imi vine mancarea inapoi dupa orice masa va rog sa ma ajutat

06-02-2010
sara_24
Nu este medic/terapeut
sara_24
Dupa ce mananc imi vine mancarea inapoi ca si strea de voma si ma doare somacul.De multe ori ma balonez ma constip si de vreo 2 zile am si arsuri la stomac.Ce credeti ca am?
9 comentarii
0
08-02-2010, ora 20:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Problemele dvs. gastroenterologice (cu stomacul şi intestinele) sunt foarte complexe. Paleta de afecţiuni din sfera digestivă este foarte variată, iar simptomele dvs. sunt specifice mulor asltfel de afecţiuni (gastrită hiperacidă cu reflux gastro-esofagian, BRGE (boală de reflux gastro-esofagian) pe fondul unei posibile hernii hiatale, gastrită antrală eritematoasă dezvoltată datorită unei infecţii cu Helicobacter Pylori, gastro-duodenită, etc.), tocmai de aceea trebuie să consultaţi medicul specialist. Pe acest forum nu vi se poate pune un diagnostic cert. Consultaţi un medic gastroenterolog, pentru a vă recomanda câteva teste serologice şi pentru a vă face un examen (endoscopie digestivă, tranzit baritat, irigografie, etc.)
Dacă nu sunteţi adepta alopatiei, consultaţi un medic homeopat. Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
25-06-2010, ora 08:14
berasiov
Nu este medic/terapeut
berasiov
buna ziua un sfat as vrea si eu sau o indrumare.am de ceva vreme o senzatie ca si cum as avea ceva in git si inghit des de tot dar nu se duce acel ceva pe linga asta imi vine tot mereu sa-mi dreg vocea.am facut exudat, singe ca mg, toate analizele mi-au iesit bune nu mai stiu incotro sa ma mai duc.va doresc o zi buna tuturor
0
27-06-2010, ora 03:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!

Berasiov, ar fi indicat să consultaţi un medic gastroenterolog. Dacă acest medic vă spune că totul este ok, îndreptaţi-vă atenţia către un medic neurolog. Şi totuşi, dacă vreţi să evitaţi acest "traseu", ar fi indicat să consultaţi un medic homeopat. Un astfel de medic vă poate ajuta foarte mult!



Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
P.S. - Dacă doriţi să vă recomand un medic homeopat, vă rog să-mi spuneţi în ce localitate locuiţi :-)
0
29-06-2010, ora 23:30
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Un medic bun homeopat poate face cat toti medicii la un loc.Parerea mea este ca daca ai posibilitatea sa consulti un medic homeopat pentru a te vindeca.
0
10-09-2010, ora 20:06
crisan marius
Nu este medic/terapeut
crisan marius
catre Bestiutza23 cum pot sa vb cu scarface parca ai spus ca ti a sugerat un tratament homeopat f bun si eu am afectiuni gastrice si vreau sa vb urgent te rog
0
13-09-2010, ora 12:35
crisan marius
Nu este medic/terapeut
crisan marius
pt scarface la o endoscopie mi s a pus urm diagn esofagita clasa a los angeles boala de reflux duodeno gastric hernie hiatala axiala medie ce tratament homeopat as putea lua va rog sa imi dati cateva sfaturi ma simt distrus pt ca dr mi a spus ca asta nu se mai vindeca niciodata nici nu prea inteleg acest diagnostic pt ca nu mi a spus prea multe
1
08-10-2010, ora 07:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule Crişan M,

D-nul Scarface nu mai activează pe acest forum, tocmai de aceea voi încerca eu să vă întind o mână de ajutor, cu toate că, în acest moment, nu prea mă simt bine.

Abordându-vă doar naturopatamente, trebuie să vă spun că, din păcate, mare parte din medicina clasică scapă din vedere faptul că organismul uman este traversat de meridiane energetice, care formează un sistem energetic. Acest sistem, dacă are chiar şi un mic dezechilibru, pe traseul complex pe care-l are, începe să producă probleme la nivel somatic, strict în concordanţă cu natura dezechilibrului şi cu localizarea acestuia. Stomacul, şi el, din cauza unor factori disturbanţi, în special a celor care produc stres, este un organ a cărui funcţionalitate este afectată foarte rapid, tocmai de aceea vă recomand să consultaţi un medic acupunctor.
Există şi acupunctura lichidă, pe baza acesteia dezvoltându-vă chiar şi un remediu denumit "Meridianul Stomac", cu specificitate pentru stomac, remediul funcţionând pe principiul echilibrării energetice prin acţiunea unor plante, echilibrarea respectivă realizându-se şi la nivelul altor organe aflate în vecinătatea stomacului, cum ar fi: esofagul şi duodenul (documentaţi-vă cu privire la acest remediu).
De asemenea, homeopatia ajută foarte mult persoanele suferinde, prin administrarea unor remedii care ajută organismul să se auto-vindece (de pildă, prin administrarea remediului Robinia pseudoacacia CH15, care face parte şi din compoziţia remediului Gastrocynesine, vă puteţi trata boala de reflux şi nu numai). Ar fi indicat să consultaţi un medic homeopat, pentru a fi examinat şi pe baza anamnezei şi pentru a primi indicaţiile pentru tratamentul prescris după examinare!
Gemoterapia, şi ea, o formă de fitoterapie modernă, care utilizează ţesuturile embrionare ale plantelor, posedă un adevărat arsenal de preparate, care vă pot ajuta în procesul complex de ameliorare sau vindecare a condiţiilor medicale de care suferiţi.
Documentaţi-vă cu privire la ce v-am prezentat succint şi alegeţi varianta care credeţi că vi se potriveşte dvs.
_
Îmi cer iertare că nu v-am putut ajuta mai mult.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
08-10-2010, ora 10:57
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Crisan Marius.Ti-am lasat un mesaj privat te rog sa ti le verifici.Acolo gasesti si adresa lui Scarface.Multa sanatate


PS: Multa sanatate si tie Mr. Nick. Te pup
0
08-10-2010, ora 20:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-ră Bestiutza23,

Sunteţi o drăguţă. Mulţumesc mult pentru urare, dar şi pentru pupic :-) Îmi cer iertare că eu nu v-am abordat. Traversez o perioadă foarte grea din viaţa mea, tocmai de aceea mă limitez la a posta doar mesaje foarte necesare pentru anumiţi suferinzi, de cele mai multe ori, făcând abstracţie de orice nu este urgent.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate fizico-mentalo-psiho-spirituală şi cu tot ce mai aveţi nevoie.
Cu iubire creştină, dorindu-vă o seară liniştită,
Nick

P.S. - Pup!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipatia - primul ajutor
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Balonarea
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • De ce apar balonările?
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • Topul alimentelor ce produc gaze (balonare)
  •