homeopatia si analiza neliniara NLA

27-06-2014
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
NLA sau analiza neliniara este un milloc de investigatie vectoriala neliniara folosind campul elecromagnetic, a degradarilor entropice ale organismului viu, ea a fost dezvoltata de savantii rusi si se vinde si la noi sun denumirea de biorezonanta. un terminal specializat si o aplicatie pe calculator.
pe langa analiza neliniara sistemul permite si informatizarea apei cu ajutorul campului electromagnetic si are unele similitdini cu homeopatia, care informatizeaza apa cu ajutorul remediilor activate, pritr-o procedura similara cresterii cristalelor.
Unele aplicatii de NLA permit stabilirea unui remediu homeopat in urma analizei entropice directe, precum si o echivalare a remediilor cu apa informatizata prin camp electromagnetic, NLA e mult mai rapida decat diagnosticarea clinica clasica si este intradevar holistica, caracterizand complet sistemul din punct de vedere entropic, outputul aplicatiei e o harta entropica multidimensionala sau o diagrama vectoriala care contine o cantitate mare de informatii compimate.
Ca sa va dati seama cata informatie genereaza acesta explorare va spun ca realizarea unei asfel de diagrame vectoriale poate dura minute bune cu un procesor dual core la 2 Ghz si 2 GB de ram.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Homeopatie
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  •