Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea

23-08-2016
Desconviccinis
Nu este medic/terapeut
Desconviccinis
Bună ziua. Ieri, 22.08, a 5a zi a ciclului menstrual și ultima în care sângele a fost eliminat din vagin, am făcut sex anal neprotejat (știu, sunt o idioata). El și a dat drumul în mine. La 2 minute după, am fost la duș și am făcut o clătire rapida, iar un dus ca lumea, după 20 de minute, când am ajuns acasă. Pe chilot era puțin sânge, de la menstruație bănuiesc, iar când am ajuns în dus am eliminat cat am putut din sperma din interiorul anusului. În cursul zilei de azi o sa îau și o pastila anticoncepționala de urgenta. Știu ca teoretic nu sunt șanse sa rămân gravida deoarece anusul e legat de tubul digestiv, iar eu eram în perioada nefertila oricum, dar îmi este teama. Poate a ajuns puțin lichid seminal în contact cu vaginul și asta ma sperie. Sunt șanse sa fiu într-adevăr gravida?
19 comentarii
1
23-08-2016, ora 07:54
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
O poveste cu iz erotic al carei final nu cred ca se va finaliza cu graviditate.
1
23-08-2016, ora 09:17
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna ziua, nu sunt sanse de sarcina, dar de boli, da...Stiti care sunt riscurile unui sex anal, mai ales neprotejat? Trebuie sa va fie teama si de bolile cu transmitere sexuala, nu doar de sarcina!
1
23-08-2016, ora 09:39
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
Buna
Nu sunt sanse sa ramai gravida, pentru ca ejacularea nu a avut loc in vagin. Spalaturile sunt bune, cu sapun antibacterian preferabil. Pe viitor poti folosi cu incredere prezervativul sau, daca relatia este de lunga durata si bazata pe fidelitate, spermicide (substante chimice care anihileaza spermatozoizii) sau alte anticonceptionale (administrate anterior actului sexual).
Numai bine!
0
23-08-2016, ora 10:40
Desconviccinis
Nu este medic/terapeut
Desconviccinis
Va multumesc pentru raspunsuri. Si da, sunt constienta de riscul sexului neprotejat de orice fel, stiu ca a fost o greseala.
1
23-08-2016, ora 11:11
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@Psiholog Luminita Codrescu: Dvs stiti care este rata de eficienta a spermicidelor?! Va spun eu, intre 71-82 %.A prezervativului este de 98% daca este folosit corect, dar cum unii oamenii se cotaie ca orbii, in realitate rata de eficienta a lui este de 82%. Intotdeauna se recomanda doua metode de contraceptie in paralel.
De asemenea, la ce sunt bune spalaturile cu sapun antibacterian, la destabilizarea florei intestinale si vaginale?!
De unde veniti cu astfel de sfaturi, din experienta personala?!

@Desconviccinis: Ce ar fi ca la urmatoarea menstruatie sa il penetrezi si tu anal pe iubitul tau, cu ajutorul unui dildo, sau chiar strap-on, sa-i faci un pegging? De ce nu incercati sexul normal in timpul menstruatiei? Ca unele femei au orgasme mai intense in aceasta perioada...O faceti in dus si nu se pateaza nimic...Si nu mai e nevoie s-o iei la ochiul maro...
0
24-08-2016, ora 20:04
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Nu baga in seama rautatile. David are o parere proasta despre sexul anal. Il inteleg chiar daca nu sunt de acord cu abordarea lui.
Spune-mi, te simti bine in timpul sexului anal? Sunt femei aici pe forum care ar vrea sa incerce dar se tem. Tu ce sfat le-ai da? Vreau parerea ta sincera.
0
24-08-2016, ora 22:36
Desconviccinis
Nu este medic/terapeut
Desconviccinis
Este placut daca iti place sa iti vezi partenerul satisfacut.In rest, nu pot sa zic ca e ceva deosebit:))
0
24-08-2016, ora 23:11
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Am inteles asta cu totii ca o faci ca sa-l vezi satisfacut pe el, dar TU cum te simti? Ai senzatii placute? Orgasm, durere, placere? Da-ne niste detalii please :)
Oricum banuiesc ca anusul tau e unul sanatos, fata de pe celalalt topic care cerea parerea a spus ca a avut fisuri anale si hemoroizi, deci nu cred ca e tocmai ok sa comparam sau sa ne gandim ca ce simti tu musai tre' sa simta si ea.
0
25-08-2016, ora 00:26
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Uite, eu ofer cu placere cunilingus, sotiei mele. Singura placere pe care o simt este cea cea de a oferi placere. Sunt convins ca nici sotia mea nu are in gura ceva receptori care sa o faca sa isi doreasca sexul oral si cu toate astea mi-l ofera.
A face dragoste sau sex, nu inseamna numai a ne cauta propria satisfactie. Trebuie sa fim atenti la nevoile celuilalt. In fond numai masturbarea este actiunea stricta de autosatisfacere.
In rest, treaba mea este sa caut placerea partenerei si viceversa. Ca spalatul pe maini.
Sexul anal face parte din aceiasi categorie de comportament. Atata vreme cat nu produce suferinta fizica si/sau psihica, nu vad motive pentru care sa nu se intample.
Intrebarea este daca ai vreun regret, oricat de marunt, ca practici sexul anal cu iubitul tau?
0
25-08-2016, ora 05:54
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Dar oare este necesar sa ne scarpinam reciproc organele genitale prin orice mijloace imaginabile, pt a obtine placere si in final orgasmul, pt a ne demonstra "iubirea", riscand sa ne si imbolnavim in acelasi timp?! Intreb si eu niste fiinte care fac parte din specia homo sapiens...

@cris_89: Tu ai dezvoltat o obsesie fata de acest subiect. Incearca masturbarea anala si vezi concret in ce consta sexul ana! Atat timp cat repreznta simularea bidirectionala a defecatiei, ce ar putea simti o persoana?! Ceea ce simte si cand sta pe WC. Chiar nu ai avut niciodata un scaun care sa creeze o senzatie placuta, de relaxare si niste fiori pe sira spinarii? E fix aceeasi senzatie, in cazul in care este facut corect.Daca este facut corect, cu lubrifiant din belsug, nu va exista durere, ci decat un usor disconfort.Vei avea impresia ca vei face pe tine initial.
0
25-08-2016, ora 06:06
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Pentru ca spre deosebire de animale, noi cautam rezolvarea cea mai complicata la o problema simpla. Ce dracu, de aia avem creier ca sa il punem la munca. Si uite, creierul asta destept ne duce in primejdii sau ne inchide in fixatii si ne tine legati de cate un tarus.
La naiba, nu stiu!
0
25-08-2016, ora 06:13
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Eu iti spun ca este posibil sa duci o femeie la orgasm fara ca macar sa o atingi.Animalele nu vor putea face niciodata asta...Daca ne-am folosi noi mintea la capacitatea la care a fost ea conceputa, departe am ajunge...Am rezolva toate problemele si toate conflictele care exista intre noi oamenii si am constientiza cat de conectati suntem unii cu altii, ca suntem frati cu totii practic...Am aduce paradisul pe Pamant...
Acum, nu stiu ce om si-ar sodomiza fratele sau sora... :))
0
25-08-2016, ora 06:38
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Uite credeam ca sunt singura care nu are somn. Eu la ora asta dorm bustean de obicei.
@david, nah, cine are experienta se vede :) Totusi, rahatul doar iese nu mai intra, chiar sa fie aceeasi senzatie? In fine tu stii mai bine. Poate ai dreptate, par un pic obsedata. Dar n-as face-o din motivele pe care le-am spus deja.
0
25-08-2016, ora 06:54
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Eu lucrez in tura de noapte si ies la 2 noaptea, iar uneori nu prea ma ia somnul decat spre dimineata.:)
Te rog sa ma crezi pe cuvant ca e fix aceeasi senzatie.Desconviccinis poate confirma sau infirma...
0
25-08-2016, ora 07:08
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Draga Cris. Pai n-o face. Daca te loveste curiozitatea vreodata poti incerca. Partenerul tau poate sa te ajute in problema asta. Si daca ai sa o faci nu va sti nimeni inafara de voi.
Anusul este plin de terminatii nervoase care pot crea senzatia de placere sau durere. Cine stie ce poate simti pana nu incearca. Nu vezi? Suntem diferiti. Pentru unii o placere, pentru altii un fleac, iar pentru cei mai multi, un cosmar.
0
25-08-2016, ora 07:30
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Omule, ia sa citesti despre "poo-phoria" ! O fi anusul plin de terminatii nervoase, doar ca acei nervi au o cu totul alta functie, stimularea lor genereaza o cu totul alta senzatie, si nicidecum una sexuala, activeaza cu totul alt pattern in creier, spre deosebire de nervii de la nivelul clitorisului, vaginului, uterului si chiar sfarcurilor, a caror stimulare activeaza fix aceleasi zone in creier...Deci, fiecare organ cu rolul lui...Unele femei pot obtine orgasmul prin stimularea cu un vibrator a sfarcurilor.:))

P.s. Nu va sti nimeni in afara de ei doi, cat timp sunt impreuna.In caz ca divorteaza(doamne fereste), va sti tot cartierul ca Cris o ia in fund like a champ... :)) Sau cel putin vor sti prietenii apropiati ai sotului, ca barbatii in general se lauda cu ce fac in pat, mai ales dupa cateva pahare...
De exemplu, un coleg de munca mi-a povestit asta noapte cum i-a tras-o el uneia pe bancheta din spate a unui Tico... :))
1
25-08-2016, ora 08:18
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Sexul anal este o practica anterioara descoperirii peliculei cinematografice. Pentru ca tu acuzi consumul de pornografie pentru acest moft. Am aceiasi parere ca si tine despre sexul anal. Dar admite ca sunt persoane pentru care reprezinta o adevarata placere aceasta practica imorala si nesanatoasa.
Iar despre discutiile generate de un divort nu vreau sa comentez. Pai sa se apuce dumnealui sa barfeasca pe mama copiilor sai ca face si drege, il duce spre cel mai adanc dispret. Sa te apuci a destainui cuiva ca o cunostinta comuna practica anumite chestii in intimitate, nu denota decat lipsa unei elementare educatii si unui minim respect de sine.
Ce se intampla in dormitor trebuie sa ramana acolo. Daca o femeie iti daruieste vaginul, gura sau chiar anusul in cazuri exceptionale, nu o face pentru ca este inferioara ci pentru ca increderea ei in tine este mai presus de asta. Ea se daruieste neconditionat. Si atunci noi ce facem? Judecam in loc sa apreciem sacrificiul? Toata viata noastra facem lucruri pe care le dispretuim. Ne vindem timpul pe bani mergand la un serviciu de care ni s-a facut lehamite, lucrand cu oameni pentru care nu simtim decat dispret dar carora le zambim pentru ca asa cere fisa postului. Petrecem mai mult timp in compania strainilor decat a copiilor. Ne dam toata energia pentru bani si cand ajungem acasa copii isi incolacesc mainile pe grumazul obosit asteptand putina atentie. Asteptand un zambet si o vorba buna cand noua ne e foame si suntem transpirati, privim avizi spre fotoliu unde am putea sa legumim. Sotia ne intampina zambitoare si nevorbita iar noua ne pocneste capul. Am vrea sa oftam si sa ne ascundem in asternuturile parfumate. Sa ne cufundam in vise dar chiuveta din baie picura. Aspiratorul scoate praf.
Facem repede un dus, si dupa ce pielea incepe sa scartaie a curat, dupa ce apa curata ne umple de energie, vedem iarasi color. Incepem sa zambim iar acasa asta este cel mai frumos gest.
Judecam pe cel care si-o trage in fund? Ne-o tragem in fund toti, la figurat. Sa nu fim meschini. Vreau totul de la viata si daca gaura curului imi aduce un dram de placere sunt dispus sa o storc pana la ultima picatura. Punct.
0
25-08-2016, ora 12:09
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Din cate stiu, singurele documente din antichitate care atesta practicarea sexului anal, se refera strict la sexul anal dintre barbat si barbat, nu dintre barbat si femeie. Grecii si romanii sunt renumiti pt astfel de practici.De asemenea, lesbianismul nu apare mentionat nicaieri in documentele antice.Deci asta imi spune ca mintea omului s-a pervertit pe parcurs, ajungand la stadiul in care se afla astazi, in care avem fetish-uri sexuale precum urofilia, coprofilia, menofilia(atractia sexuala pt menstruatie), eproctofilia(atractia pt basini), emetofilia(atractia pt voma), sadomasochismul, deepthroat-ul, facial-ul, zoofilia, necrofilia, dendrofilia(atractia sexuala pt copaci), mecanofilia(atractia sexuala pt vehicule), iar lista poate continua...Pornografia a pavat calea pt toate aceste fetish-uri prin manipularea in masa a mintilor indivizilor de ambele sexe.

Ce sa-ti zic...bafta la gustat din toate "placerile vietii"! Poate ajungi sa bifezi toata lista mentionata de mine mai sus...:))
Eu aleg un alt mod de a trai viata si de a gusta din placerile ei, unul specific oamenilor mai evoluati, parerea mea.Chiar nu ma intereseaza ce face vecinul in dormitor cu nevasta lui...

Iar mai sus generalizezi si foarte rau faci.Mai sunt si oameni care merg de placere la job, fiindca poate si-au urmat pasiunea, au si timp pt copii si pt alte activitati de recreere.Fiecare e responsabil pt propriul destin.Iti poti schimba oricand meseria, daca esti sanatos si te duce putin capul...
0
25-08-2016, ora 12:30
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Si aici ma opresc.Thumbs up pt ultimul comment pe care i l-ai dat lui piticu, pe topicul lui.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •