Il pot ajuta?sa se schimbe?

27-08-2018
Sami1234
Nu este medic/terapeut
Sami1234
ForumPsihoterapiePsihoterapia cuplului

Hellp.
27-08-2018Sami1234Nu este medic/terapeutSami1234
Tocmai am aflat ca sotul meu foloseste cocaina in exces, eu trebuia sa vin in vacanta in iunie sa merg cu ai mei la mare, el incepuse sa se comporte ciudat de cand eram acolo nu mai arata interes fata de copil(1 ansi 5 luni are) fata de mine nici atat zicea ca l, am furat de bani(afland ca am ascuns niste banuti fara sa stie)desi mi, am cerut scuze, iminreprosa mereu ca am facut aia si aia chiar ma batut de 2 ori ceea ce el in 5 ani nu a facut...el este un ob bun, un tata bun si un om muncitor..am avut mici probleme in trecut dar le, am depasit, insa de data asta nu la jnteresat a zis sa plec ca nu mai vrea sa ma vada.eu aveam bilete loate tot noi locuind in germania veneam in romania sa merg cu ai mei im vacanta...am stat aici in speranta ca ne va cauta si va spune sa ne intoarcem, sau macar sa sune pt copil nimic, a pierdut telefonul, nu a platit chiria, si a inceput sa vorbeasca cu femeie el stiind ca eu vad tot..nu ia pasat..a inceout sa ia cocaina tot mai des, nu mai are contact cu familia deloc, mai are un copil din fosta relatie nu il cauta nui pasa de el fiind acolo aproape, pur si simplu pe toti prieteni lui ia furat, am tot amandat plecare de frica si in speranta ca ma cauta dar a vandut si mobila din casa fiind convins ca eu nu mai merg acolo insa nu ma sunat sa ma intrebe nimic...sia pus in minte ca eu am stat cu el pentru bani ca l, am furat si acum vreau sa raman in romania...la toate cunostintele care il vad le-am spus sa ii spuna sa ma sune sa vb cu el, insa a zis ca nu vrea sa mai auda de mine.ce sa fac? O cunostinta a spus ca eu sunt singura care il poate ajuta sa merg acolo sa stau pe la prietene pana gasesc o alta chirie sa ma mut singura si sa incerc sal atrag spre mine sa vina la copil si sa incerc sa ma apropi de el ca el ma iubit f mult dar acuma e de la droguri asa pornit si pentru ca a spus la toata lumea ca lam furat iar toti da da sigur mi, am sttans bani bla bla, specific nu l, am furat am pus deoparte in ultimle luni insinte de vacanta bani pentru ca mereu ne certam si pleca la mama lui lasanduma in casa cu copilul fara bani...iam explicat dar in zadar nu ma crede zice ca sigur mereu lam furat si is plina de bani in romania.oare l, as putea eu vindeva mergand acolo cu un copil mic si luptandu, ma singura in strainatate cu chiri, mobilat, bani csre nu sunt f multi...sau sa raman alaturi de familia mea care ma spirijina total! Specific el a fost foarte ok, lucra, mereu venea statea cu copilul, ma ajuta mereu..as dori sa stiu il pot ajuta daca el nu isi doreste nici sa ma vada sau auda macar la telefon.
3 comentarii
0
27-08-2018, ora 10:24
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Vi s-a răspuns la postare, dar văd că o tot repetați. Dacă nu aveți încredere în ce vi se răspunde, sau nu vă satisfac răspunsurile, priviți în interiorul dvs. și vedeți ce vă doriți cu adevărat: o viață în permanentă tensiune sau una liniștită în care să vă creșteți copilul? Calculați avantaje și dezavantaje pe termen lung și prețul plătit de dumneavoastră și de copil.
0
27-08-2018, ora 12:49
Sami1234
Nu este medic/terapeut
Sami1234
Multumesc de raspuns, oare cum m, am simtit vinovata pentru ce se intampla, el spunând ca s, a apucat din cauza mea ca era trist ca noi nu ne intelegeam si eu nu eram pe asteptarile lui..si Deaia ma gandeam sa merg, insa recent am primit un telefon si mi sa confirmat ca a spart un apartament pentru a fura bani iar acuma este cautat de politie...deci pana la urma am primit un semn de la dumnezeu ca cel mai bine el sa raman aici si sa cresc copilul frumos...mi-aș fi dorit sa il pot ajuta uni reusesc sa treaca fiind ajutati de familie...insa cred ca el totusi ar profita de mine si nu ar renunta.
0
04-09-2018, ora 11:17
Domnul care a lăsat heroina
Nu este medic/terapeut
Domnul care a lăsat heroina
Doamna sami, sunteți sigură că folosește cocaină? Poate altceva m-ai greu.. Știți după o perioadă de consum cocaină, încerci Altceva, heroină de exemplu? Apropo, heroina te scoate din casă la mințit, furat, indiferența față de ce-i dragi.astea sunt simptomele consumului de heroină, pe care dumneavoastră le-ați enumerat mai sus, nu de cocaină
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.