Implant dentar + claustrofob

25-05-2009
daniela carmen
Nu este medic/terapeut
daniela carmen
Buna Ziua. Luna urmatoare urmeaza a-mi implanta 8 implanturi. Dar problema mea cea mai mare e ca sufar de clarostofobie si mi-e teama de spatiu inchis. Nu stiu cit ar dura interventia si nu stiu la ce sa ma gindesc sa nu intru in panica. Doresc foarte mult un raspuns de la D-voastra Dl Doctor.
Va multumesc.
3 comentarii
0
26-05-2009, ora 02:29
Dr. Ghise
Identitate neconfirmată
Dr. Ghise
Claustrofobia nu este incurabila; daca v-ati hotarat sa va inserati initial 8 implanturi dentare inseamna ca problema masticatorie sau estetica era cea mai mare problema a dumneavostra si nu teama de spatiu inchis;daca medicul dumneavoastra stomatolog va lua decizia sa insere toate cele 8 implanturi in aceeasi sedinta ar trebui sa dureze in jur de 2 ore;in acest timp ati putea sa va ganditi cum o sa mergeti la un psiholog sa va rezolvati si problema cu claustofobia;nici asta nu ar trebui sa dureze foarte mult; asa cum in stomatologie s-a ajuns si in Romania intr-un final sa fie posibil tratamentul cu implanturi dentare, exista si in psihologie tehnici moderne de psihologie cognitiv-comportamentala-desensibilizare progresiva, conditionare comportamentala, restructurari cognitive, etc.-astfel incat nu mai e nevoie sa se piarda luni de zile pentru a se trata ceva prin intermediul demodatei "psihanaliza".
0
26-05-2009, ora 21:26
bestoiu.nicoleta
Nu este medic/terapeut
bestoiu.nicoleta
Buna seara.Ma numesc Bestoiu Nicoleta -Elena si vreau sa va intreb c-am cat ma costa ca sa-mi pun un dinte de portelan ? deoarece mi-a cazut si nu-mi place?
0
27-05-2009, ora 00:05
Dr. Ghise
Identitate neconfirmată
Dr. Ghise
preturile variaza destul de mult de la un oras la altul sau de la un cabinet la altul; cel mai bine e sa sunati la un cabinet sau clinica din orasul in care locuiti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •