HPV sau herpes? | Forumul Medical ROmedic

HPV sau herpes?

28-04-2017
Mamaruta06
Nu este medic/terapeut
Mamaruta06
Buna ziua, ma confrunt cu o problema, am mici punctulete asemanatoare cu cele de grasime pe labii si ma ustura rau. Le am de 2 sau 3 luni. Papanicolaul mi-a iesit normal. Poate fi vorba de hpv sau de un herpes?
3 comentarii
0
29-04-2017, ora 09:54
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Bună ziua,
Probabil este vorba de herpes. Pentru confirmare faceți analize de laborator.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
1
28-08-2021, ora 01:06
Mide
Nu este medic/terapeut
Mide
BUNA, DIN PAVATE SI EU AM INCEPUT CU O SENZATIE DE AMORTEALA, PE LABIA DREAPTA PANA LA FUND.. ULTERIOR FURERE SI ARSURA, APOI BASCUTE CU LICJID, PE LABII SI PE FESA DREAOTA SUS SI SUB FESA... M-AM PREZENTAT LA Ginecolog a spus ca e zona zoster, am fost la dermato venerice, la fel zicea ca e zona zoster.. Pt siguranta mea, o sa fac testele de sange pt herpesul genital pt ca sunt daramata, nu am avut in viata mea asa ceva si micio alata pb dar barbatii ajung sa te nenoroceasca.. Intrebarea mea... Undeva in lumea asta exista vaccin pt acest herpes sau pt zona zoster?? Acel virus anti herpes zoster am inteles ca eciste.. Este si eficienta.. Mii de multumiri, astept răspuns cu sufletul la gura
0
25-02-2023, ora 11:15
Dandan@
Nu este medic/terapeut
Dandan@
Bună! Dacă este herpes, nu te speria și nu dispera, sunt oameni care îl au de 20 de ani...și s au obișnuit sa trăiască asa! Este doar acest disconfort, când apar recurentele...și acum odată luat virusul, n ai ce sa mai faci, decât sa te documentezi și sa reduci recurentele! Poți incerca( nu fac reclama), IMUNITATE CU 7 CIUPERCI de la plafar, eu iau doar în lunile cu R și mi au redus recurentele, de la 10- 11 / an, la 3-4 maxim...și elimina stresul!Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  •