Imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa mai fac | Forumul Medical ROmedic

Imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa mai fac

22-02-2013
OlteanMihaela
Nu este medic/terapeut
OlteanMihaela
Buna ziua, numele meu este Oltean Mihaela, am 25 ani, am avut o problema de sanatate care nu i-am dat importanta, am avut o cistia acuta in toata regula, sunt din hunedoara si de 6 luni am umblat la cluj ptr a-mi rezolva aceasta problema, am dat de un conferentiar extrem de bun. Care m-a pus pe picioare aveam foarte mari dureri transpiram, mergeam din 2 in 2 min la toaleta si prin toate astea aveam si cheaguri de sange nefiind la menstruatie. Inainte sa ajung la cluj, aici la hunedoara am luat f multe medicamente ptr cistita care nu au facut decat sa-mi afecteze rinichi. Dupa invesigatile de la cluj, facand, tomograf, papanicolaus, toate posibile, au depistat ca am o nefrita si suspecta de Tbc renal, chiar am facut si o biopsie. E atat de trist, nestiind ca pot ajunge atat de departe din prostia nepasari.
Printre toate astea, nici nu stiu cu cine sa mai vb si ce sa mai fac insa e tot ce-mi doresc un copil. Am o intrebare si v-as ruga din toata inima sa-mi spuneti daca as putea avea o sarcina sau as putea duce o sarcina.
Ideea este ca timp de 2 ani am incercat sa facem un copil si am facut neprotejat si nu ne-am ferit cu absolut nimic si nu am luat niciodata medicamente (anti).
5 comentarii
0
22-02-2013, ora 10:30
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Iti recomand antibiotice naturale- Biosept forte, 5 picaturi de 4 ori pe zi, cu miere, 2 saptamani si ceai Diurosept, 4 cani pe zi. Dupa 2 saptamani continua tratamentul ce capsule Biosept, cate o capsula de 3 ori pe zi si capsule Diurosept, cate o capsula de 3 ori pe zi, o luna. Produsele se gasese la magazinele naturiste.
Vei putea avea copii, dupa ce se vindeca infectia renala.
Pentru mai multe amanunte adreseaza-te cabinetului de fitoterapie Fares Orastie.
0
23-02-2013, ora 02:23
OlteanMihaela
Nu este medic/terapeut
OlteanMihaela
va multumesc foarte mult.
0
01-04-2013, ora 13:52
floricicadulce
Nu este medic/terapeut
floricicadulce
Buna ziua ! si eu imi doresc enorm sa am un copil doi trei.am 36 de ani si nici eu nici sotul nu avem nici o problema zic medici ginecologi dra uite ca nu vrea delok sunt disperata luna asta m-am gandit bine sa iau rigevidon din prima zi a ciclului pana in ziua a 5 poate pacalesc barza ? ?? nu stiu ce sa mai fac...sunt dispusa sa incerc altele am vazut ca daca uita pastila raman, eu nu ma feresc dar nu raman si asa mi-a zis o colega sa ne ferim. si mi-a venit ideea nu stiu e rau e bine ce ma sfatuiti?
multumesc pentru raspuns
0
03-04-2013, ora 23:02
OlteanMihaela
Nu este medic/terapeut
OlteanMihaela
Eu zic ca e cel mai bine sa faci niste controale ginecologice.. sa sti pe ce te poti baza, insa in general tine de psihologie si.. nu te stresa si nu sta cu gandul doar acolo, ca nu e bine. Multa bafta !
0
28-07-2013, ora 13:33
Cristinutza99
Nu este medic/terapeut
Cristinutza99
incearca sa iei pregnacare conception contine vitaminele necesare ptr a ramane insarcinata si acid folic :)succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cistita
  • Dacă ai cistită îți poÈ›i infecta partenerul sexual?
  • Tratarea cistitei - medicamente, remedii, sfaturi utile
  • Cistita în timpul sarcinii
  •