Identitate sexuala...

27-12-2009
remusd
Nu este medic/terapeut
remusd
Poate ma lamuriti si pe mine cu un sfat.. ca sunt confuz.
De mai multi ani am avut o fantezie de a incerca sexul cu o persoana de acelasi sex, o fantezie indusa de faptul pentru ca mi s-a propus de foarte multe ori lucrul asta (nu vreau sa ma laud) dar sunt destul de simpatic si atrag de multe ori priviri din ambele parti.
In fine, pana la urma am incercat si mi-a fost destul de greu sa ajung la orgasm, nu prea mi-a placut experienta iar sarutul cu o persoana de acelasi sex mi s-a parut dezgustatoare (chiar mi-a venit sa vomit)... am incercat decat sex.
Persoanele de acelasi sex nu ma atrag de nicio culoare pe plan sentimental, nu pot sa ma vad indragostindu-ma de o persoana de acelasi sex...am avut o atractie strict sexuala.
Cu toate astea...prin faptul ca mi-am satisfacut curiozitatea si nu prea mi-a placut, cel putin nu-mi doresc sa repet aceasta experienta... as vrea sa stiu : SUNT TOTUSI BISEXUAL ?!
Ma atrag fetele, ba chiar ma indragostesc foarte repede si pun mult suflet intr-o relatie cu o femeie... barbatii nu ma atrag deloc pe plan sentimental si din cate-am observat nici pe plan sexual nu prea imi mai starnesc vreo curiozitate.
A fost ceva de moment sau sunt bisexual ?!
3 comentarii
0
27-12-2009, ora 02:16
remusd
Nu este medic/terapeut
remusd
Sa adaug... am vorbit despre "problema" asta... pentru ca nu vreau sa ma framant prea mult pe ideea asta si nu vreau sa dobandesc un complex.. :)...deja m-am gandit destul, ma tot gandesc cac poate sunt bisexual, in final vreau sa ma accept, dar ca sa ma accept trebuie sa ma descopar in primul rand iar singur nu prea am reusit...
Se poate totusi sa fii heterosexual dar sa simti o oarecare curiozitate pentru o relatie sexuala cu o persoana de acelasi sex ?!
1
27-12-2009, ora 09:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Normal este ca identitatea sexologica d.p.d.v. psihologic sa coincida cu sexul biologic cu care ai fost inzestrat de la inceputul existentei tale.De aici ar trebui sa rezulte si comportamentul sexual al unei persoane pe timpul vietii sale.Orientarea sexuala trebuie concret definita si perceputa de fiecare.Ai patit si tu asemenea unui pacient al meu, heterosexual convins, cu doi copii, care, in urma unei detentii de cinci ani, a fost nevoit sa devina homosexual in penitenciar, chiar se obisnuise cu situatia, ca, la revenirea acasa, dupa o scurta perioada, sa redevina heterosexual prin excelenta, amintindu-si cu dezgust de acea perioada cand a acceptat homosexualitatea fortat de imprejurari, ajungand sa o accepte ca pe un compromis, ca pe o aliniere la regulamentele interioare nescrise ale locului.Au trecut 10 ani de cand s-a eliberat, si niciodata nu a mai fost tentat sa se "joace cu alt barbat.Ca si tine, acest barbat are in profunzime definita clar identitatea sa sexuala, dar imprejurarile, curiozitatea, anturajul, personalitatea neconturata indeajuns, imatura, preocuparea excesiva vis-a-vis de comportamentele sexuale, materialele propagandistice pornografice, anumiti factori socio-familiali etc.pot, pe perioade scurte, orienta temporar spre comportamente sexuale considerate de psihiatri [ nu si de psihologi / sexologi ] ca fiind deviante, patologice.Un homosexual convins are o aversiune totala si o lipsa clara de interes fata de sexul opus si o mare atractie fata de cei de acelasi sex.Ei se bucura de identitatea sexuala pe care o au, sunt mandri de asta, si nu ezita chiar sa se afiseze public si chiar sa legalizeze relatia pe care o au in tarile ce permit aceasta.Elton John spunea : ".imi place la nebunie sa fiu cu alt barbat!...".Deci nu-ti fa probleme si stai linistit caci nu esti inca la stadiul acesta. Parerea mea este ca trebuie sa-ti cauti o fata frumoasa cu preocupari si aspiratii comune cu ale tale si sa eviti anturajul care-ti poate fi nociv.Sarbatori fericite!
0
27-12-2009, ora 15:01
remusd
Nu este medic/terapeut
remusd
Multumesc foarte mult pentru raspuns...
Mai mult, acum ma simt scarbit si nu pot sa realizez cum am putut sa accept asa ceva...dar totusi bucuros ca am scapat de aceasta curiozitate pe care NU VREAU SA O MAI REPET...
Vorba aia : " Singura modalitate de a scapa de tentatie e sa-i cedezi"... probabil altfel nu as fi putut afla adevarul...
Imi vine greata de la stomac cand ma gandesc si sper sa trec rapid peste aceasta experienta deloc placuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: