Imi amorteste mana dreapta de vreo saptamana!

27-10-2008
mihaita_blue2007
Nu este medic/terapeut
mihaita_blue2007
Imi amorteste mana dreapta de vreo saptamana! Dar nu tot timpul, in mare parte cand stau la calculator mentionez ca stau intr o pozitie incomoda cu mana pe mouse! Pe deasupra ma mai si doare cateodata la imbinarea dintre umar si corp, e o durere suportabila dar stresanta! imi mai amorteste si piciorul drept odata cu mana cand mai stau intins in pat!ce poate sa fie! ast un raspuns! multumesc
3 comentarii
0
28-10-2008, ora 14:52
innocent
Nu este medic/terapeut
innocent
poate fi de la coloana. mai ales ca stai mult la calculator sau in pozitii incomode. poti face o radiografie. in zilele noastre oricum e recomandat mai ales pentru cei care stau la calculator. poti merge la medicul de familie si cere-i o trimitere la raze. eu asa am facut si am aflat ca am spondiloza cervicala.
asa
apoi mai poate fi de la lipsa de minerale.
mai ai si alte simptome?
0
28-10-2008, ora 19:08
mihaita_blue2007
Nu este medic/terapeut
mihaita_blue2007
am uitat sa mentionez ca am probleme cu coloana, am cifoza dorso lombara, am facut fizioterapie si kinetoterapie.inca mai fac exercitii date de kinetoterapeut!
0
10-05-2009, ora 13:24
lenen
Nu este medic/terapeut
lenen
buna ziua,
intreb si eu poate stie cineva, din ce cauza imi amortesc mainile, de la degete spre cot(mai ales partea dreapta)in special dimineata, atunci cand folosesc degetele(cos, vorbesc la telefon sau ma tin de bara in autobuz, in max.3 min.imi amortesc):de asemenea, noaptea imi amorteste si piciorul drept de cele mai multe ori.Am osteopenie(-1, 7)si de curand am fost diagnosticata cu, , fibromialgie"din cauza durerilor articulare pe care le acuz! sa-mi cer o radiagrafie la coloana??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: