Imi place de ea, dar nu stiu daca ma place..plus de asta, am un stil... | Forumul Medical ROmedic

Imi place de ea, dar nu stiu daca ma place..plus de asta, am un stil...

27-12-2011
BomfunkMC
Nu este medic/terapeut
BomfunkMC
Habar n-am de unde sa incep..totusi am sa incerc.
Sunt baiat, am 15 ani, clasa a 9-a.Pana in prezent nu am avut nici macar o prietena, nu pot sa spun ca sunt un tip urat, dar am fost timid, si mai sunt..dar mi-am revenit cat de cat, pot sa port o conversatie cu o fata cat de cat decent, fara sa ma inrosesc, si cu putine emotii.
Ma gandesc la faptul ca fetele poate nu vor sa se incurce cu mine pentru faptul ca sunt rapper.In caz ca nu stiti prea multe despre stil, pot sa spun ca ma imbrac cu haine largi, in special blugi, hanorace, tricouri..si port si fullcap(sapca cu cozoroc drept), poate ca ele cred ca eu sunt golan, dar nu este deloc asa..nu fumez nu beau, nu am avut pana in prezent antecendente cu politia, nimic..reprezint stilul si atat, nu stiu exact daca aceasta este cauza faptului ca nu am avut prietena, pentru ca nu mi-a spus nici macar o fata pana acum, doar banuiam..
Inainte sa intru la liceu, in clasa a 8-a din generala, aveam o clasa paralela..exact langa noi, si acolo a venit de anul trecut adica din clasa a 8-a o fata..mi-a facut o impresie frumoasa, si la aspect si la comportament.
Soarta a facut ca, la liceu sa fim intr-o clasa..sincer, cand am aflat am fost indiferent, adica..uitasem ca imi placea putin de ea cu un an in urma.
Dar, inca de cand a intrat in clasa..fata mi-a placut..nu purtasem pana atunci nici macar o conversatie cu ea, dar stiti voi, fiind colegi o conversatie a fost inevitabila..
Am vorbit una alta, si cam atat..incepea sa-mi placa de ea..
Sentimentele mele fata de ea, s-au aprofundat in urma cu doua zile, cand am fost la colindat cu clasa..am fost destul de putini din clasa, deoarece restul nu au putut sa vina..
Si a venit si ea, ne-am refugiat noaptea tarziu la un coleg, la un film..si ea nu se simtea prea bine, eu m-am pus langa ea pe fotoliu si am intrebat-o daca o pot face sa se simta mai bine sau daca ii e rau, ea mi-a spus ca ii e cald si doar atat.
A vrut sa se duca acasa, am coldus-o pana acasa in celalat capat al orasului, pe drum am purtat o conversatie, dar nimic..diferit.
A inceput sa imi placa la maxim de ea, sunt ca si nebun dupa ea sincer..nu stiu cum sa-i spun, pe messenger nu sta, in schimb e neinsotita de telefon, dar nu am numarul ei, am uitat sa-i spun sa mi-l dea.
Urmeaza ziua ei pe Ianuarie 3, si nu stiu ce sa fac..ce mesaj sa-i trimit in caz ca fac numarul ei de telefon, sa ma duc pe strada ei si sa o apelez sa iasa pana afara sa-i dau un mic cadou..sau nu stiu.
Vreau sa o surprind, vreau sa fiu cu ea..e ceea ce caut, m-a facut sa o iubesc la maximum..pur si simplu' o iubesc..azi am fost cu un prieten pe strada ei, doar in speranta ca o voi vedea..dar, nu era in curte.
Ce pot sa fac in cazul asta?
Multumesc ca ai avut rabdare sa citesti aceste randuri, ajuta-ma cu un sfat..n-am iubit asa niciodata.
Nu stiu daca ma place, si am senzatia ca nu..
Cum sa o fac sa ma placa?
3 comentarii
0
27-12-2011, ora 09:05
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Deocamdată, nu se pune problema dacă te place sau nu, fiindcă nu i-ai dat prilejul să ştie că deja îţi sfârâie călcâiele după ea. Ţie îţi place ştiuca umplută ? E o întrebare la care nu poţi acum răspunde nici cu 'da', nici cu 'nu', fiindcă mai întâîi trebuie să guşti o ştiucă umplută.

Dacă eşti timid, ori ţi-e pur şi simplu teamă că ai să ratezi momentul unei declaraţii de dragoste, înseamnă că faci parte dintr-o majoritate. Marea majorittate a băieţilor, ba chiar şi bărbaţi mai versaţi, se blochează la creier când trebuie să facă o declaraţie de dragoste. Nu-i nimic, există şi alte metode decât mesajul verbal direct. O metodă mult folosită de fete, dar la care băieţii prea rar se gândesc, este metoda ambasadorului. Are fata o prietenă bună ? Identific-o, trebuie să aibă măcar una. Chiar dacă nu o cunoşti, spune-i că ai vrea să-i ceri un sfat. Spune-i că te-ai îndrăgostit de prietena ei, şi nu ştii cum să faci. Indiferent de răspunsul ei, fii sigur că vestea va ajunge la ea mai repede decât ai zice 'Rapp'. Examinează răspunsul ei, poate că îţi oferă o informaţie, un pont, un cap de fir, ceva. Să zicem că face ore de pian (e un simplu exemplu). Orice bun vânător, mai întâi cercetează despre vânatul lui, abia apoi ocheşte şi trage. Vânătorii buni nu sunt cei care folosesc cartuşe aiurea, ci aceia care trag în plin, luând urma, apropiindu-se la distanţă suficientă şi la momentul oportun, ochind bine.

O altă metodă este să profiţi de faptul că ziua ei este aşa de apropiată. Florile pot vorbi în locul nostru, mai bine decât am putea-o face noi. Ce zici de un buchet de trandafiri roşii ? Va înţelege mesajul, exact ca şi când ar fi scris. Eşti prea timid chiar ca să îi dai un buchet de flori ? Nu-i nimic, s-au inventat firme de curierat şi sunt chiar florării care livrează buchete în acest mod.

Succes !
1
27-12-2011, ora 14:39
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
:))
Bine ai venit in lumea baietilor care fac cunostinta cu iubirea...
Mai sus ai primit sfaturi foarte potrivite, dovada ca w bine cateodata sa-ti deschizi sufletul pe un astfel de forum.

As mai adauga totusi ca uneori trebuie sa ne aducem aminte ca traim in 2011, cand inteligenta emotionala (asa ii spun psihologii la libertarea de a-ti privi si recumoaste sentimentele) e ceva mai dezvoltata decat in trecut.
Ca urmare, ai putea sa o surprinzi prin a-i spune "imi place de tine" si a o invita undeva ( la o cafenea, un film, o petrecere - poate chiar de revelion) unde sa-i dai inclusiv o floare.
Abia apoi, dupa ce ati stabilit o forma de legatura poti sa te gandesti la un mic cadou.
Deci mai intai partea umana, apoi obiectele, simbolurile...

Toate cele bune,
Andrei
0
09-01-2014, ora 16:33
cossmyn1122
Nu este medic/terapeut
cossmyn1122
Salut, nici nu stiu de unde sa incep, Am 19 si sunt in clasa a 12 si imi place foarte mult de o fata, dar nici eu nu stiu daca ea ma place in plus are prieten, ne cunoastem de vreo 2 ani de de zile si de cate ori ne intalnim pe strada ne salutam si incepe vb unu despre celalalt, insa am o mica problema ori de cate ori ma vad cu ea incepe sa imi bata inima si sa transpir foarte mult plus ca ne uitam unul la celalat in ochi ori de cate ori avem ocazia+ca ma simnt mereu bine cu ea parca nu asa avea nicio problema.Acum as dori sa imi spuneti ce ar trebui sa fac, ce sfaturi am trebui sa urmez si mie numi place sa ma bag peste altcineva in relatie si nu sunt genul ca sa profit de o fata care o plac, Ce ar trebui sa fac in continuare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul