avut surpriza sa intalnesc o colega cu aceeasi problema care si-a operat copilul la baia mare dupa un control la tg mures in conditiile o alta colega tot de acolo imi spune ca ar cunoaste pe cineva la spital. nici macar nu pomeneste despre vreun strain care vine sa opereze dar este scump. nu. nici macar nu a auzit. o fi vreo haiduceala in lumea a treia vine taie ia banii si pleaca?
incerc sa caut pe cineva care sa descurca bine cu germana sa-l gaseasca acolo pe vreun forum si o sa revin.
initial m-am gandit la lucan de la cluj dar am auzit ca este numai imagine, solomon(24.07.2009) il critica, dar nu ma auzit nimic de coman de la cluj? voi?
revin la hadidi : mi-a scris ca in principiul totul merge bine si ne vom deescurca cu poze pe mail. si daca o fi vreo durere mai mare la cine apelam oare?
nu incerc sa te abat de la drumul tau sau sa strecor vreo indoiala legata de hadidi doar vreau sa fiu eu sigur ca ar fi alegerea potrivita iar daca putem discuta pe tema asta si inteleg/aflu mai multe imi va fi mult mai usor.
multumesc
0
02-07-2010, ora 01:31
piranda
Nu este medic/terapeut
piranda
Buna, ma numesc mihaiela sunt din brasov am si eu un baietel de 13 ani si a fost diagnosticat cu hipospadias balamic si as dori din tot sufletu citeva informatii despre doctorul care la operat pe copil in Italia la Padova .A bia astazi am aflat diagnosticul si sunt ingrozita de ce am citit pina acum si nu as dori sa traumatizez copilul deja ma simt vinovata ca nu am consultat pe nimeni pina acum. va rog din suflet daca se poate sa ma ajutati macar cu numele doctorului .mii de multumiri.
0
11-07-2010, ora 12:01
seliegenstadt
Nu este medic/terapeut
seliegenstadt
Buna tuturor,

Va confirm ca prof Hadidi vine in Romania in iulie 2010, dar nu cred ca tot la Zalau. El ne-a operat baietelul dar am preferat sa mergem in Germania (Emma Klinik - Seliegenstadt) caci nu avem incredere in spitalele din Romania. Am facut prima operatie, cea de reconstructie, urmand ca dupa 6 luni sa o facem si pe cea estetica.

Il puteti contacta -* iar detalii despre operatie gasiti pe site-ul lui -*
Sanatate !


(*modificat de admin)
0
17-07-2010, ora 11:10
seliegenstadt
Nu este medic/terapeut
seliegenstadt
Buna tuturor,

Mai jos firul evenimentelor:

- Luni internare si intalnire cu anestezistul (explicatii, acord...)
- Marti la 13:00 a intrat la operatie si la 14:00 l-a adus in salon, treaz, cu pampersul pe el! 
- Joi prof Hadidi -* i-a schimbat pansamentul (de retinut ca pansamentul protejeaza total locul interventiei astfel incat copilul poate face orice miscare doreste, poate fi luat in brate si in nici un caz nu este imobilizat)
- Vineri la pranz i-a scos sonda (in cateva secunde, in fata noastra); a plans un pic, dar dupa ce l-am luat in brate s-a linistit instantaneu
- Vineri si sambata dadea semne ca este un pic jenat cand urina, dar trecea fff repede
- Luni am iesit din spital

Din prima zi de dupa operatie a primit un antibiotic din 8 in 8 ore si, dupa ce i-a scos pansamentul (si sonda), am folosit si un unguent antibiotic pentru locul cu pricina.

Totul in conditii excelente de igiena (interventia s-a facut la Emma Klinik in Germania -*).
Rutina cu care prof. Hadidi a tratat subiectul explica acum reusita interventiei. E un profesionist, face peste 40 de operatii de acest gen pe luna, a dezvoltat metoda lui si cu siguranta nu se compara cu doctorii care fac cate 1 - 2 pe luna.

Cand vine vorba de copilul tau, nu stai pe ganduri! Niste mii de euro se justifica pentru sanatatea copilului tau.

La dispozitia voastra pentru informatii suplimentare.
Sanatate!!!



(*modificat de admin
0
26-07-2010, ora 20:12
dan88
Nu este medic/terapeut
dan88
Buna tuuror.am 22 de ani si am hipospadias.inca nu am inceput viata sexuala, si mi-e frica sa nu ma fac de ras.Am un penis mic si stramb.am facut 2 operatii pt corectia penisului, anul acesta, dar fara nici un rezultat.Operatiile le-amfacut la tg mures.La utima operatie, m-a trimis cu sonda in burta acasa.Pe 1 august trebuie sa merg iarasi sa imi f aca uretroplastia, pt ca ma pis rau.VA ROG FRUMOS SA IMI DA-TI UN SFAT IN PRIVINTA ACEASTA.
0
03-08-2010, ora 09:34
alsa
Nu este medic/terapeut
alsa
catre seliegenstadt

ce inseamna niste mii de euro mai precis cat costa spitalizarea
si noi ne gandim sa facem interventia in germania
multumesc
0
03-08-2010, ora 10:28
seliegenstadt
Nu este medic/terapeut
seliegenstadt
Spitalizarea costa 5000 euro cu TVA cu tot si include:
- anestezia
- cazarea unui parinte cu copilul in rezerva
- mic dejun+pranz+prajitura si cafeaua de la ora 16+cina pentru adult
- medicamente+consumabile spitalicesti

Suma se achita in prima zi de spitalizare.

PS : Vizitele sunt permise intre orele 8 si 20. Se pune foarte mult accent si pe starea psihica a copilului, drept urmare se poate iesi la plimbare din spital zilnic; se impune prezenta in spital pentru vizita prof. Hadidi si pentru admistrarea antibioticului.
0
03-08-2010, ora 13:35
alsa
Nu este medic/terapeut
alsa
iti multumesc mult pentru promptitudine si informatii
0
30-08-2010, ora 11:42
lisera
Nu este medic/terapeut
lisera
ma adresez catre seliegenstadt

Buna ziua,

am citit cu mare atentie informatia impartasita despre experienta interventiei efectuata de prof Hadidi.
Am si eu un baietel diagnosticat cu hipospadias si am hotarit sa mergem sa-l operam in Germania la Emma Klinik. As vrea sa stiu daca ati ramas satisfacuti de rezultatele primei operatii si daca nu au aparut careva complicatii ulterior.
Prof Hadidi ne-a spus ca reusita operatiei este de 99%, am vrut sa aflu daca chiar este asa, caci dupa ce am mai citit pe forum, ma ia groaza...

Merci foarte mult anticipat
1
30-08-2010, ora 12:39
seliegenstadt
Nu este medic/terapeut
seliegenstadt
Buna ziua,

Baietelul nostru se simte foarte bine si face pipi pe unde trebuie, adica prin orificiul creat de prof Hadidi. Cam la o luna de la operatie am vazut exact pe unde face pipi, caci ne era teama sa umblam acolo. Oricum cand facea pipi urmaream jetul, daca iese prin mai multe locuri sau nu. Il lasam special fara pampers ca sa nu ratam momentul.

Nu a avut nici o complicatie, gen febra, zona inflamata, etc. Trebuie sa recunosc ca a fost foarte bine ingrijit, poate ca am exagerat cu igiena uneori de teama sa nu se intample ceva. De exemplu, dupa ce il spalam la operatie, cu apa de bebelusi Humana incalzita, il stergeam numai cu comprese sterile. Hadidi ne-a zis ca nu e cazul, dar... n-am rezistat.

Noi trebuie sa repetam figura tot acolo, la 6 luni de la operatie pentru a indeparta excesul de piele rezultat. E doar o chestiune estetica, dar nu vrem sa lasam copilul asa. Interventia medicului ne costa cateva sute de euro. Nu stiu inca cat o sa mai stam in spital, dar aproape ca nu mai conteaza.

Va dau un sfat : cand iesiti din spital, cumparati-va medicamentele de acolo, caci in Romania nu sunt. Noi am plecat odata de acasa si ne-am dat seama ca n-am luat unguentul cu noi, am vrut sa cumparam si nu se gaseste. Asa ca ne-am intors rapid acasa.

E normal sa va puneti intrebari despre cum a fost, in afara de simplul motiv ca sunteti parinte. Am fost la controlul de 9 luni cu bebelusul nostru si medicul ne-a intrebat "Si este singura interventie, sunteti siguri?" No comment!!!

Eu va doresc mult succes. Si norocul e bun, dar omul si-l mai face cu mana lui.
0
30-08-2010, ora 18:37
lisera
Nu este medic/terapeut
lisera
Merci foarte mult pentru un raspuns atit de rapid si incurajator.

Ma bucur ca a trecut cu bine operatia si acum baietelul vostru se simte bine. Sa dea bunul Dumnezeu sa-l pazeasca si asta sa va fie unica experienta mai putin placuta din viata.

As vrea doar sa mai concretizez citeva detalii. Ati spus "exces de piele", dar inainte de operatie cum era, avea toata pelicica sau doar jumatate din ea pe partea din fata mai mult. Ca la noi pe partea din spate, daca pot sa-i spun asa, nu are cam deloc pelicica. Hadidi ne-a spus ca e normal sa fie asa.

Cit despre unguent, merci mult pentru sfat. Dar cit timp dupa interventie va trebui sa ungem operatia

Daca ati putea, v-as mai ruga sa ne spuneti ce tip de hipospadias ati avut, ca la noi e de gradul 2 si dupa cum ne-a evaluat doctorul prin mail este distal hipospadias.

Va multumesc din suflet !
0
30-08-2010, ora 18:48
seliegenstadt
Nu este medic/terapeut
seliegenstadt
Inainte de operatie era normal, il decalotasem. Am fost preveniti de prof Hadidi ca dupa operatie va avea un exces de piele si de aceea e nevoie de operatia estetica. Depinde si de ce tehnica a folosit la operatie. Noua ne-a prezentat 2 tehnici inainte de operatie si ca se va decide pe care o va folosi la fata locului, in timpul interventiei.

Am folosit unguentul (un derivat de gentamicina) de 4 ori pe zi in jur de 2 sapt dupa operatie. Cand ajung acasa ma uit pe instructiuni si revin cu informatia.

Si la noi a fost tot de gradul 2, distal.
0
31-08-2010, ora 12:48
seliegenstadt
Nu este medic/terapeut
seliegenstadt
Confirm ca am folosit unguentul 2 saptamani. Doctorul a precizat pe scrisoarea de la iesirea din spital 10 zile de la data operatiei, dar noi am folosit toate cele 4 tuburi prescrise si cumparate timp de 14 zile.
0
01-09-2010, ora 10:49
lisera
Nu este medic/terapeut
lisera
merci foarte mult inca o data
0
10-10-2010, ora 23:50
lisera
Nu este medic/terapeut
lisera
adresare catre seliegenstadt


Buna ziua,

Intrucit plecarea noastra este peste o saptamina, deja am inceput sa-mi fac mare griji pentru totul.
As dori sa va rog foarte mult sa-mi spuneti daca este necesar sa iau de acasa anumite lucruri care acolo imi vor fi de mare folos, dar din pacate imi pot scapa. In mod normal voi pune in valiza tot ce iau de obicei atunci cind plecam in vacanta. Ati luat carutul de acasa sau ati putut cere unul de la clinica.
Apropo, in salonul in care ati stat cu bebe, patul de dormit era unul mare sau de o persoana doar. Eu inca il alaptez si as avea nevoie de unul dublu.


Sper sa nu va deranjez prea mult si va multumesc mult pentru toate informatiile impartasite.
0
11-10-2010, ora 12:00
seliegenstadt
Nu este medic/terapeut
seliegenstadt
Buna ziua,

Pentru baietelul nostru eu am luat de mancare de acasa (lapte, biscuiti, cereale) pentru restul am mers la magazin (apa, la vremea aia ii dadeam si cateva produse Hipp, fructe). Am avut sterilizatorul si incalzitorul de biberoane, dar nu prea era voie sa le folosim in rezerva, caci le era teama de incidente (incendiu, etc). Am facut-o totusi dar dupa folosire (in baie) le puneam in dulap si nu bateau la ochi. Au preciat ca am fost foarte discreta si m-au lasat. N-am fost niciodata sa le cer sa-mi incalzeasca un biberon. In plus, vesela, lingurita, furculita,. toate, ale lui.

Haine am consumat destul de multe, si n-am spalat nimic acolo. Pampersi la greu. Oricum eu schimb baiatul ori de cate ori face ceva in scutec, si de 12 ori pe zi daca e cazul. Se pot cumpara si de la magazin, care este foarte aproape de spital, la 5 min de mers pe jos.

E bine sa aveti multe servetele umede si uscate la indemana. Nu pentru ceva in mod special, dar curata repede la nevoie.

Caruciorul l-am cumparat de acolo, de la un centru comercial situat la15-20 km distanta de spital (au o sectiune mare dedicata copiilor, kinderland sau kinderworld, ceva de genu, mai multe jucarii). La plecare l-am luat acasa in cala avionului. Nu aveau la spital.

Legat de pat, in rezerva noastra (o camera +baie cu dus), era un pat pentru 1 adult si unul de copil (din inox), dulapuri (unul mare si unul mic, gen etagera), masa cu scaun si la cerere scaun pentru copil (marca stoke ca sa aveti o idee de cum arata). Copilul poate dormi si in patul dvs, nu va obliga nimeni sa il puneti in al lui. Eu am avut prosoapele mele.

Va doresc mult curaj si incredere in ceea ce faceti. Acum, cand privesc in spate, mi se pare o interventie banala, dar am avut si noi emotii foarte mari la vremea aia.

Daca mai aveti intrebari, nu ezitati.

Sanatate!!!!!
0
12-10-2010, ora 12:04
alsa
Nu este medic/terapeut
alsa
Catre lisera
M-ar interesa unde ati facut programarea pentru interventie Dlui Hadidi sau catre Emma Klinik
Costurile de spitalizare au mai scazut sau au ramas tot asa de ridicate?
Va multumesc
0
15-10-2010, ora 11:46
seliegenstadt
Nu este medic/terapeut
seliegenstadt
Din cate stiu Prof Hadidi opereaza si in alte tari, cu alte costuri de spitalizare. Nu ezitati sa il intrebati, sigur sunt alternative la un cost mai mic.

Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns
97 comentarii 12 3 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: