Imi moare repede! Care e problema ?

28-01-2011
Farcas
Nu este medic/terapeut
Farcas
Am o problema... cand fac dragoste cu prietena mea primu numar merge fara probleme... dupa ce ma termin prima oara, a 2-a oara se scoala mai greu iar daca stau prea mult dupa ce s'o sculat imi moare pana ajung la intrare.. care e problema ? Ma puteti ajuta ? am aproape 18 ani, am inceput viata sexuala chiar pe 01.01.2011, o facem de 3-4 ori pe saptamana iar chiar si atunci cand o facem mai rar si simt ca vreau si atunci imi face probleme "prietenu"
Astept un raspuns sau un sfat ceva, Va multumesc
8 comentarii
0
28-01-2011, ora 14:45
claunick
Nu este medic/terapeut
claunick
Daca spui ca primu numar merge ok si al doi-lea merge si el, e totul bine.
Conteaza acum si care e pauza dintre primu nr si al doi-lea. Zic asta, ptr ca in mod normal, dupa prima partida organismul are nevoie sa se refaca ptr a mai putea continua. Dar la tine, vine o partida...una dupa alta, Deci e bun.
Iar faptu ca stai prea mult intre reprize si nu mai merge " jucaria" e din cauza ca dispare si din intensitatea placerii.
*Revii 30 de secunde dupa, poate sa fie ok.
*Revii dupa 2 minute e posibil sa nu mai fie ok.
*Revii dupa 15-20 de minute iar e ok.
Nu te mai lua nici dupa vorbele altor "macho", care se lauda ca o fac toata noaptea numar dupa numar. E o minciuna.
0
28-01-2011, ora 19:28
Farcas
Nu este medic/terapeut
Farcas
Dar problema este ca la a 2-a tura dupa ce m-am terminat prima oara... se scoala greu, dar se scoala iar daca nu ma misc repede sa introduc, moare si nu se mai scoala nici cum.. poate fii si oboseala, alimentatia nesanatoasa etc. ?
Ce imi recomandati ? am prieteni care numa cand vad una mai cu fusta mai scurta li se scoala si nu sunt vorbe ca vad la pantaloni ca sa zic asa.. ca no se dau mari si asa.. mie de ce mi se scoala mai greu? care ii problema la mine?
0
28-01-2011, ora 19:29
Farcas
Nu este medic/terapeut
Farcas
Am uitat sa mentionez... trag si la sala.. iau si proteine.. si astea pot fii cauzele problemei mele? va rog am nevoie de un sfat ca sa rezolv problema asta..
Multumesc, orice sfat e bine'venit !
0
30-01-2011, ora 16:08
claunick
Nu este medic/terapeut
claunick
NU toti sunt la fel, conteaza si intensitatea actului sexual, poate fi atat de intens incat a doua oara sa nu mai ai nevoie, sa te epuizezi. Sau se poate si invers, adica, se poate sa fii genul care nu pui pret prea mare pe un act sexual. Comparativ cu prietenii tai, tie nu ti se intampla sa ai erectie pe strada sau foarte rar.
Deci al doilea numar nu e obligatoriu.
Repet ce-am scris mai sus.
**Revii 30 de secunde dupa primu nr, poate sa fie ok.(in creier inca persista dorinta si va fi iarasi alimentata de noua partida, adica al dolia numar)
**Revii dupa 2-3 minute e posibil sa nu mai fie ok. (a disparut dorinta)
**Revii dupa 15-20 de minute iar e ok. (a reaparut dorinta)

Iar in legatura cu sala nu-ti face probleme, n-are legatura, mai ales ca nu cred ca te suprasoliciti la sala, nu cred ca tragi 3-4 ore incontinu. Iar proteinele sunt necesare mai ales in culturism. De exmplu Glutamina e un aminoacid indispensabil oricarui culturist iar daca tragi de fiare dimineata, dupa 8 ore de somn, e foarte importanta. Ar mai fi Creatina, care e produsa in mod natural de propriul ficat si ajuta la refacere, foarta, volum muscular.
Deci clar, aici nu vorbesc de steroizi.
Si nici chiar daca ai lua steroizi, nu e o regula sa nu-ti mai mearga jucaria. Studiile zic ca afecteaza, dar la fel ca si in fumat de exemplu, nu toti fac cancer din cauza asta.
Nu-ti mai face probleme. Eu de exemplu am prieteni care zic ca o fac toata noaptea si pot continua si o parte din zi, dar nu le rezista partenerele. :)))))
Sa fim seriosi...
0
11-01-2013, ora 18:15
bogdan_is
Nu este medic/terapeut
bogdan_is
sper sa-ti fiu de folos tie si celor care vad acest coment...metoda pe care ti-o zic la mine merge, acum nu stiu daca va merge la tine..secretul meu este ca dupa ce ma termin nu scot penisul ci continui actul sexual(nu mai faci pauza aia)...ai nevoie pt asa ceva de prezervativ...dupa ce vezi ca nu a murit faci schimbul de prezervative si revii la treaba..bafta sper sa devii barbatul perfect pt iubita ta
0
11-01-2013, ora 18:21
bogdan_is
Nu este medic/terapeut
bogdan_is
am vazut ca ai scris si ca faci sala.daca vrei sa rezolvi problema lasa-te de sala ceva timp si apuca-te de metoda scrisa de mine.si alimentatia e foarte importanta la barbati, gasesti pe net alimentele bune pt sex..cred e mult mai important ca prietena ta sa fie satisfacuta decat sa faci sala.degeaba faci sala daca nu te tine masculinitatea..multa bafta, iar daca ti-am fost de folos sa-mi spui
0
06-04-2016, ora 15:29
Lennu
Nu este medic/terapeut
Lennu
Vin si eu cu o intrebare : am un nou iubit cand ne vedem suntem insetați si nebuni unul cu celălalt, totul decurge normal si super perfect pana in momentul când trebuie sa intre!! Atunci cand trebuie sa intre se întâmpla ori ca sa ii moară ori sa ii vină chiar înainte de a intra
0
11-04-2016, ora 16:09
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Din cele povestite Lennu, partenerul tau poate avea probleme ce tin de controlul ejacularii. Nu rareori aceste probleme pot sa antreneze aparitia unor probleme concomitente de erectie. Daca doresti ca ele sa nu se amplifice...si daca iti doresti sa-l ajuti, poate il convingi sa ajungeti impreuna la un psihoterapeut specializat in sexologie.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: