iau logest si nu mi-a venit menstruatia

23-06-2009
girl87
Nu este medic/terapeut
girl87
iau logest din octombrie iar ultima data mi-a venit menstruatia in mai. ar fi trebuit sa-mi vina si sa-mi si treaca pana acum. maine ar trebui sa incep o noua folie. mi-am facut programare la medic dar tocmai pe luni. as vrea sa stiu ceva pana atunci. sa incep maine o noua folie? eu asa ma gandeam. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negativ.
3 comentarii
0
23-06-2009, ora 13:33
girl87
Nu este medic/terapeut
girl87
am uitat sa precizez ca atunci cand luam pilulele am avut niste pete maronii inchis. similare cu cele pe care le aveam cand am inceput sa iau pilulele. au tinut cam 2-3 zile dar nu incontinuu. deci, nu avea nici o legatura cu menstruatia pe care o am de obicei.
0
24-06-2009, ora 19:38
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Aceasta lipsa a menstruatiei poate fi un efect secundar al contraceptivului.Tu continua sa iei corect pilulele si mergi la control la ginecologie si vezi ce-ti spune.Fa si o ecografie pelvina un test Papanicolau si daca totul este in regula nu ai de ce sa-ti faci probleme. Daca te deranjeaza lipsa ciclului poti inlocui contraceptivul sau schimba metoda de contraceptie.
0
25-09-2009, ora 22:38
girl87
Nu este medic/terapeut
girl87
Am fost in iunie la control cand aveam scurgeri dupa cateva luni cu logest. testele au fost ok dar mi-a schimbat pilulele logest cu microgynon si sunt la al treilea blister iar de ieri am scurgeri de parca as fi la menstruatie. si in prima luna cand am inceput cu aceste pilule aveam dar apoi s-au oprit pana acum. am inceput sa iau de cateva zile liv 52 la sfatul farmacistelor odata cu pilulele dar ma indoiesc ca poate fi de la asta. este normal sa am iar scurgeri si se vor opri? nu vreau sa schimb iar pilulele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: