Imi bate inima prea tare

90 comentarii 1 23 Înainte ›
0
30-04-2010, ora 18:39
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nick, pai mai sus ai zis sa iau 1 lingurita de 3 ori pe zi, nu 20 picaturi. Si asa scrie si pe prospectul ei. Dar 1 lingurita nu are 20 picaturi, are vreo 50-60, eu cam atit am numarat. Si asa am luat. Ce sa fac ?
Si mai zice ca se ia inainte de masa. Citeodata mai uit, si iau dupa. O avea ceva ?
Nu iau alte medicamente decit un Cipralex dimineata si o jumate de Anxiar seara.
0
01-05-2010, ora 13:22
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Ziua 2 : Azinoapte era sa mor. Am simtit ca parca mi se opreste inima de citeva ori :|
0
01-05-2010, ora 14:47
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Nu are cum sa aiva o lingurita mica 50-60 de picaturi eu asa am luat, o lingurita inainte de masa dar cateodata uit si o iau si dupa nu are nimik...eu dupa trei sapt pot sa spun ca imi revin, iau combinatia asta de trei sapt...magne b6 2/zi, propolis fara alcool 30 pic de 3/zi, tinctura de talpa gastii 3 ling in apa de 3/zi si multumesc lui D-zeu sunt mai bine.ce ai simtit tu Daniel sunt extrasistole.daca se oprea inima nu mai scriai acum.capul sus si nu te mai gandii la inima.cu cat te gandesti ai tot felul de senzatii..stiu cum e ca ma confrunt si eu cu prob dastea.Multa Sanatate...

Nick mi-am facut analizele si sunt toate bune in afar de un colesterol usor marit 240 ala rau si 40 ala bun...dr.de familie mi-a dat sa iau Crestor de 10 dar am citit pe un forum unde scriai tu ca sunt 100 % toxice inclusiv Sortis-ul..stiu ca te tratezi de una si dai de alta cu astea omori ficatul, recomandai un ceai de ventrilica si omega 3...da-mi si mie un tratament din astea naturale bun care sa-mi reduca nivelul colesterolului.Multumesc mult!!!!!Cu stima Ionut.
0
01-05-2010, ora 17:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Daniel, ştiu că prima recomandare a fost aşa cum ai menţionat tu, dar tu nu ai precizat că ai în curs administrarea unei medicaţii psihiatrice :( Te rog să iei maxim 20 de picături de 3 ori pe zi.
Medicaţia psihiatrică pe care o iei, interacţionând cu doza mare de tinctură (doza este mare pentru tine), afectează intermitent transmisia nervoasă, de aceea ai şi acele senzaţii de stop funcţional.
Te rog, încearcă să iei aşa cum ţi-am spus. Te vei simţi mai bine, din ce în ce mai bine!
Dacă tot vei avea unele neplăceri, scade doza la 10 picături de 3 ori pe zi şi creşte-o progresiv pe parcursul a 30 de zile.
Toate cele bune şi multe binecuvântări.
Cu respect,
Mr. Nick.

_


Stimate d-nule Ionuţ, la încetarea administrării produsului care conţine talpa gâştei - a tincturii - s-ar putea ca problema cardiologică să recidiveze. Dar, după cum bine ştiţi, un tratament este de lungă durată. NU întrerupeţi administrarea după o perioadă scurtă de timp. Continuaţi-o pe parcursul a câteva luni. :)
În ceea ce priveşte tratamentul de reducere a LDL-ului, vă rog să-mi permiteţi să vă postez schema terapeutică naturopată după ce vin de la shopping :) Nu am timp acum şi trebuie să mă şi gândesc puţin...plus că, am nevoie de un detaliu - vă rog să-mi scrieţi toate medicamentele pe care le luaţi în acest moment (nu omiteţi niciunul). Nu vreau să vă recomand un produs, care, mai târziu, din cauza unor interferenţe, să vă producă indispoziţii metabolice. Mulţumesc pentru înţelegere!
Toate cele bune şi multe binecuvântări :)



Cu respect şi amiciţie,
Mr. Nick:)
0
01-05-2010, ora 17:16
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
k.dar toti cardiologii mi-au spus ca nu am o problema cardiologica..deci sa inteleg ca exista ceva probleme daca imi face bine aceasta tinctura?in acest moment nu iau decat ce i-am scris lui daniel in mesaj, alte medicamente nu iau.Multumesc!Ionut.
0
01-05-2010, ora 22:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Domnule Ionuţ, îmi cer iertare, dar nu vă pot posta în această seară schema terapeutică, aşa cum v-am promis. O cunoştinţă foarte apropiată a venit în vizită la familia mea şi este în ultimul stadiu de ebrietate. Am crezut că fac infarct când am văzut în ce hal poate să facă - se comportă exact ca un om evadat dintr-un ospiciu. Este glosolalic, gesticulează absurd, ţipă, are momente de agresivitate verbală etc. Mi-a transformat liniştea într-o degringoladă bolnavă. Partea proastă este că, fiind cu o alcoolemie astronomic de mare, nu-i pot administra niciun calmant, că risc să facă toxemie şi nu numai. Exact de o astfel de experienţă aveam nevoie să închei ziua într-un mod catastrofal şi, ca totul să fie şi mai "colorat", mamei mele i s-a făcut rău :( (are probleme cu inima). Offff...Dumnezeu cu mila!
Îmi cer iertare pentru eventualele neplăceri! Mâine, când vin de la biserică, vă voi posta schema solicitată (sper să nu intervină altceva). Mulţumesc pentru înţelegere!



Toate cele bune!
Cu multă plăcere şi respect,
Mr. Nick
0
01-05-2010, ora 22:34
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
k.astept..merci!!!!!!
0
02-05-2010, ora 11:12
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Salut Nick,

Revin cu o problema ce sa intamplat azinoapte...m-am confruntat cu aceasta problema de vre-o doua ori dar nu atat de violenta..m-am trezit brusc din somn si timp de un minut imi tremura tot corpul rau de tot gen un frison puternic...inima nu stiu daca imi batea tare sau aveam tensiune am stat linistit si am inceput sa-mi revin..de la ce pot fi simptomele astea ciudate, pana acum nu am mai avut asa ceva.Pot fi de la inima, tensiune, etc.ieri am baut toata ziua ca orice om al muncii vre-o 3 pahare de vin alb sprit se poate sa fie de la acest lucru sa interactioneze cu ce iau eu acum.magne b6, talpa gastii, propolis?In speranta ca nu sunt stresant, astept un raspuns.Cu stima, Ionut.
0
02-05-2010, ora 23:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate domn Ionuţ, dacă medicii cardiologici v-au spus că nu aveţi nicio problemă cardiologică, înseamnă că nu aveţi. Problemele cu inima se manifestă, cel mai probabil, din cauza unei nevroze cardiace; o condiţie medicală care presupune lipsa oricărei leziuni cardiologice şi existenţa unei forme complexe de stres.

...
Recomandare pentru tratarea hipercolesterolemiei:
- Ceai de ventrilică - Infuzie din o linguriţă la o cană de minim 100-150 ml, maxim 200-250 ml; se beau 2 căni pe zi înainte de micul dejun şi cină, timp de 21 de zile cu 10 zile pauză. După cele 10 zile de pauză se reia administrarea ceaiului timp de încă 21 de zile, urmate de cele 10 zile de pauză. După pauza de 10 zile, reluaţi administrarea timp de 21 de zile. După tot acest interval de timp este indicat să vă refaceţi analizele.
Este suficient acest ceai, nu mai aveţi nevoie şi de omega 3 (ar fi prea multe suplimente, ceea ce v-ar suprasolicita organismul).
...

În ceea ce priveşte simptomatologia de azi-noapte, vreau să-mi spuneţi dacă vi s-a întâmplat să o experimentaţi şi înainte de a lua tratamentul actual?!
NU aveţi voie să consumaţi alcool în timpul administrării tincturii de talpa gâştei!
Vă rog, faceţi tot posibilul şi mergeţi la un consult la d-na Iliescu. Este foarte important!




Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Cu respect,
Mr. Nick:)


P.S. - Pentru ce luaţi propolis?
0
03-05-2010, ora 10:59
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Salut Nick,

Acum doua luni am suferit si operatia asta de apendicita si dupa operatie parca am dobandit aceste simptome, cand am iesit din sala de operatii am iesit cu frisoane, ma gandesc sa fie de acolo?Am mai avut aceste stari de vre-o doua ori dar nu mai tin minte daca de cand iau talpa gastii si oricum erau la inceputul tratamentului sau poate chiar inainte dar au fost usoare asta de acum doua nopti a fost violenta.Si vad ca si in timpul zilei cand ma ia cu frig cand cu cald..eu am pus totul pe sistem nervos.in ziua de dinaintea noptii cu tremuratul am avut si vre-o doua extrasistole tot asa violente.
Propolis iau pentru cresterea imunitatii, ca un antibiotic pentru organism dupa operatie ca aveam leucocitele cam mari (dar acum sunt bune) si este bun si pentru sistemul nervos am inteles.
Dar ce ma bucura totusi ca de cand iau aceasta tinctura parca tine inima in frau nu mai e ca inainte.
Cum imi revin cu banii ajung la D-na Iliescu.
Cu stima, Ionut
0
05-05-2010, ora 02:47
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Ionuţ,


Ce fel de anestezie vi s-a făcut în cadrul operaţiei de apendicită? (sper să mai ştiţi). Într-adevăr, acest simptom pare a fi total dependent de activitatea sistemului nervos. Şi totuşi, mi-e mai clar ca niciodată că aveţi unele blocaje energetice. O simplă destabilizare energetică vă poate antrena o adevărată cascadă de simptome ce nu pot fi tratate cu ajutorul alopatiei. În acest sens, puteţi fi ajutat de acupunctură, homeopatie, chiar bioenergie etc. Aveţi nevoie de o examinare holistică, adică per ansamblu, de aceea v-am recomandat-o pe d-na terapeut Iliescu. Omul, după cum bine ştiţi, nu este constituit doar din corp fizic, ci şi din corp cauzal, astral, emoţional, atmic, etc. (decât corpul fizic este văzut, celelalte sunt subtile).
Din relatările dvs. se poate observa cu uşurinţă că cel puţin o chakră este afectată de anumite blocaje.
Chakrele principale (centrele energetice principale) sunt şapte la număr, şi sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale (din creştetul capului până la baza coloanei vertebrale), şi anume:
1. Muladhara - Chakra Rădăcină (ultimul os al coloanei vertebrale, coccis);
2. Swadhisthana - Chakra Sacrală (ovar/prostată);
3. Manipura - Chakra plexului solar (zona buricului);
4. Anahata - Chakra inimii (zona inimii);
5. Vishuddha - Chakra gâtului (zona gâtului);
6. Ajna - Chakra frunţii (glanda hipofiză);
7. Sahasrara - Chakra coroanei (glanda pineală).
----------* - accesaţi acest link pentru a le vedea în formă grafică).

.
Tinctura de talpa gâştei vă ajută foarte mult (chiar ţine inima în frâu), cum bine observaţi dvs. pe propria piele, dar vă rog să nu renunţaţi la un consult complex. Mergeţi la orice terapeut doriţi (dacă nu puteţi ajunge la d-na Iliescu)...eu v-am recomandat-o pe dânsa pentru că o cunosc personal (este profesoara mea de curs, printre altele) şi am enorm de multă încredere în dânsa. Dar, ţinând cont de diferite circumstanţe, dvs. puteţi merge la orice medic/terapeut doriţi.
.



Dumnezeu să vă ajute, să vă binecuvânteze şi să vă călăuzească drumul vieţii :)
Cu respect şi simpatie,
Mr. Nick

(*modificat de administrator)
0
05-05-2010, ora 23:04
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Slaut Nick,

La operatie sa facut rahianestezie in coloana.cred si eu ca am blocaje pe undeva eu am mai facut si acupunctura si reflexo etc...dar cum ti-am spus am foarte, mare incredere in tine deoarece ai reusit printr-o simpla comunicare cu mine pe mes.sa-mi recomanzi ceva care intadevar ma ajuta cea ce nu au reusit desteptii astia de dr.sa-mi recomande ma indopau cu pastile ca pe curcan...tocmai de aceea cum imi revin cu banii (mi-am schimbat locul de munca)am gasit unul mai linistit.nu ma voi duce altundeva decat la D-na Iliescu.daca eram ok financiar maine ma duceam.apropos ce parere ai de produsele de la GNLD.

Cu stima,
Ionut
0
05-05-2010, ora 23:17
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Revin.

Ce parere ai despre ciuperca tibetana?
0
06-05-2010, ora 18:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate domn, mă bucur că aveţi încredere în mine, mulţumesc!
Nu mai vorbiţi aşa despre medici :( Au făcut şi dânşii ce au ştiut şi putut. Chiar dacă aţi avut mai mult rezultate negative în detrimentul celor pozitive, acest aspect nu vă garantează că acei medici nu şi-au dat interesul sau că nu au fost competenţi. Pur şi simplu...aşa a fost...se mai întâmplă. Iertaţi-i!
Ce părere am despre produsele de la GNLD? Nu vă pot spune decât că, în conformitate cu standardele mele, majoritatea produselor primesc maxim nota 6, 5-7, 0 (cu notare de la 0 la 10). Calitatea acestora este suficient de mare cât să aibă rezultate optime :) Ce anume doriţi să vă achiziţionaţi de la GNLD? (dacă doriţi).
Ciuperca tibetană primeşte de la mine nota 10 :) Pentru multe persoane este o investiţie solidă, pentru că asigură un suport nutritiv cu care echilibrează sistemul digestiv şi o mare parte din cel nervos, fapt pentru care şi celelalte sisteme organice au de beneficiat. Documentaţi-vă cu privire la calităţile sale curative!


Să fiţi binecuvântat!
Cu respect şi simpatie,
Mr. Nick:)
0
06-05-2010, ora 21:29
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Sal Nick,

DE la GNLD vreau sa achizitionez calciu mag...etc si formula IV, vad ca pe net face furori si toata lumea e super multumita...am vazut ca a videcat lumea de atacuri de panica.palpitatii, extrasistole..toate lucrurile rele si am zis hai si cu asta dar nu inainte de ati cere parerea.Ciuperca tibetana are un amic si vrea sa-mi dea si mie.

Ci stima,
Ionut
0
06-05-2010, ora 23:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
S-ar putea ca bataile prea rapide ale inimii sa fie un efect secundar al altor medicamente. Sa va uitati cu atentie pe prospectele lor.
0
09-05-2010, ora 06:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate domnule Ionuţ, produsele GNLD pe care le-aţi menţionat nu au nimic de "furori" în ele, sinceramente vorbind.
Dacă atacurile de panică, palpitaţiile şi extrasistolele sunt produse de o hipocalcemie sau o hipomagneziemie, cele mai eficace produse sunt Osteoboron şi Kalsis (administrate împreună).
De pildă, Osteoboronul, un tratament de elecţie pentru osteoporoză şi menopauză (în cazul femeilor), dar şi un tratament excelent pentru hipocalcemii şi hipomegneziemii (doar adjuvant), conţine o combinaţie foarte bine gândită (fructoborat de calciu, omega 3, citrat de calciu, citrat de magneziu şi vitamina D3, în cantităţi optime) care, în asociaţie cu Kalsis, un produs natural ortomolecular (Kalsis conţine: gluconat de calciu, gluconat de magneziu, levuri bogate in seleniu organic (seleniu-cisteina), lactobacillus acidophilus (tulpina 4516), acid ascorbic, vitamina E, fibre de ovaz, fibre de citrice), la doze specifice reduse (se reduc pentru a nu produc hipercalcemie sau hipermagneziemie), poate să aibă capacitatea de a reface echilibrul organic, un echilibru suficient pentru înlăturarea atacurilor de panică, a palpitaţiilor şi a extrasistolelor (valabil numai dacă atacurile de panică, palpitaţiile şi extrasistolele sunt produse de o hipocalcemie sau o hipomagneziemie).
Dvs. sunteţi liber să vă cumpăraţi ce doriţi, eu doar v-am adus la cunoştinţă câteva informaţii :)
În privinţa ciupercii tibetane, vă rog să vă informaţi înainte de a o prepara şi de a o ingurgita.
Să fiţi binecuvântat!

.

Stimată d-nă Clara, ce bine-mi pare că aţi revenit pe forum. V-am simţit lipsa!
Să fiţi binecuvântată şi să continuaţi să ne încântaţi cu prezenţa dvs. sublimă. Pup:)
-

Daniel, tu ce mai faci? Cum te mai simţi? Mai iei tinctura?
Să fii binecuvântat!
.


Numai bine!
Cu iubire şi depsebit de multă plăcere,
Mr. Nick:)
0
24-05-2010, ora 01:14
Alfa98
Nu este medic/terapeut
Alfa98
Salutare.Si eu am probleme cu imima de vro 5-6 luni de zile.Am practicat foarte mult sport si de performanta dar de 5-6 luni mam lipsit de orice activitate sportiva si am inceput sa am probleme cu bataile inimi.Stau in pat sau la calculator si incepe sami bata de zici ca vrea sami rupa pieptu.Am fost la foarte multi medici si miam facut analizele in Franta si sunt perfect sanatos.Problema e ca de vro 5 luni sunt venit din Legiunea straina.medici miau spus ca totul e din cauza stresului si ca nu am nimic fizic ci doar psihic.Asa ca stati linistiti totul e de concentrare.Daca va stresati din cauza asta ajungeti mai rau.chear in pragul atacului de panica(am avut si cateva chesti de genu).Nu trebuie sa va masurati bataile inimi non-stop..sau sa va ganditi la infarturi si chesti de genu...pentru ca atunci se amplifica si cum ziceam mai sus puteti ajunge la atac de panica.Cans se mai intampla sa va bata inima foarte tare incercati sa va relaxati...sa ascultati muzica preferata sau sa discutati cu persoanele din jur fara sa va mai ganditi la prietena care vo inselat, la notele de la scoala sau la alte chesti mai urate (ca in cazul meu).Va urez multa sanatate..si nu uitati partea buna..un om nu moare decat o data:)).Viva la Legion Etrangere.
0
12-09-2010, ora 19:06
old school
Nu este medic/terapeut
old school
si eu am astfel de batai de inima, vibratii in timpul somnului.am cautat pe net si am gasit cateva forumuri despre aceste simtome, dar ce ma uimit prin cautarile mele o sa itzi dau link...http://www.newciv.org/nl/newslog.php/_v405/__show_article/_a000405-000018.htm.e in engleza.
0
30-09-2010, ora 12:57
catadar
Nu este medic/terapeut
catadar
Buna ziua.Sotul meu asera ii bate inima mai tare si dupa ce adormea, tresarea si se trezea din somn.I sa intamplat de cateva ori.Asera a baut un pic de pepsi.ma puteti ajuta cu informatii??va multumesc
0
01-10-2010, ora 07:07
old school
Nu este medic/terapeut
old school
mr nick tot respectul pt tine, in sfaturi pt medicina vad ca nu prea ai rival pe aici, dar daca vezi atat de multa lume cu aceeashi problema, au fost la doctori shi doctori leau zis ca sunt perfect sanatoshi, trebuia sa itzi dea cu semnul intrebarii.probleme pe care le au oamenii ashtia acum le am shi eu.cunoscand putzin limb engleaza am dat un research pe magicul google shi am gasit, toate acestea oameni buni ni se intampla datori batranei noastre planete care ishi incetineshte rotatzia iar noi locuitorii ei nu facem decat sa ne luam upgrade, tot sistemul nostru solar sufera modificari, soarele nostru sufera cele mai mari modificari, furtuni solare grave se anuntza pt 2011-2012.cautatzi singuri shi o sa gasitzi...ca altfel orbecaitzii prin intuneric, adevarul il gasitzi pe net nu se face public ca intra lumea in panica, sunt postate pe net toate simptomele care le avem noi oameni buni.sa vedetzi panici ce o sa va luatzi cand o sa ajungetzi la vibratzii, o sa vibratzi ca tel mobil atunci o sa va aducetzi aminte de comentul meu...multa sanatate
0
08-10-2010, ora 22:50
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule Old school,

Vă mulţumesc mult pentru aprecieri, dar nu le merit.
_
" dar daca vezi atat de multa lume cu aceeashi problema, au fost la doctori shi doctori leau zis ca sunt perfect sanatoshi, trebuia sa itzi dea cu semnul intrebarii. "

- Din fericire, simptomatologia complexo-bizară a multor persoane cu care interacţionez, ca de altfel şi neresponsivitatea la medicaţia prescrisă şi nu numai, ambele aspecte, m-au determinat să deduc că alterarea sănătăţii, pe de-o parte, şi a comportamentului sanogen (comportamentul care promovează sănătatea), pe de altă parte, are o componentă inductoare de origine cosmică, să o numesc aşa.
Ştiu că planeta Terra se află în plin proces de transformare, aşa cum se află întregul Sistem Solar, amplificarea rezonanţei Schumann fiind doar unul dintre sumedenia de indici, care atestă intrarea în Centura Fotonică emiţătoare de radiaţie electromagnetică foarte înaltă, ca şi mod vibraţional. Planeta suferă şi va suferi schimbări mai mult decât profunde, până la începutul anului 2013, iar fiinţele care o populează se vor schimba marcant, în mod pozitiv (se va modifica până şi ADN-ul).
Şi totuşi, schimbările pozitive ale oamenilor vor fi însoţite de simptome foarte neplăcute, precum:
- migrene, oboseală, ameţeală şi palpitaţii;
- febră, transpiraţie, dureri osoase şi musculare;
- slăbiciune musculară, respiraţie grea;
- nelinişte, stări depresive, greaţă, dureri nejustificate etc. (simptomele nu pot şi nu vor putea fi tratate prin tratamente clasice, ci vor putea fi doar ameliorate cu ajutorul armonizării energiei, celor 7 chakre, tocmai de aceea am recomandat preparate care funcţionează pe principiul acupuncturii lichide, printre altele).
.
Există chiar şi o teorie susţinută de cazuistica existentă. Se presupune că oamenii care au un comportament rău - care sunt egoişti, răutăcioşi, urâcioşi, invidioşi, furăcioşi etc. - şi, deci, cu vibraţii scăzute în propria aură energetică, nu vor supravieţui radiaţiei de înaltă frecvenţă existentă în Centura Fotonică, dacă nu vor începe să-şi corecteze comportamentele (dacă nu vor renunţa la ură, egoism, invidie ş.d.m.d., şi dacă NU vor iubi şi ajuta necondiţionat). Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selecţie naturală pe bază spirituală, cel puţin teoretic.
_
NU am vrut să scriu pe forum aceste informaţii, în ciuda faptului că ele mi-au parvenit de foarte mult timp, pentru că le-am pus la îndoială veridicitatea, dar în condiţiile de faţă chiar şi eu încep să cred că ele deţin cel puţin o luminiţă de adevăr.
Oricum ar fi, vom trăi şi vom vedea. Important este să renunţăm la negativitate şi să îmbrăţişăm pozitivitatea!
_

Aşadar, oameni buni, NU intraţi în panică după citirea informaţiilor din cadrul acestui posting, pentru că transformările, dacă vor exista, vor fi strict spre binele dvs., nu spre rău.
Dumnezeu este mai mult decât infinit de minunat, şi toate le lucrează spre binele dvs. Credinţa întotdeauna ni se întăreşte în vremuri de suferinţă şi de încercări, dar doar dacă ne vom da seama că nu există nimic care să nu aibă un scop, că nimic nu este întâmplător sau făcut pentru a ne vătăma, că totul este dinainte gândit, pentru a ne ajuta să fim mai buni.




Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect şi iubire creştină,
Nick
0
11-10-2010, ora 08:15
old school
Nu este medic/terapeut
old school
ce sa zic ma bucur ca ai avut curajul sa postezi ceea ce am aflat si eu de acum un an.in curand or sa ajunga multi pe forumul asta si ma refer la cei care or sa simta pe pielea lor bataile inimi si sa nu mai zic de vibratiile care pe mine ma speriau la maxim, dar cum ziceai si u am aflat ca totul e spre binele meu.iar cei care or sa rada la comenturile noastre sunt cei ce iai numit si u, oamenii care nu isi vor lua upgradeul asta si nu au cum sa inteleaga asta ori ce ar fi.am sa incerc sa ajut putin cu un articol interesant pt curiosi, am gasit ceva si e in romaneste, ma bucur ca au inceput sa apara si in romaneste, tot respectul pt oamenii care sau ocupat de articolul asta.http://www.wattpad.com/335364-descoperiri-cutremuratoare-despre-anul-2012?p=1.trebuiesc citite toate cele 28 de pagini ca sa intelegeti despre ce e vorba.mr nick sunt sigur ca o sa ne mai auzim, iar daca cineva iti cere sfaturi sa nu eziti sa le dai, pe mistocari ignorai ca nu are rost sa iti bati capul.
0
11-10-2010, ora 22:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule Old School,

Trebuie să vă mărturisesc faptul că eu NU am aprofundat teoriile care susţin presupusele schimbări prin care trece şi va trece Terra, nici pe cele care susţin schimbările vieţuitoarele, incluzând în această categorie şi oamenii, tocmai de aceea sunt rezervat în ceea ce priveşte veridicitatea lor. Recunosc, sincer, că o parte dintre relatările ştiinţifice par a converge către ceea ce susţine comunitatea ştiintifică internaţională, dar, dar şi iar dar..., totuşi, una este ce observă, cred şi susţin unii savanţi abilitaţi şi alta este sau poate fi ceea ce va fi (doar DUMNEZEU ştie ce este şi ce va fi, nu şi noi, oamenii, indiferent de cât de multe virtuţi avem!).
Vă mulţumesc pentru link-ul pe care l-aţi postat în cadrul posting-ului dvs. anterior. Îl voi accesa, îl voi citi integral şi voi încerca să sustrag tot ceea ce voi considera a fi în concordanţă cu realitatea nemanipulabilă (comunitatea ştiinţifică internaţională, de foarte multe ori, din păcate, nu a făcut decât să manipuleze opinia publică, prin intermediul lansării unor "descoperiri", care niciodată nu s-au materializat şi manifestat, aşa că..., dar asta nu înseamnă că tot ce provine din direcţia acestei comunităţi, în mod automat poartă ştampila manipulării, nu).
Realitatea actuală mă obligă să spun că omenirea, într-un secol considerat a fi al vitezei şi al comunicării, nu face decât să decadă vertiginos. Îşi taie craca de sub picioare mai mult ca niciodată, iar craca va ceda într-un moment aşteptat de către unii, neaşteptat de către alţii. Doar Dumnezeu va decide când va începe momentul de cedare şi momentul de schimbare pentru mulţi oameni, bineînţeles. Cert este că tot răul involuntar din viaţa fiecărui om - (doar)un rău neautoprovocat - este spre bine. Suferinţa(Durerea), ca şi rezultat al răului, în formele sale multiple, chiar dacă NU este pe placul lui Dumnezeu şi nu face parte din El, pentru că El este lumină, iubire, armonie, fericire, bunătate etc., în niciun caz durere/suferinţă şi orice altceva negativ, ea este de foarte multe ori îngăduită în viaţa multor oamenii. Dar de ce oare, v-aţi putea întreba sau vă întrebaţi? Pentru că numai prin suferinţă se pot schimba majoritatea oamenilor (pe principiul, până nu mă lovesc eu şi nu mă doare, nu-mi văd greşeala sau greşelile, nu înţeleg şi nu vreau sau nu accept să mă schimb în bine). Dumnezeu permite "întunericului" să ne afecteze, pentru a ne face să înţelegem că numai în Lumină ne este şi ne va fi bine. că numai Lumina veritabilă ne vrea binele, adică doar El.
_
Într-un fel sau altul, din fericire pentru unii şi din păcate pentru alţii, indiferent de ce va fi, programul cu care funcţionăm noi, oamenii, "Windows-ul" nostru - gândirea şi comportamentul care decurge din ea, nu numai că are nevoie de un upgrade spre bine, dar are nevoie şi de LICENŢĂ. Licenţa ne poate fi dată decât de către DUMNEZEU, fără doar şi poate, aşa că am face foarte bine dacă ne-am îndrepta inimile către El şi dacă le-am lăsa să primească upgrade-ul, pentru ca el să fie disipat lent în toată fiinţa noastră.
Doamne, ajută!
_
Old School, şi eu sunt sigur că o să ne mai auzim :-)
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie pentru a vă schimba în bine.




Cu iubire creştină şi respect,
Mister Nick (Mister nu vine de la "domn", că nu sunt deloc domn, ci vine de la mister, taină, secret, ca şi fapt divers).
P.S. - În ceea ce priveşte abordarea "miştocarilor", staţi liniştit, sunt imunizat cu vaccinul care se numeşte "Înţelegere şi iubire pentru toţi, nu numai pentru unii", tocmai de aceea sunt foarte dezinvolto-deschis la interacţiunea cu toţi semenii mei, inclusiv cu cei care au un comportament neacordat cu bunul-simţ, printre altele.
0
14-02-2011, ora 13:52
l. florin
Nu este medic/terapeut
l. florin
Sal Mr. Nick
Am scris pe forumul acesta in speranta ca ma poti ajuta si pe mine. De vreo cateva luni am avut si eu aceste simptome exact ca si Daniel : extrasistole, inima batea mai rpd cand ma ridicam din pat si cand ma puneam inapoi in pat revenea la normal ritmul, si a fost o perioada in care au trecut adica sau mai ameliorat, in acest timp am fost si la doctor am facut ekg si a zis ca nam nimic, am facut si analize si mia iesit colesterolul perfect, calciu si magneziu perfect. In aceasta perioada am urmat un tratament pentru ureche tinitus si vertij (bilobil de 40) de 2 ori pe zi timp de trei luni. Acuma de vreo saptamana incoace eram la ultimele tablete de bilobil intr-o noapte mam trezit cu o stare de rau ametzeala panica si frica intensa si puls mare, mam pus sa stau jos findca tot tremuram si eram foarte panicat si ma luat asa un val de caldura si o ametzeala aproape de lesin timp de vreo 2 sec dupa care am simtit ca vrea sa imi sara inima din piept. Am luat rpd un propanolol pentru ca nam stiut ce sa fac eram foarte panicat si cu o frica intensa dupa care mia trecut. Dupa aceea in zilele urmatoare am fost cu gandul la acel atac de panica sa nu mai vina peste mine deci pur si simplu eram jos cu psihicul numai acolo ma gandeam. Asa si unde vroiam sa ajung e ca acuma de 2 zile iau Aspablood 2 tablete pe zi unul dimineataza si inca unul seara.Si vreau sa-ti spun ca ma simt foarte bine dupa el nu am mai avut nici macar un simptom si am fost si mai relaxat nu m-am mai gandit la inima si la puls si nici ca daca o sa mai fac atacuri de astea de panica, deci pur si simplu am fost relaxat si cu mintea in alta parte si nu la problemele mele. De aceea vreau sa te intreb ca nush daca e bun aspablood ca si tratament de lunga durata, am vazut si postarea ta cu Tinctura asta de talpa gastii si vroiam sa te intreb daca mai are rost sa iau Aspablod pentru ca as vrea sa trec pe tinctura asta pt ca totusi e facuta din plante naturale si ma indoiesc ca poate avea reactii adverse. Ps am 20 de ani si nam mai avut astfel de simptome decat acuma de cateva luni dupa ce a murit bunicul meu si am fost foarte marcat am trecut printr-o perioada de stress si ma gandesc ca e totul pe baza nervoaza. Multumesc si sper sami raszpunzi cat mai rpd
0
06-03-2011, ora 03:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate drule/dle I. Florin,

Moartea bunicului dv. - Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace - v-a afectat psihicul; afectarea mentalo-psihică s-a propagat şi la nivelul fizicului, pe principiul psihosomatizării. Mult timp aţi trăit cu simptomatologia specifică tulburării de stres posttraumatice!
Aspablod este un medicament pe care-l puteţi administra pe termen lung, dar ar fi indicat să discutaţi cu un medic cardiolog, pentru a primi aviz de la dânsul. Teoretic medicamentul nu are ce să vă facă negativ, dacă nu-l administraţi în supradoză, pentru că el conţine 2 minerale, aspartat de magneziu şi potasiu, ambele fiind esenţiale pentru menţinerea unei funcţionalităţi optime a sistemului nervos, însă practic puteţi experimenta unele efecte adverse relativ minore spre moderate, tocmai de aceea v-am rugat să discutaţi cu un medic cardiolog.
Apablod poate fi asociat chiar şi cu tinctura de talpa gâştei!
Cum vă simţiţi în acest moment?
0
29-03-2011, ora 11:59
l. florin
Nu este medic/terapeut
l. florin
Ms. Mr. Nick pt. raspuns. Intre timp am facut un consult la cardiologie (holter, test de efort, si ecografie ) si nu mia gasit nimic. Totusi mia dat timp de o luna egilok de 25 mg sa iau timp de o luna pt palpitatii. Am fost si la psiholog si mi zis ca am tulburari de panica si anxietate si mia dat si el trei saptamani de xanax. Acuma vreo 2 saptamani am terminat tratamentul si pt inima si pt anxietate, pot sa zic ca in timpul tratamentului am fost destul de bine dar de acum de vreo 2 saptamani mi-au revenit simptomele cu puls ridicat si anxietate. Urmeaza sa ma duc si la un endocrinolog pt ca am inteles ca si tiroida poate avea astfel de simptome si sa fac niste investigatii.
0
02-04-2011, ora 19:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate drule/dle I. Florin, da, şi o posibilă problemă a tiroidei vă poate determina producerea neplăcerilor pe care le aveţi. Consultaţi un endocrinolog! (hipertiroidismul produce tahicardie!).
Problema dv. cardiologică poate fi produsă chiar şi numai de anxietate!
_
Nodulul sino-atrial este un mic grup de celule musculare extrem de specializate situate în peretele atriului drept. La nivelul său îşi au originea impulsurile electrice care fac inima să bată normal sau anormal. Acest nodul descarcă stimulul electric spre atriile care se contractă determinând trecerea sângelui din atrii spre ventricule. Semnalul electric trece apoi prin nodulul atrioventricular care se află în partea de jos a peretelui interatrial. Impulsul electric trece apoi prin fasciculul His şi reţeaua Purkinje determinând contracţia ventriculelor şi trecerea sângelui din ventricule spre aorta şi artera pulmonară.
Aşadar, nodulul sino-artrial - stimulatorul cardiac natural - poate să-şi destabilizeze activitatea normală din cauza anxietăţii, anxietate care poate să apară şi din cauza unei probleme neurovegetative, aşa cum apare în cazul majorităţii persoanelor afectate.
_

Observaţie! Terapia cu esenţe florale Bach vă poate ajuta foarte mult. Documentaţi-vă cu privire la ea!
_


Toate cele bune,
Nick
0
03-01-2012, ora 14:21
marius111
Nu este medic/terapeut
marius111
Salutari ! De un timp am si eu o problema zic eu cu inima.In momentul cand ma pun in pat sa dorm, aceasta incepe sa bata foarte rapid si sa ma doare cu tot cu mana stanga.Si asta se intampla chiar si in timpul zilei, nu pot face niciun efort fizic, oricat de mic ar fi acesta, pentru ca inima o ia razna si incepe sa bata foarte tare si cum am spus ma doare si mana stanga. Mentionez ca am facut 3 EKG-uri, in care totul a iesit bine. Odata chiar am chemat salvarea ca nu mai puteam, imi venea sa cad jos.In momentul cand salvarea a venit si o doctorita mi-a facut EKG-ul mi-a spus ca nu am nimic, doar ca am facut o tachihardie.Din cauza acestei probleme am renuntat si la locul de munca, pentru ca nu puteam face nimic, ma durea mana stanga si bataile inimii aveau un ritm foarte mare.Va rog ajutati-ma ca ma simt ciudat rau, nu pot face nimic din cauza acestei probleme.Mi-e frica sa fac vreun efort de riscul unui doamne fereste infarct.
0
08-01-2012, ora 03:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă catadar, îmi cer iertare, abia acum v-am văzut mesajul. Cred că este prea târziu să vă mai ofer un răspuns ajutător, dar, totuşi, o voi face.
Sucurile precum Pepsi şi Coca-Cola afectează funcţionalitatea inimii chiar şi la persoanele care au un cord sănătos.
La persoanele sensibile produc efecte imediate, precum: tahicardie, aritmie şi intensificarea amplitudinii bătăilor inimii (Pepsi şi Coca-Cola dereglează şi activitatea creierului, generând insomnie de adormire, printre altele), iar la persoanele mai puţin sensibile, fără doar şi poate, produc aceleaşi efecte, dar nu imediat, după consum, ci în mod întârziat, după trecerea unui interval de timp.
Mai mult decât atât, ca şi fapt divers, sucurile precum Red Bull pot produce chiar INFARCT miocardic!
Aşadar, acestea fiind spuse, spuneţi-i soţului dv. să nu (mai) consume niciodată asemenea sucuri. Îi sunt totalmente contraindicate. Ţinând cont că a avut parte de o manifestare cardiologică anormală ar fi indicat să consulte un medic cardiolog pentru a i se face o ecografie de cord + doppler şi câteva analize la sânge, cu scopul de a se constata sau exclude orice problemă cu semnificaţie patologică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Un an nou fericit cu/în Lumină.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns
90 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • E normal să-ți simți inima bătând?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •