implant mamar - recomandari

20-02-2011
simona-mih
Nu este medic/terapeut
simona-mih
un salut tuturor...
poate cineva sa-mi recomande un dr. bun la Cluj.multumesc
10 comentarii
0
25-03-2011, ora 22:06
camelia023
Nu este medic/terapeut
camelia023
buna, eu iti recomand pe dl dr ivan ovidiu de la clinica artis3 din Cluj, eu mi-am facut o operatie de marime de sani la dansul, de 2 saptamanii si iti spun ca este un dr exceptional, nu e ca si alti care dupa ce te opereaza nu mai vor sa stie nimic de tine, el e foarte atent cu pacienti, eu sunt foarte foarte multumita. Il recomand tuturor.
0
13-04-2011, ora 18:48
rami_blondy
Nu este medic/terapeut
rami_blondy
camelia ziceai ca ai avut o interventie chirurgicala in cluj..si eu vreau..probabil sti unde4 ii cel mai bine...soune-mi un pret bun su unde sa merg...iti spun sincer mi-e frica dar imi doresc f mult...multumesc !!!!
0
15-04-2011, ora 09:25
rami_blondy
Nu este medic/terapeut
rami_blondy
eu am programare la consultatie maine dimineata, la dr ivan...sper sa fie bine si sa ma programaze ptr operatie cat mai repede, spune-mi te rog cum decurge consultatia..imi face ceva analize, stabilim marimea cupei?
0
22-04-2011, ora 23:18
levente_200
Nu este medic/terapeut
levente_200
buna, eu trebuie sa ma operez peste 3 zile, pe 26 aprilie pt.marire de san dar inca nu stiu unde vreau sa imi faca cicatricea.Este cineva care si-a facut implant mamar?unde are cicatricea ?sub san? in jurul areolei?sub brat? unde este cel mai indicat?unde se vede cel mai putin?
0
24-04-2011, ora 01:48
alinahani
Nu este medic/terapeut
alinahani
buna Levente_200!

Si eu sunt interesata de o cicatrice cat mai putin vizibila de aceea vreau sa optez pentru cicatricea periareolara...M-am informat destul de mult, am cautat poze cu cicatrici.iar dpcv al meu, cele mai putin sesizabile sunt cele periareolare(in jurul mameleonului) -unde ar putea sa te coase si prin interior...Normal cel mai indicat ar fii k incizia sa fie facuta in santul inframamar(sub san), deoarece aceasta permite abordul cel mai usor de creare a buzunarului unde va fii introdus implantul, dar vindecarea depinde in functie de organismul fiecareia. In principiu unele fete mi-au spus ca cicatricile de pe san ramase de la incizia inframamara si mamoplastie (cand e exces de piele si incizia e facuta pe zona T)raman putin vizibile si se simt la atingere, dar dupa cum am mentionat depinde de la caz la caz...eu vb in general. M-am interesat si despre incizia transaxilara ( la care se foloseste un endoscop pt introducerea implantului)..aceasta fiind o metoda mai rar folosita de medicii de la noi din tara...singurul dr care stiu ca face o astfel de incizie e Andrei Lazar din Iasi..am vazut pe site-ul dansului implanturi introduse prin acest abord, dpcmv nu are un aspect estetic frumos.Aceasta procedura 'ingreuneaza ' crearea ' buzunarului unde va fii introdus implantul si implicit are un nivel mai mare de infectie datorita glandelor sudoripare.Daca te intereseaza poti sa dai un search pe google si scri asa: cicatrici periareolare, site dr Andrei Lazar iasi..etc...Dar mare grija la reclama care se face pe acest tip de tehnica!

-*

Daca ai vrea sa aflii si alte pareri da click pe link-ul urmator unde sunt foarte multe fete cu implant:
http://forum.romedic.ro/prod/Implant_silicon_sani_04061.html

Succes la op!
Sarbatori fericite !


(*modificat de admin)
0
12-05-2011, ora 00:24
furby_andre
Nu este medic/terapeut
furby_andre
Buna seara,

Stiti cumva pe cineva care s-a operat la dr. Stana Dan Mihail, clinica Efigia Bucuresti?
Am nevoie urgent de parerile voastre pentru ca am castigat un concurs si mi se va face operatie de marire de sani saptamana viitoare, insa nu stiu nimic si nici nu am auzit despre aceasta clinica.

Multumesc frumos!!
0
26-05-2011, ora 02:09
karinakaia
Nu este medic/terapeut
karinakaia
Buna seara.
Poate cineva sa imi dea vre-o informatie despre doctorul Marinescu Silviu Adrian? As vrea sa ma operez la el... Ar trebui sa iau o decizie f. rapida (max.3 zile) in legatura cu alegerea doctorului, asa ca v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un raspuns cat mai rapid...
1
29-05-2013, ora 12:39
Carmen Carmen
Nu este medic/terapeut
Carmen Carmen
Buna fetelor, acum fix o sapatama mi_am pus implaturi...la inceput am ezitat..de teama sa nu patesc nu stiu..vreo complicatie..dar mi_am luat inima in dinti si am facut analizele, ecografia si...OPERATIA...
Mi_a fost recomandata de o prietena Clinica Nord Estetica din Buc...mai exact Dr Dan Calota...care mi_a explicat cu detalii cam o ora care sunt riscurile si benificiile acestei interventii...sunt foarte foarte multumita de ce a iesit...nu ma asteptam nici eu sa iasa asa frumos...
Recomand cu incredere...
0
05-06-2013, ora 12:35
alexandra1985
Nu este medic/terapeut
alexandra1985
eu mi-am silicoane la dr. fodor din Cluj. sunt foarte multumita.
0
24-06-2018, ora 22:03
Tia93
Nu este medic/terapeut
Tia93
Buna seara. Pe data de 2 August sunt programată la domnul Stan vitalie pentru : implant cu Silicon, rinoplastiei și otoplstie! Voi face toate 3 operațiile odată! Va rog dacă știri ceva despre aceste operații și dacă a ți trecut prin așa ce a spuneți-mi și mie cum e recuperarea? Cât de mult doare ? Și ce părere aveți despre acest medic?? Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •