imi e scarba de mancare | Forumul Medical ROmedic

imi e scarba de mancare

20-07-2010
emine_emine
Nu este medic/terapeut
emine_emine
Nu am fost niciodata o persoana "mancacioasa" dar in ultimul timp cand ma asez la masa imi e scarba de mancare. Imi este foame, sunt constienta ca trebuie sa mananc, dar nu pot.
Un coleg mi-a spus "mananci de parca mananci din tine"
Ce pot sa fac?
Am slabit, ma simt rau, dar NU POT SA MANANC !!!
3 comentarii
0
21-07-2010, ora 16:33
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
emine incearca sa mergi la un homeopat bun.vezi ca ti-am trimis un mesaj privat il poti citi in drepta sus la modificati profilul dvs. sper sa-ti fie de folos.
0
21-07-2010, ora 19:35
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cate kg ai ? Esti casatorita ? Pe cine ai langa tine ?Trebuie sa te vada neaparat un psiholog sau un psihiatru.E vital sa mananci.prin intermediul hranei Universul ne da energie...si nu uita ca nu trebuie sa fii egoista, nu existam si nu traim pentru noi, fiecare avem de realizat cate ceva in acesta viata, asa cum este ea.este bine ca ajungi sa constientizezi starea ta, e un lucru benefic, pozitiv. ia legatura cu medicii care-ti pot spune ce ai si te pot ajuta sa depasesti aceasta stare.
0
22-07-2010, ora 21:03
anacristinacristina
Nu este medic/terapeut
anacristinacristina
Am avut si eu problema ta si inca o am si partea proasta e ca se agraveaza pe zi ce trece. Nu stiu daca ai auzit de Heliobacter pilori, la inceput am inceput sa mananc cu oarecare greutate, mai apoi din ce ince mai putin si pe masura ce timpul a trecut nu am mai vrut deloc sa pun mancare in gura, de la 56 kg, am ajuns la 54, mai apoi la 50, mai apoi la 48 si momentan am la 46.6kg si sunt in continua scadere.De 7 luni iau tratament si nici o schimbare in ceea ce priveste lipsa poftei de mancare. Daca descoperi medicamentul minune te rog impartaseste-l si mie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: