Imi poate raspunde cineva?

05-12-2009
LUPUDANIEL
Nu este medic/terapeut
LUPUDANIEL
am avut o experienta neplacuta de a cadea in cap de la 3 metri, si mi sa spart capul mai exat osul din spatele urechii drepte.aici in grecia unde lucrez am aflat ca se cheama litoid osul respectiv dar nu stiu daca se zice la fel in romania. de aceea vreau sa imi raspunda un medic specialist ce se intimpla cu mine adica:dupa un an de zile inca am ameteli, dureri de cap, in special dupa cap zi de zi iar urechea dreapta imi tiue din ziua care am cazut si nu sa oprit nici acum.am facut o tomografie recent si doctorul de aici mi a zis ca nam nimic pe creier poti pleca mi a zis :)).adica nu prea la interesat problema mea.DACA INCA MAI EXISTA VREUN DOCTOR INTERESAT DE PROBLEMA MEA VA ROG ASTEPT PARERILE DUMNEAVOASTRA PE SITE SAU LA ADRESA MEA DE E-MAIL...-. VA MULTUMESC
8 comentarii
0
05-12-2009, ora 11:00
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Fractura de temporal. hmmm... nasol problem. Pe acolo trece nervul cranian VIII care deserveste auzul si echilibrul.Daca cumva a fost lezat in urma fracturii, sau or fi ramas oarece cheaguri de singe explica si ametelile si tiuitul.Problema de cautat pe CT nu e atit la tot creierul cit undeva pe traseul nervului respectiv.
Ca tratament, sincer, depinde de ce e de fapt.Cheag sau atingere a nervului.Sau altceva.oricum e riscul ca sechelele dupa o eventuala operatie pe creier sa fie mai mari decit problemeel actuale.
0
06-12-2009, ora 16:06
LUPUDANIEL
Nu este medic/terapeut
LUPUDANIEL
Multumesc pentru interesul dumneavoastra.ce vreau sa spun...am facut tomograf si mi a zis ca nu am cheaguri, am fost la orl si am facut audiograma si inca ceva nu stiu ce test mai era ala si asta ma nelamureste pe mine ca si neuro si orl mi au zis ca testele sunt bune.in general aceste simptome se agraveaza sau raman asa?ar trebui sa fac vreun tratament ceva?
0
07-12-2009, ora 09:21
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
O alta posibilitte ar fi ca daca traiectul de fractura a trecut prin zona acelui nerv, osul format in urma repararii sa atinga nervul.Oricum e suficient sa fie leziuni ff mici deci nu neaparat vizibile la CT (si aici ma refer si la cheaguri) pentru ca o atingere fie si mica a nervului sa dea acele simptome
Daca singura cauza a simptomelor sint sechelele post fractura in mod normal la 1 an dupa nu prea mai are ce sa se intimple rau prin zona.Durerile vor persista, poate mai ales la sch. de vreme(e totusi o fractura). Tiuitul si ametelile nu ar trebui sa se agraveze in schimb e greu de estimat daca in timp vor dispare sau vor persista.Mai ales ameteala sint sanse sa dispara dar tiuitul daca persista de 1 an...
0
07-12-2009, ora 16:36
LUPUDANIEL
Nu este medic/terapeut
LUPUDANIEL
DA INTADEVAR AMETELILE MI AU TRECUT, MAU TINUT CAM 6 LUNI DE LA CAZATURA.DAR RAMANE TIUITUL SI MAI ALES DURERILE DE CAP.IN SPECIAL DUPA CAP UNDE SE TERMINA COLOANA.E POSIBIL SA SE FI AFECTAT SI CERVICALA?
0
07-12-2009, ora 19:15
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Cazind in cap era foarte probabila si o afectare a coloanei cervicale.Oricum daca nu a aparut nimic de atunci nu prea mai are ce sa apara nou acum.daca ai fi avut vreo fractura in zona coloanei cervicale ai fi putut chiar sa ramii paralizat.Daca ar fi vazut ei ceva rupt acolo ti-ar fi pus gitu in ghips macar o luna (nu ma refer aici la acel guler pe care ti l-au pus citeva ore pina ai facut radiografiile si CT)
0
07-12-2009, ora 19:21
LUPUDANIEL
Nu este medic/terapeut
LUPUDANIEL
SI O INTRBARE FINALA.CE CREDETI CA ESTE DE FACUT IN MOMENTUL DE FATA?TRATAMENT CEVA?AR TREBUI SA MA INGRIJOREZ PE PARCURS CA AR APAREA CEVA?
0
08-12-2009, ora 10:25
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Tratament ... eventual vitamine B1 si B6 care ajuta la regenerarea neuronilor
Semne de alarma revenirea ametelilor sau accentuarea simptomelor actuale (tiuitul si durerea)
Cind revii in tara nu ar strica o reluare a investigatiilor (ct, rmn)
0
08-01-2010, ora 00:31
annemaria
Nu este medic/terapeut
annemaria
Va rog, ma poate ajuta cineva ? am 51 ani, si sunt o fire foarte activa, de aproximativ 6 luni am o durere la ambele picioare, in talpa, sub degete.Am sensatia ca calc pe piroane, (foarte dureros), am fost la ortoped, nimic, am primit pantofi ortopesi, nimic, am fost la nurolog care la rindul sau ma trimis dupa masurarea nervilor la TC, (controlul general )nu mi sa aprobat deoarece am un aparat la inima si nu am voie, durerile sunt inca ca la inceput, Va rog daca cineva i-mi poate spune ce pot sa fac,
Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cap si gat
  •