ii moare la intrare :((

27-06-2008
babydoll90
Nu este medic/terapeut
babydoll90
Am o problema. Eu am 19 ani, sunt virgina si sunt cu prietenul meu de 6 luni. El are 20 de ani si e mai experimentat. eu mi-am i sa-mi incep viata sexuala cu el, sa fie primul.. A aparut totusi o problema. de cate ori am incercat, el nu a putut. ii " moare la intrare". Am incercat de 6 ori pana acum fara succes...totul e ok pana isi pune prezervativul...nu stiu ce sa cred...sa fie vina mea? m-am straduit sa creez atmosfera, sa se simta in largul lui... mi s-a spus ca ar fi stresat din cauza ca sunt eu virgina.deja raman fara idei si incep sa-mi pierd increderea in mine.nu mai stiu ce sa cred sau cui sa-i cer sfatul...
4 comentarii
0
27-06-2008, ora 00:00
IulianC
Nu este medic/terapeut
IulianC
babydoll90 nu fi tristă şi nu dispera :)
Este posibil ca el să fie îngrijorat de ceea că eşti virgină, probabil retrăieşte pentru consecinţe, probabil se emoţionează etc. sunt posibile o mulţime de cauze.
Eu te sfătuiesc să îl întrebi pe el ce gînduri are în acele momente cînd începeţi coitul, îi este frică ori alt motiv, şi care sunt motivele acestor gînduri, asigurăl că eşti responsabilă şi ai încredere în el.
În cayul în care nu vă reuşeşte ar fi bine să vă adresaţi unui psiholog, desigur dacă ambii sunteţi de acor.
0
21-07-2008, ora 00:00
MateiRodica
Nu este medic/terapeut
MateiRodica
E din cauza lui. Ma gandesc ca daca lui nu i se ridica asa de repede sau deloc atunci si ejaculeaza foarte repede. Eu ti-as sugera ca sa ii spui sa nu mai ejaculeze deloc un timp. Asta este o problema foarte grava, dar se poate remedia. Spune-i sa il introduca moale daca nu poate altfel si e mai bine si pentru tine daca ai fost virgina.
Dar eu tot nu inteleg de ce trebuie sa folositi prezervativ?! Si sa stii ca sunt prezervative si pentru femeii daca cauti pe net o sa gasesti si cum arata.
Sunt sigura ca esti o femeie superba ca toate suntem dar barbatii astia mai lasa de asteptat. Si eu am avut un prieten la care i se ridica mai greu si apoi ejacula foarte repede si nu mi-a placut, motivul era ca mintea lui vroia ca sa se excite prea tare si eu nu prea intelegeam la vremea aia dar mi-am dat seama ca era vina lui pentru ca avusese prea multe ejaculari inainte, si se stie ca la un barbat ii trebuie 7 zile dupa o singura ejaculare ca sa isi revina. Eu zic ca daca nu merge ar trebui sa treci mai departe ca sa iti dai seama ca nu e nimic in neregula cu tine. Eu iti sugerez ca meriti si mai mult de atat si te las sa experimentati deliciile orgasmului
0
20-08-2008, ora 00:00
danelly_20_2006
Nu este medic/terapeut
danelly_20_2006
si mie mi-a intamplat la fel cu pr meu...avusesm experienta din relatiile anterioare..el mai mult decat mine si imi zicea k ii e rusine si frica si ca nu stie ce sa mai creada pt k nu i s-a mai intamplat niciodata asa ceva, dar cred k dupa vreo 6-7 ori si-a revenit:D:)
0
03-06-2017, ora 02:25
bobi10891
Nu este medic/terapeut
bobi10891
Salut, acum cateva luni mi-am inceput viata sexuala, dar se pare ca ma lovesc doar de, , probleme ``, in unele dati, cand sunt imbracat, am erectie, dar dupa ce ma dezbrac, moare. in alte cazuri, am erectie inainte sa il introduc..., iar in zilele bune, cand il introduc, mai mult de 3-5 minute nu rezist pana la ejaculare, ma poate ajuta cineva cu un sfat ? Multumesc anticipat !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici