hpv...

02-08-2009
alinaandronescu
Nu este medic/terapeut
alinaandronescu
Buna! As avea o intrebare :)
In cazul in care o femeie si-a inceput viata sexuala, ce analize i se fac pentru a vedea daca poate face vaccinul hpv? de sange? recoltare din vagin? va rog ajutati-ma
2 comentarii
0
03-08-2009, ora 10:51
cristina_florescu
Nu este medic/terapeut
cristina_florescu
Ati ajuns unde trebuie. Am vazut ca aici exista doctori care raspund la intrebarile utilizatorilor, cu siguranta vei primi un raspuns bun. Totusi, nu cred ca ti-ar strica niste surse suplimentare de informare: poti apela la nr. gratuit Tel Verde 08008-00008 unde cadre medicale raspund strict la intrebari legate de vaccinarea HPV. Gasesti mai multe informatii pe site-ul informarehpv.ro. Sper ca nu va fi considerat reclama comentariul meu pentru ca serviciile respective sunt publice, nu private si nu sunt comerciale. Bafta !
0
04-08-2009, ora 07:29
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa vada daca este infectata deja cu HPV.Pentru depistarea HPV e necesar un control ginecologic, recoltarea de probe de celule cervicale pentru examenul citologic Papanicolau, teste imunologice pentru depistare ADN-HPV in celule, si, daca e necesar, tipizarea HPV pentru a vedea daca are tulpini cu risc inalt oncogen.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.