hpv la barbati

05-02-2007
mneli
Nu este medic/terapeut
mneli
mi-am inceput viata sexuala cu actualul meu prieten care se pare ca este purtator de hpv. eu am inceput tratamentul; dar in cazul lui cum se procedeaza? am inteles ca aceasta dispare de la sine. putem face sex intre timp protejat sau nu?
7 comentarii
0
06-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cum s-a stabilit ca partenerul este purtator de hpv?
Ce tratament urmezi tu pentru hpv?
0
06-07-2008, ora 00:00
andreiss
Nu este medic/terapeut
andreiss
exista tratament pt barbati? in ce consta?
0
07-07-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Da, electrocauterizare sau Condilyne.
0
16-04-2009, ora 01:25
zeed
Nu este medic/terapeut
zeed
Buna ziua ! Am o problema care ma macina, daca imi puteti da un raspuns va rog. Acum o saptamana am facut sex protejat cu o fata, dupa cateva zile a venit rezultatul unor analize HPV ca ar fi pozitiv de risc crescut. Precizez ca am avut relatii sexuale doar o singura data cu ea si am folosit prezervativ, credeti ca as putea fi infectat.Daca da care ar fi riscurile pt. mine si ce analize as putea face si unde sa stiu in ce situatie ma aflu. Va multumesc.
0
24-04-2009, ora 13:42
rommy
Nu este medic/terapeut
rommy
pt zeed! daca esti din bucuresti du-te la medlife grivita la domn doctor stegarescu sergiu este urolog.si eu mi-am facut acolo analize pt.hpv.normal trebuia sa primesc rezultatul analizelor in 10 zile lucratoare dar am asteptat o luna de am crezut ca mor.multumesc lui dumnezeu ca mi-au iesit bine. du-te nu mai sta ca nu e bine!!!!!! sper sa nu ai acest virus nenorocit!dar nu inteleg ce analize ai primit, ale prietenei presupun?
0
22-11-2011, ora 18:10
peter007
Nu este medic/terapeut
peter007
zeed problema ta este relativ simpla.nu te mai ingrijora atat ca o femeie..fii barbat..in primul rand poti sa iei virsul hpv si dak faci sex protejat.si sex oral...si etc.du-te la farmacie maine si cumpara-ti codyline si isuprinosine...nu-ti mai face nici un test..iti faci degeaba..o sa scapi in 1-2 ani...dak ai noroc o sa scapi mai repede...eu am acest virus de 9 luni..am fost la 5 doctori de la diferite clinici private..toti cu pareri impartite...ai sistemul imunitar slabit acum.incearca sa iei si ceva pentru intarirea sistemului imunitar si sa faci sex cu prezervativ cu prietena ta...pana iti trec.peste 50% din barbati si din femei au acest virus dar el ramane in orgasnism mereu...de aceea te sfatuiesc sa ai o igiena ireprosabila...si sa te rezumi la o singura partenera sexuala..acest virus nu este atat de periculos pt barbati cat este pt femei.la femei exista riscul sa apara cancerul de col uterin, ovarian, cervical, etc.tratamentul de mai sus te costa undeva la 250 ron aproximativ...considera asta ca o informatie benefica si ca o scutire de bani platiti pt medici..sa nu dai si cati bani am dat eu la doctor...dak nai mai avut pana acum vegetatii veneriene inseamna ca "fata" are acest virus...si sfatuiesteo sa se trateze si ea cu codyline si ovule...
0
18-01-2012, ora 11:43
DariaP
Nu este medic/terapeut
DariaP
Buna ziua, puteti sa ma ajutati cu o recomandare a unui dermatolog sau urolog in cazul unei cauterizari a hpv-ului la barbati. Si pentru siguranta mea ar trebui sa fac un vaccin preventiv pt hpv, chiar si dupa vindecarea partenerului?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce diferenţiază infecţiile HPV care dispar de cele care preced cancerul?
  • Vaccinul HPV a redus riscul de infectare cu 90% în ultimii 10 ani
  • Cum să ne protejăm mai mult copiii - vaccinarea antiHPV
  • Vaccinul antiHPV e recomandat și la băieți
  • Vaccinul HPV crește șansele de concepție la femeile ce au avut în trecut boli cu transmitere sexuală
  • Sexul a devenit mai sigur pentru toată lumea, datorită unui program de vaccinare
  • Australia ar putea deveni prima țară care a eradicat cancerul cervical
  •