imi smulg fiecare fir de par care nu imi sta bine!

02-04-2009
mihaela_Salaj
Nu este medic/terapeut
mihaela_Salaj
Este pentru prima data cand discut despre aceasta problema cu altcineva inafara de familia mea!!De 9 ani duc o povara mare pe umeri, si nici nu stiu ce e!!Am un tic nervos i_as putea spune, imi e cu adevarat rusine de mine, de ceea ce am sa spun...dar totusi am sa prind curaj.Intr_o zi acum 9 ani a inceput totul, am vazut in parul meu un fir care nu statea la locul lui, mi l-am smuls.De atunci am acest tic, imi smulg fiecare fir de par care nu imi sta bine!!Am ajuns dupa 9 ani sa am un fel de alopecie, adica intr_o parte a capului nu am par deloc.VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MA, SUNT FEMEIE, AM 26 ANI, , , , VREAU SA FIU SI EU NORMALA SA AM SI EU O COAFURA, SA IMI PORT PARUL DESFACUT.NU STIU CE SA MAI FAC.E VREO MANIE CU SIGURANTA...dar nu vreau sa recurg la medicamente.Oare imi va creste din nou parul in acea parte a capului?
2 comentarii
0
02-04-2009, ora 15:19
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
vorbsete cu un psihiatru, ai nevoie de ajutor, pe acest forum nu prea intra medicii, nu au timp
Ai nevoie de ajutor, de psihoterapie. Este o manie la tine, o idee fixa, . Nu vreau sa te sperii, vreau sa te determin sa mergi la medic.
poate ai pur si simplu o manie, dar si pentru asta ai nevoie de sprijin.
Sigur ca parul creste, dar cu conditia sa nu il mai smulgi si ca sa reusesti, ai nevoie de sprijin.
S-ar putea cu cateva sedinte se psihoterapie sa scapi definitiv pe toata viata de asta.
multa sanatate!
0
04-04-2009, ora 09:22
mihaela_Salaj
Nu este medic/terapeut
mihaela_Salaj
Doamna danabv cand am citit mesajul dumneavoastra m_am trezit la realitate, a fost ca un dus rece pentru mine!VA MULTUMESC DIN SUFLET.CRED CA CU VOINTA VOI REUSI!!!as dori sa imi dati mai multe detalii in privinta acelui referat al ficei d-voastra, daca se poate, sau un site unde as putea citi mai multe in legatura cu aceasta problema!!!NUMAI SANATATE VA DORESC.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum se dezvoltă ticurile nervoase?
  •