histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

5906 comentarii 1 2 ..... 194195196 197 Înainte ›
0
05-12-2018, ora 13:19
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
Bună turkishlady.nu stiu ce fel de operație ai făcut.si eu am avut o problemă de genul asta...eu am ovarele si dupa cateva luni mai exact vreo după vreo opt luni au inceput niște dureri puternice de ovare care nu cedau cu camante.am mers la medic si am facut un control plus o ecografie intravaginala care mia confirmat chisturi.dupa operatie ovarele trec prin niste schimbari si pana se acomodeaza ele pot face chisturi care cu ovule am avut rezultate bune.dar nu in toate cazurile ovarele dezvolta chisturi.pe la 6 luni dupa operatie tot niste dureri usoare si scurgeri ma trimis din nou la medic..era un fir care nu sa topit...nu te speria dar totusi un medic te poate linisti.Poate si vremea fi de vină...eu nu am probleme dar o colega de salon a intrebat pe medicul ei daca o sa aiba dureri in timp si ia zis ca depinde de persoană dar si cand se schimba vremea e posibil să aibă...eu tin legatura si acuma cu medicul ginecolog care ma operat...si mie mia iesit biopsia si toate cele care se fac bine dar mia recomandat sa fac la 6 luni eco la sâni si papanicolau anual.cred ca un control ginecologic ar trebui apoi medicul iti poate recomanda si o ecografie.. Sănătate multă.
0
07-12-2018, ora 15:51
Riky15
Nu este medic/terapeut
Riky15
Buna ziua tuturor! Nicoleta57, ce ovule ti s-au recomandat? A disparut secretia? Si eu am aceeasi problema, sunt operata de 1 an si firele interioare nu se resorb. Am eliminat 4, insa mai erau multe. Medicul m-a chemat la spital si a scos toate firele pe care le-a gasit, sub anestezie totala. Eram fericita ca am scapat insa a reaparut secretia neplacuta, uneori chiar rozalie. Am fost iar la control si se pare ca alt fir incepe sa iasa. Si iar m-a chemat sa-mi faca anestezie, pentru ca ar fi dureros fara. Interventia este f usoara dar n-as mai vrea iar sa ajung acolo, iar terapie, pregatire etc. Eram curioasa ce ovule ti s-au dat si daca se vad rezultate. Se pare ca organismul meu le respinge. In rest, daca nu ar fi problema asta, as uita ca am fost operata.
1
11-12-2018, ora 17:13
Nicoleta57
Nu este medic/terapeut
Nicoleta57
Riky15,
Ti am raspuns pe privat.
Verifica, te rog.
Se pare ca pe forum nu se accepta denumirea med.
0
13-12-2018, ora 11:07
igvoicu
Nu este medic/terapeut
igvoicu
Buna ziua! Daca va aduceți aminte am suferit si eu aceeași operatie in 20.06.2017. După mi-a fost bine. Dar de 3-4 luni mia aparut o galma mică sub burtă in partea dreapta. Am fost la chirurg si este eventratie post operatorie. Am fost operată acum 3 zile laparoscopic dar durerile sunt groaznice. Am o plasă de 25x35 cm si un morman de capse si doare. Rau. A mai patit cineva asa? Dupa cat timp mai cedeaza durerea?
0
15-12-2018, ora 20:18
Riky15
Nu este medic/terapeut
Riky15
Multa sanatate iti dorim! Sper ca esti bine si au trecut durerile. Eu sunt operata in noiembrie 2017, nu am patit pana acum ce ai patit tu. Insanatosire grabnica!
0
30-12-2018, ora 01:34
tinuta2829
Nu este medic/terapeut
tinuta2829
Buna, ce bine e ca v am găsit, cred că experiența mea pe care am avut o pe la vârsta de 27 este cea mai veche. Acum am 60 de ani.Am fost operata de histerect.totala cu anexetomie bilaterala. In urma unui avort septic. De...așa era pe atunci. Nu mai știu cum a fost actul sexual dar nu mi a plăcut niciodată.Nu știu care a fost cauza. Am doi copii. Vreau sa va spun că nu am luat și nici nu mi a recomandat nimeni sa iau ceva pt bufeuri dar nici nu am avut aceste stări. Dar.pt că există și acest dar, în anul 2011 m am trezit cu carcinom pe bontul vaginal. Am făcut radioterapie 21 de ședințe și două sau trei brahi. Problema e că la vreo doi, trei ani mă trezesc cu o infecție urinară, nu pt că nu am mai avut dar că acum parca nu. Am luat toate antibioticele de pe lume, nu mai aveam ce sa mai iau. Până la urmă am dat de un medic și mi a dat urisan Gr. Eficient în sfârșit. O altă problema la un control medicul ginecolog m ia spus că nu mai am voie contact sexual. Acum dacă mă constip un pic și mă forțez sângerez f mult, nu anal. O dată la trei zile folosesc ovule Viviflor. recomandat de medic. E cineva în situația asta!?
0
30-12-2018, ora 12:33
Riky15
Nu este medic/terapeut
Riky15
Multa sanatate iti doresc! Sa scapi de toate problemele. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea si inca mai treci.
0
23-01-2019, ora 14:31
Dari88
Nu este medic/terapeut
Dari88
Buna fetelor
Am fost operată de histerectomie totala bilaterală în noiembrie.În timpul operatiei a avut si o ridicarea de vezica, datorită acestui lucru nu am putut urina ai am stat 3 saptamani cu sonda. În fine a trecut. As vrea sa stiu cind trec durerile. Durerile mele sint in partea dr a operatiei. Cam la o luna de la opeatie m- am trezit cu o supurare care a durat cam o săptămână da a trecut. Mi se pare o refacere f grea sau poate eu ma refac greu.cind pot spera ca trec total durerile ?dupa operatie nu am avut f multe indicatii ba mai deloc, doar ce am citi eu pe net sa nu ridici sa nu...etc
comunicarea medic pacient a lipsit. Nu am stiut exact daca trebuia purtată burtiera Iar eu ba am purtat ba nu.. Acum am arsuri înțepături mai mult in partea dreapta a operatiei., am facut un control la un alt medic si a zis, , posibil aderente care s- au lipit de un mat...Si atît doresc sa aud sfaturi si indicatii. Multumesc.
0
24-01-2019, ora 15:10
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
Bună Ars.iti raspund la foarte puține nelamuriri...asta doar sa vezi ca nu esti singură si inca mai citesc toate problemele si raspund sau incurajez cat pot...asta pentru că si eu am trecut printr-o operație si am fost incurajată si toate felele care au putut să ma ajute au facut-o...mie personal doamna doctor mi-a zis sa nu pun sub nici o formă burtieră.sa las lenjeria doar care să fie de bumbac si am folosit unguentul Regen-sil.atat...despre dureri nu stiu ce sa zic.eu foarte putine am avut...cu exeptia catorva care nu cedau cu nimica...dar am luat imediat legatura cu medicul care mia facut o ecografie vaginala.erau niste chisturi la ovare..( am facut histerectomie cu pastrarea ovarelor) dialogul dintre medic pacient trebuie sa fie unul destul de ok.ca sa primesti toate raspunsurile.stai de vb cu alta medic.durerile si recuperarea diferă de la persoana la persoană.nu te ingrijora...e si normal sa te doară.cred ca si timpul e de vină acum...mie mia recomandat algocalminul ptr dureri.incearcă nu are ce sa-ti faca rău.multă multă sănătate iți doresc...
0
24-01-2019, ora 20:17
Dari88
Nu este medic/terapeut
Dari88
Multumesc Marymari ptr raspuns.
Am făcut multe greșeli ptr care e tardiv sa mai regret. De la lipsa de informare pînă la alegerea medicului.In fine trec peste ptr ca asa cum spuneam e tardiv. Cînd citesc cite se pot întîmpla încerc să mă cred totusi norocoasă. As vrea sa te intreb de ce a spus doctora ta sa nu pui burtiera? Care ar fi motivul ? La mine nelamurirea este de ce ma doare doar în partea dreapta ptr ca pe partea stînga a operatiei nu mă doare si nu m- a durut. E adevarat dupa cum arata operatia pare ca in dreapta a fost făcută o prelungire. Dar totusi durerea pare sa fie in burta deasupra operatiei. Intenționez să solicit un CT poate se vede cauza durerii. Ca si calmante iau nurofen forte cu asta mă inteleg eu mai bine.Uneori cred ca vindecarea merge greu ca am luat în greutate 4- 5 kg in 10 saptamani desi de mîncat mănînc f putin. 1 sau 2 iaurturi o salata cu ton si porumb si cam atît.Nu am niciun fel de scurgeri si ca si igiena intimă mi s- a indicat supozitoare cu betadina fiind si anticancerigene..A si sa nu uit am niste căldurii urâte rau de tot si dese.Medicul zice ca nu trebuie să iau nimic.Bine ca medicului meu ii spun ma doare el spune nu e adevarat nu te doare...Ce mai e de zis cu asemenea comportament. Orice sfat si parere e bine venită. Toate cele bune si sanatate multa multa.
0
24-01-2019, ora 22:38
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
Despre burtiera nu mia zis si motivul...doar sa las liber...fara bandaje fara burtieră.si am un medic de nota 10.despre durere aveam o colegă de salon care tot asa o durea intr-o singură parte.dar ia zis ca nu e vreo problema ca sunt persoane care se recupereaza mai greu si altele mai usor.caldurile probabil le ai din lipsa ovarelor.ptr liniste si siguranta fa un CT daca medicul nu dispune de un dialog.înainte de operatie mam pregatit cu multe calmante la mine...nu mia ajutat niciunul.atunci doctorita a zis sa nu mai iau decat algocalmin...e singuril calmant cu efect mai bun dupa o operatie de genul.dar fiecare medic lucreaza in felul lui.eu in mai fac 2 ani de la operatie...ma simt bine multumesc lui Dumnezeu.la un an am facut si papanicolau si a iesit bine...anul asta in mai repet iar testul care incep sa am teama si emotii de pe acuma.off...noi femeile.multe probleme.
0
26-01-2019, ora 13:07
Riky15
Nu este medic/terapeut
Riky15
Revin..cu aceeasi ingrijorare si suparare. A mai patit vreuna dintre voi sa sangereze la 1 an de la operatie din cauza firelor care nu se resorb? Am consultat inca un medic si nu este alta problema. Firele care se elimina unul cate unul. Am fost iar la spital, mi a mai scos unul. Mi s a recomandat 10 zile cu ovule care cicatrizeaza. Cateva zile a fost mai bn, de ieri a reaparut sangerarea. Dr mi a spus ca asa este organismul meu si sa stau linistita. Eu insa simt ca ma duc cu capul...
0
26-01-2019, ora 20:27
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
Bună Riki15.daca ai fost la medic si ți-a zis ca nu e altceva eu zic sa nu te ingrijorezi...si eu am avut un singur fir care nu sa resorbit. care mi la scos.am folosit ovule de cicatridina care au fost foarte foarte bune.eu nu am sangerat doar am avut niste scurgeri maronii...foloseste ovulele cicatridina sa inchida rana..cred ca nu sa vindecat complet din cauza firelor care nu sau topit..asta e doar parerea mea.altceva nu stiu ce sa zic...poate te mai ajută si altcineva cu vreun sfat care a intampinat aceiasi problemă.multa multa sănătate
1
26-01-2019, ora 21:23
Riky15
Nu este medic/terapeut
Riky15
Multumesc mult! Mai am de pus vreo 6 ovule, ca mi a zis 10 zile. Si sa vad dupa. In general secretiile sunt maronii, dar cateodata sunt cu sange rozaliu, nu foarte rosu. Saptamana trecuta mi a facut si vreo 3 zile spalaturi cu betadina, apa oxigenata. Cred ca sunt un caz rar, l am zapacit si pe dr de cate ori m am dus. Sunt operata de 1 an si 2 luni, dar situatia asta e cam din vara trecuta. Am momente cand simt ca cedez psihic, cand vad ca nu se termina orice as face.
0
27-01-2019, ora 00:40
Dari88
Nu este medic/terapeut
Dari88
Buna Riky15.Am citit problemele prin care treci, pur si simplu nu am fost in stare de nicio reacție nu ma mai asteptam la asa ceva mai ales după atîta timp.Dureri ai avut in tot acest timp ? La acest moment te doare burta sau în interior ? Eu nu stiu ce sa spun vis a vis de ceea ce ti se întîmpla. Pot sa spun ca mie ptr igiena intimă mi- a prescris supozitoare cu betadina a spus că cicatrizeaza dezinfecteaxa si e un bun aticancerigen.Eu iti spun sa fii optimistă puterea minții contează f mult sa nu disperi, ai sa vezi ca din zi în zi vei fi mai bine.stiu e greu si eu am disperat uneori, am 3 luni si pe mine ma doare arde înțepa partea dreapta a burti si ma tot minunez cum la alte persoane dupa prima luna au trecut durerile? Dar am inteles fiecare organism reacționează intr un anumit fel. Sanatate multa, curaj răbdare și optimism.
0
27-01-2019, ora 15:23
Riky15
Nu este medic/terapeut
Riky15
Sunt si eu constienta ca e de la fire, nu are ce sa fie altceva, dar este f neplacut. De cateva luni sa stau numai cu tampoane zilnice.m am cam saturat. Si nu stiu cat va mai dura...poate luni, ani, cine stie...
0
27-01-2019, ora 15:30
Riky15
Nu este medic/terapeut
Riky15
Buna, Ars! iti multumesc ptr incurajari. Nu ma doare nimic, m a durut decat in prima luna. Daca nu ar fi aceste scurgeri, as uita ca am facut operatia. Totul in rest este perfect, nu am absolut nimic. Mi s a recomandat substitutie hormonala cu spray Lenzetto, acum am inceput sa l raresc si vad ca nu am bufeuri. Nu am avut niciodata. Mai iau si capsule cu Luminita Noptii. Multa sanatate tuturor!
0
28-01-2019, ora 15:32
EmiMa01
Nu este medic/terapeut
EmiMa01
Buna, am rugămintea sa mă ajutați cu ceva opinii. Am făcut histerectomie totala prin 2014 și anexectomie bilaterala în august 2017. La ovarul stang am avut rezultat malign stadiul 1C cu celula granuloasă ( sper ca scriu corect) Am rămas în urmărirea medicului chirug care îmi face eco intravaginal la fiecare șase luni. Nu a fost nevoie de chimioterapie la acest tip de celula și la acest stadiu. La o discuție cu o doctorița gastroenteroloaga, s-a mirat foarte mult ca nu sunt în evidenta și urmărirea unui oncolog. Rog sa-mi spuneti daca mai este cineva în situație mea și eventual niște recomandări de dr oncolog ( oncoloaga) Multumesc și va doresc multa sănătate!
0
28-01-2019, ora 16:13
Dari88
Nu este medic/terapeut
Dari88
Buna fetele.
Am schimbat numele de ars în dari88. Scuze, ars a iesit tot încercînd să găsesc un nume permis deoarece la tot ce introduceam apărea ca exista.
Apropo pauza voastră medicală de cît timp a fost. Eu fac aproape 3 luni imi este teama sa incep serviciu ptr ca nu pot sta 8 ore pe scaun. Mai am cîteva zile si ma tot gîndesc ce sa fac. De durut ma doare inteapa furnică junghie. Nu ma pot atinge cu ceva de burta ca doare al naibi de rau
Zile frumoase sa aveti.
0
28-01-2019, ora 17:04
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
Bună Dari88...eu am avut un concediu medical de 2 luni si 3 săptămâni...muncesc 12 ore cu 24 libere...12 ore de efort fizic si stat in picioare...la inceput orice ridicam, ridicam cu frica...dureri nu am avut decat in primele zile de la operatie.dar incet incet mi-am revenit complet...sper să fiu bine in continuare si voi toate la fel.Multă sănătate să aveți!
0
28-01-2019, ora 20:22
Riky15
Nu este medic/terapeut
Riky15
Eu doar o luna am stat acasa, nu am avut dureri mari, m am recuperat f repede. In schimb o trag acum cu firele.mai bn aveam dureri.
0
28-01-2019, ora 22:16
Dari88
Nu este medic/terapeut
Dari88
Buna fetele
Citesc si parca nu inteleg doamne unde am gresit ce am făcut cum am stat de ce pe mine ma doare si acum la 3 luni de la operatie.( partea dreapta )sa nu mai spun ca si matele sint aiurea si se umfla burta bustean. În fine prefer să nu ma mai gîndesc posibil sa fie asa ca sint mai grasă si am burta nu stiu nu stiu ce sa mai zic ( am luat deja 5 kg si mănînc un iaurt si o salata pe zi ). Munca mea presupune 8 ore numai pe scaun si burta doare in special cind stau pe scaun mai mult. Sper din toata inima sa nu am probleme cu firele ca tine riki15 ca nu stiu cum as mai putea suporta. Apropo tie ți- a supurat operatia ? Eu am avut o săptămână o mica supurare si atît. Fetelor e o operatie super grea nu ma asteptam sa fie asa dumnezeu sa va ajute cum o fi mai bine. Să fiți sănătoase și fericite. Va pup
0
28-01-2019, ora 23:17
Riky15
Nu este medic/terapeut
Riky15
Buna Dari88! Mie nu mi a supurat operatia, a fost totul f bn. Excluzand ziua operatiei, cand durerile au fost cumplite, cu tone de calmante. As fi preferat dureri o perioada mai lunga dar sa nu am problemele de acum, cu sangerari cauzate de fire. Am consultat si alt medic, sa mai aud si o alta parere. Acelasi lucru: sa am rabdare, sa nu ma duc cu capul. Usor de zis, greu de facut. As mai merge undeva, in Bucuresti, poate are un alt dr o alta idee, sa mi dea ceva, nu stiu. Recomandari, ceva, de medic bun in Bucuresti? Sanatate multa tuturor!
0
29-01-2019, ora 10:40
Dari88
Nu este medic/terapeut
Dari88
Riky15 cu plăcere ți- aș recomanda, am facut operatia la Bucuresti dar.lasa de dorit.Incearca sa citesti despre Dr Bratila de la Euroclinic, si poate te convinge sau despre alti.
0
20-03-2019, ora 20:30
tic tac
Nu este medic/terapeut
tic tac
Buna seara!
Am citit comentariile voastre si as vrea sa va spun experienta prin care am trecut...
In 29 octombrie 2018 am suferit interventia de histerectomie totala cu anexectomie bilaterala...am fost foarte rau...chist ovar drept 7 cm, chist ovar stang 9 cm plus o tumoare de 12 cm tot pe ovarul stang si fibrom de 12 cm...
Dupa operatie, o noapte la terapie intensiva.Dimineata a venit doctorul si dupa explicatiile de rigoare sfatul lui a fost unul singur...sa merg foarte mult.Am ajuns in salon in scaumul cu rotile pt ca brancardierul nu a vrut sa ma tina de mana sa merg singura...procedura probabil..ajunsa la pat nu am vrut sa ma mai asez, m am plimbat un pic, in urmatoarea ora inca un pic si deja a doua zi cand mi au scos drena si sonda eu aveam ceva plimbare la activ.Nu am avut dureri, nu am avut sangerari si am reusit sa ma descurc singura, fara infirmiere...Dupa 4 zile am plecat acasa...toate bune si frumoase pana am constatat ca e cam mult praf in casa...asa ca la saptamana...am pus aspiratorul..nu am patit nimic..nu dureri, nu sangerari...dupa 10 zile am fost sa scot firele..asta a fost intr o marti iar vineri...am fost la o cununie civila...unde mi a pocnit un pic operatia cam 5 mm...nu va imaginati ca am dansat sau am petrecut..am stat cuminte pe scaun cand in mod normal trebuia sa stau cuminte in pat...apoi am inceput sa plec pe la piata...imi spuneam..iau o paine dar ajungeam sa iau si lapte si fructe si si si...mai multe...caram cam 4-5 kg...inconstienta totala ce sa mai zic.Acum am aproape 5 luni de la operatie...totul a fost si este bine, nu am avut si nu am nici un fel de probleme, nici macar dureri...am stat in medical 2 luni dupa care la munca.singurele probleme au fost bufeurile...infernale...pana la iesirea biopsiei nu am putut sa iau nici un fel de tratament.Acum am de 3 luni substitute hormonale...pe care nu le mai iau ca doar 3 luni a fost recomandarea medicului si am inca 3 luni pastile pe baza de plante...acum e ok si cu bufeurile...vreau sa va spun ca in cele 2 luni de medical am mers foarte mult si asta zilnic...fara burtiera si dat zilnic cu betanina...
Vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu si domnului doctor Berbecar de la spitalul Dimitrie Gerota, fara ei nu as fi reusit...dar cred ca mai depinde si de organism pe langa mana doctorului...Va pup si va doresc multa sanatate, sa va rezolvati problemele si sa va fie totul bine.
0
23-05-2019, ora 23:24
Summertime
Nu este medic/terapeut
Summertime
Buna tuturor, am 41de ani si am facut acum 4 luni o operatie de histerectomie totala din cauza unui fibrom de 5, 3 cm. Dupa 2 luni de la operatie am inceput sa am o scurgere galbena urat mirositoare. Am mers la medicul care m-a operat si mi-a dat 7 zile ovule Betadine. A fost bine o zi iar apoi au revenit scurgerile si am mers iar la cabinet la medic, mi-a dat Ziflex Duo pentru 7 zile. A fost bine doar 3 zile ca iar au revenit scurgerile. Am sunat medicul si mi-a spus ca este normal sa am scurgerile acestea deoarece procesul de vindecare se face printr-un proces de inflamare a cusaturii intravaginale si ca atele se resorb dupa 6 luni de la operatie. Mi-a spus sa ma spal cu apa cu bicarbonat si sapun cu degetul inauntru, sa nu folosesc irigatorul. Cand ma spal simt o unflatura la cusatura si miroase urat. Nu stiu daca fac bine sa stau asa, doar sa ma spal sau ar trebui sa pun iar ovule...sunt disperata pt. ca mi-e frica sa nu se suprainfecteze...Contactul sexual este horor...Daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat, multumesc anticipat.
0
30-05-2019, ora 18:19
Dari88
Nu este medic/terapeut
Dari88
Buna summertim,
Mă derutează ce spui, nu inteleg, simti cusatura umflată la spălat, am incercat procedeul spălatul cu degetul dar nu mi am imaginat ca trebuie sa dau de ceva si m as fi speriat sa simt ceea ce spui tu. Scurgeri si ceva albicios gasesc si eu pe tamponul zilnic si la spălatul cu degetul ( nu o fac zilnic ci doar o data pe saptamana )si da simt dupa 8 ore un miros dar nu f urat. Nu prea stiu cum s a făcut trecere dupa scoaterea organelor, s a cusut vaginul !!!atunci de unde scurgeri ? Din cusatura de la vagin ? E ceva
Cu semn de intrebare, mergi la alt doctor nu vad de ce sa miroase urît acea scurgere, nu vad de ce sa fie insistenta scurgerea...La mine dupa 6 luni au început da iasa firele prin burta, cele care nu s au resorbit. Operatia ciupeste in continuare si se mai umfla burta, concluzia ar fi : este o operatie f grea o refacere...în timp.dar cind ai o problema si nu te mulțumește răspunsul unui medic consulta ati doi.Sanatate multa.
0
30-05-2019, ora 18:31
Dari88
Nu este medic/terapeut
Dari88
Din nou ptr summertime. Contactul sexual nu ar trebuii sa fie horor din contra au fost eliminate durerile de ovare de uter etc Deci este ceva mai mult decit o imflamatie la cusaturi. Mergi fa ecograf intravaginal RMN orice ptr a te convinge ca acolo ceva nu s a infectat. Nu sta sa treaca timpul nu e bine, cumnata mea a făcut această operatie acum 2 ani nu are niciun fel de scurgere niciun fel de miros nu i-au făcut probleme firele care trebuie sa sa resoarba. Pe semne diferă de la organism la organism de la medic la medic. Medicul meu a fost horror...dar a fost alegerea mea.vreau sa ma tii la curent cu tot ceea ce faci si cum te simti. Mergi neîntîrziat la alti medici, unu, doi, trei pînă se rezolva problema.
0
08-06-2019, ora 09:50
Summertime
Nu este medic/terapeut
Summertime
Dari88, iti multumesc pentru raspunsuri ! De la ultima mea vizita la medic am inceput sa ma spal jos, cu degetul, dimineata si seara si pot sa spun ca ma simt mai bine. Nu mai este asa inflamata cusatura si contactul sexual este acceptabil. Scurgerea nu s-a oprit... inca am pete galbene pe absorbant ce e drept parca mai putin cantitativ dar este acolo si singura explicatie pe care mi-o pot da este ca am o reactie alergica la fire sau asa o fi normal...nu stiu :(.Ma gandesc ca daca ar fi complicatii m-as umfla si as face febra...
0
08-06-2019, ora 15:59
Summertime
Nu este medic/terapeut
Summertime
Am sa cumpar ovulele si o sa vad cum o sa fie, iti multumesc mult pentru raspuns !
Nu am stiut multe despre recuperarea dupa operatie, discutiile dintre voi m-au ajutat enorm. As vrea sa fac un pic de sport...cu toate ca nu imi place sa fac miscare dar ma si dor dor mainile, picioarele, spatele...am zis ca as face bicicleta, poate se mai intaresc putin muschii burtii si este buna si la solduri, insa nu stiu cat ar solicita taietura de la burta. Nu mananc nici eu carne de 2 ani, mananc peste de cate ori imi este pofta dar tot am pus 2 kg dupa operatie. Am facut testul pentru osteoporoza si mi-a iesit osteopenie si iau vit D o zi da si una nu, cu toate ca analiza la sange a iesit buna (ma refer la Vit D). Calciu nu am luat pana aum dar medicul mi-a spus sa iau din luna Iulie.
Iti urez multa sanatate si iti multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
5906 comentarii 1 2 ..... 194195196 197 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Histerectomia totală cu anexectomie bilaterală poate crește riscul de deces la femeile tinere
  • Histerectomia ar putea fi un factor de risc pentru boala Alzheimer
  •