Imi curg ochii

10-12-2007
electromax
Nu este medic/terapeut
electromax
Inca mai de mic de fiecare data cand racesc, imi curg foarte rau ochii. Lacrimeaza pur si simlpu intr-una vreme de cateva zile. Senzatia este insotia de un fel de gadilat in interiorul nasului in zona dintre nas si ochi, avand in continuu senzatia de stranut. Poate cineva sa-mi spuna de la ce ar putea fi? Am mai indrebat mai demult si la doctorul de familie care mi-a dat niste picaturi pentru sensibilitatea ochilor, evident fara folos. E drept ca nu prea am timp sa ajung la doctor iar pana ajung acolo deobicei imi trec simptomele. Multumesc anticipat pentru orice raspuns.
2 comentarii
0
10-12-2007, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua!Te-as mai intreba daca ai si secretie conjunctivala galbuie, daca se lipesc ochii.Esti o persoana alergica? IACRS(infectia acuta a cailor respiratorii superioare ) de etiologie virala se poate insoti de o cojunctivita acuta cu caracteristicile mentionate de tine. Pentru ameliorarea simptomelor oculare, se poate folosi nostamine( are in compozitie un antihistaminic si un vasoconstrictor) sau ischemol: instilatii in amandoi ochii 1 pic de 3 ori pe zi si instilatii nazale, 1picatura de 3 ori pe zi, timp de 1 saptamana.Numai bine
0
10-12-2007, ora 00:00
electromax
Nu este medic/terapeut
electromax
Multumesc pentru sfaturi.rReritor la intrebari, mentionez ca nu am secretii conjuctivale galbui si nici nu sunt o persoana alergica de fel. Mersi inca o data si numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.