Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 130513061307 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
16-10-2013, ora 22:38
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
buna fetelor, ce bine vi s-au aranjat sanii babydoll, minie, florade. Pozele astea noi arata din ce in ce mai bine.
Si eu sunt din cta si m-am operat la bucuresti, desi dr "caraban vad ca mai nou face treaba extraordinar de buna, pana acum nu a avut rezultate chiar ok, am o prietena operata la el acum vreo 3 ani. Acum nu mai am ce sa spun, s-a perfectionat omul, este super. Nu aveam incredere sa ma operez aici, de aceea am mers la buc si am fost consultata de dr Nae si dr Totir, mai mult am fost atrasa de dr Nae, desi ambii sunt niste profesionisti, Si in legatura cu marek noooo way... :))
Al3poz, chiar nu stiu ce sa zic la faza cu pisicile de 17 ani, si culmea, in aceeasi perioada. Poate asa a fost generatia lor, programata sa traiasca pana la 17 ani :)). Acum sunt mai ok, dar prima saptamana am plans in fiecare zi. Acum ma bucur ca a avut o moarte ok, fara chinuri.
Fetelor, nu prea stiu ce sa va mai spun, avand in vedere ca am lipsit ceva timp si nu mai sunt la curent cu tot, app Lory f sexy poza.
Va pup pe toate, ma bucur ca am intrat in randul vostru de 'siliconate', am deja 2 luni de la operatie si parca imi aduc aminte cat de fricoasastresata eram pt operatia asta, si cat de greu am inceput sa mi se modifice sanii. eram disperata in primele 3 sapt ca nu se modificasera aproape deloc, si aveau o forma.pffff...oribila (fetele mai vechi de pe forum pot confirma). Incepanc cu 3 saptamani pana la 1 luna si jumatate s-au schimbat ff mult, de la 1 luna jum la 2, s-au schimbat, dar nu exagerat.
app, m-am apucat de sala de 2 saptamani, fac picioare, fund, brate (doar biceps si triceps), si cateva abdomene, menajez pectoralii si umerii, nu ma doare nimic, dar mi-e frica sa nu fortez si dupaia sa patesc ceva :)).
Gata, v-am pus la punct cu situatia :d va puuuup
0
16-10-2013, ora 22:40
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Gee eu mi-am marit buzele la el, de vreo 3 ori, este chiar super, si substanta care o foloseste tine chiar mult, mai mult de 7-8 luni, am incercat si in alte locuri, sa fiu sincera m-am zgarcit la bani, in loc de 250 euro cat era la Caraban, am fost la cineva care facea cu 200.si surpriza...a tinut ff putin, cam 3 luni. Apoi am revenit la Caraban si sunt ff multumita, face treaba buna :D
0
16-10-2013, ora 23:27
AndreeaRme
Nu este medic/terapeut
AndreeaRme
Buna fetelor !!! Sunt curioasa daca toate ati avut bandaj deasupra sanilor?? Am inteles ca ajuta sanii sa se dezumfle in partea superioara mai repede? Mie dr.mea nu mi a pus asa ceva, si inca am sanii destul de umflati sus :( am o luna si o zi de la operatie. Slava domnului am scapat de durerile alea :)) si acum ma pot imbraca di face aproape orice. O sa mai pun si eu o poza, caci mi s au mai dezumflat sanii. Toate bune in rest fetelor??! Va puupp
0
16-10-2013, ora 23:52
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Andreea, in poza de la avatar esti operata?
La cine, ca nu mai retin? Nu mai retin nici cum aveai sanii inainte.
0
17-10-2013, ora 00:25
AndreeaRme
Nu este medic/terapeut
AndreeaRme
Buna Al3poz...Da sunt operata de 1 luna. In seara asta am facut poza. Dar mi se par asa ciudatei, din cate imi spuneti asa e normal...
0
17-10-2013, ora 00:26
AndreeaRme
Nu este medic/terapeut
AndreeaRme
Silvia stanculescu vasalos. Le vad foarte ciudate totusi. Dintr-o parte sunt foarte tuguiate, din fata le vad mult prea umflate sus. Off :))) o sa mai fac o poza sa pun update.sper ca o sa arate bine cu timpul. Va puuuuppp!!!
0
17-10-2013, ora 00:34
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Da, par ciudatei. Sunt indreptati in jos. Nu ti-a recoamdat deloc banda?
Si adda i-a avut indreptati in jos, dar parca nu erau chiar asa ca ai tai. Oricum, ai ei s-au facut super frumosi dupa o luna. Sper sa se modifice si ai tai.
Esti sigura ca poza reflecta realitatea? Asa arata si cand te uiti la ei? Intreb, pentru ca poate e poza facuta aiurea si ei o-r fii mai ok in realitate.
Pare ca nu ar fii coborat deloc implanturile si ar fii ramas lipite acolo sus.
0
17-10-2013, ora 01:02
AndreeaRme
Nu este medic/terapeut
AndreeaRme
In realitate nu mi se par la fel ca in poza. Cred ca am facut si eu poza un pic camde sus, mai ciudat. O sa incerc sa fac alta care sa ii arate cat mai aproape de realitate. Oricum sunt un pic indreptati in jos. O sa o intreb de banda vineri la consult, desi dupa o luna cred ca e cam tarziu...sper sa si revina. Ms Al3
0
17-10-2013, ora 01:08
AndreeaRme
Nu este medic/terapeut
AndreeaRme
Am schimbat si poza :)) asta este de acum vreo 3 zile
0
17-10-2013, ora 10:38
ruxy.baby
Nu este medic/terapeut
ruxy.baby
minnie, mercic:*
adda vreau si eu la salaaaaaaa!! cam din 15 noiembrie vreau sa ma apuc, sa am 2 luni de la operatie, si la fl ca tine vreau sa fac mai intai sa menajez pectoralii.e pacat de sanii nostri superbi sa nu ne dam interesul si cu restul corpului:)))) ce substanta ti a pus in buze si ti a placut? eu am avut (mai am inca) juvederm si teosyal kiss si culmea desi teosyal a fost mai ieftin mi s a parut ca s au umflat mai tare, de tinut tin ok dar eu in august am mai bagat juvederm odata.. deci de rezistenta habar n am nu stiu ce sa zic, dar prima incercare a fost cu juvederm si nu s a vazut aproape nimic:( nu la dr Totir, la un alt medic...apoi la 3 luni am facut cu teosyal si s au marit vizibil... iar in august cand deja mergeam la dl Totir mi a mai pus dansul juvederm foarte putin ca a zis ca nu am nevoie de mult si se mentine super.
0
17-10-2013, ora 12:39
adelinne22
Nu este medic/terapeut
adelinne22
Floade, in afara de corpul superb din poza anterioară, mai sunt si sânii care arată perfect. Felicitări!!!!
0
17-10-2013, ora 12:55
floade
Nu este medic/terapeut
floade
Multumesc Adelinne!!! Sper sa se mai schimbe sanii ca sunt ciudatei, chiar azi fac 2 saptamanai!!! mai avem pana la 3 luni ufff...

Fetelor, voi ati avut vanatai sau ati fost negre sub san? eu prob asta o am la dreptul, stangul parca nici nu e operat, nu ma doare si nu m-a durut deloc..(si era un pic mai mic decat dreptul, deci ma asteptam la dureri la stangul mai mult)...

Sper ca sunteti bine, va pup!
0
17-10-2013, ora 13:28
Emilia1990
Nu este medic/terapeut
Emilia1990
Buna Fetelor! Sa nu credeti ca am parasit forumul :d v-am urmarit mereu.

Gee, esti superba! Imi place mult cum s-au asezat! E un super rezultat! A stiut dr Grecu ce face!
Am citit bine, sau vrei sa-ti faci si buzele?

Adelinne22 - supeer rezultat la lifting (si eu am tot cu lifting). E lifting cu ancora, nu? ca mie asa mi l-a recomandat, dr.

va pup
0
17-10-2013, ora 15:46
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Ia uitati fetelor: http://bistritaonline.ro/2012/11/09/patriarhul-daniel-romanii-cu-nume-de-sfinti-vor-plati-o-taxa-pentru-a-le-folosi-in-continuare/
Nu m-am putut abtine sa nu impartasesc si cu voi. Eu mai am si 2 nume de sfant :))
0
17-10-2013, ora 15:58
muza
Nu este medic/terapeut
muza
floade, vanataile inca le am si eu la ambii sani, in partea de jos in lateral.
si fii sigura ca inca se vor schimba mult... iar ciudatei, mda, as putea si eu sa-i numesc asa...:)) cand ii privesc din profil.
inca mai trebuie sa coboare...si sa se intinda muschii... numai ca eu nu prea le acord multa importanta, nu prea imi petrec timpul privindu-i in oglinda si cautandu-le eventual posibile imperfectiuni, pentru ca deocamdata ar fi prematur...
mie mi-a spus ca rezultatul final il voi vedea dupa 6 luni. si bustiera trebuie purtata 3 luni in permanenta, dupa care inca 3 luni, dar, numai noaptea.
0
17-10-2013, ora 16:04
floade
Nu este medic/terapeut
floade
Multumesc, colega de salon :-)

Sper sa treaca, nu m-au speriat asa tare vanataile ci faptul ca mi s-a inegrit sub san, asa dintr-o data...

Ufff pana la 6 luni cat mai este.

P.s. Shelby, ti-am scris PM dar nu ai rasp :-(, pliz do so :-)
0
17-10-2013, ora 16:15
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
Adda bine ai revenit! ti-am spus deja ca imi place foarte tare cum s-au asezat sanii tai! :-*

AndreeaRme, stai linistita ca se vor aseza frumos cand vor mai cobori putin. Intreab-o pe Adda ce spune imediat dupa interventie despre faptul ca are sfarcurile orientate in jos, iar acum vezi cat de frumos s-au asezat!

Al3poz, era de fapt o gluma lansata de cei de la TimesNewRoman (de care eu personal nu auzisem pana in urma cu aproximativ o luna), ca cei de la bistritaonline nu au inteles ca este o gluma si au publicat-o ca fiind o stire :)
0
17-10-2013, ora 16:25
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Babydoll, am vazut si eu intre timp ca era o gluma, dar pe cuvant ca am crezut. Nu ma mai mira nimic in tara asta :)) Doamne ajuta, ca macar de data asta, a fost o gluma...
0
17-10-2013, ora 18:01
Crystalkiss
Nu este medic/terapeut
Crystalkiss
Buna fetele, scuzati absenta indelungata dar mi-am prelungit vacanta in singapore cu cateva zile si m-am si bronzat ( shhh fara bustiera asa putin, 2-3 ore pe zii ;)) ) speram sa duc putin soare in constanta dar deh... Sper ca se vede poza cu sanii mei la o luna si o saptamana de la operatie! Sunt suuuuuuperrrr multumita de rezultat, desi am avut un granulom de fir care m-a speriat dar dupa cateva zile de pansat cu betadina si fara dushuletz cum mi-a recomandat dl dr, totul e ok!!! S-au si asezat mai ca lumea acum :))
Ce ziceti de la dezastrul la care pornisem, asa+i ca e un miracol? Sper ca toate sunteti bine si va pup!!!
0
17-10-2013, ora 19:25
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
AndreeaRme aceeasi problema cu sfarcurile orientate in jos am avuto si eu, destul de mult tmp, mai mult de 3 sapt. La 2 sapt dupa operatie am incwput sa port banda non stop, la inceput ma cam durea si o purtam decat in medie 3-4 ore pe zii. Dar cu rabdare si banda ajutatoare, de la 3 sapt au inceput sa coboare incet incet sanii, polul inferior a inceput sa se umfle, si sfarcurile au ajuns la un nivel ok. In poza mea de la avatar poate par putin orientate in jos, dar sa stii ca poza e facuta de sus ( eu eram in pat si iubitul meu in picioare langa pat cand a facut poza). Oricum ideea e ca sfarcurile sunt putin mai sus orientate in realitate fata de poza mea. O sa fac zilele astea o noua poza, dar sa fiu acasa ziua, ca de obicei la pozele cu blitz nu se vede chiar ok, apar umbre, nu va spun cat l-am chinuit pe al meu iubit sa imi faca o poza ok, cred ca mi-a facut vreo 30 in aceeasi pozitie :)). Deci stai linistita ca vor cobori, dar te sfatuiesc sa porti banda, chiar daca ai 1 luna de la operatie, pana la 2-3 luni se mai poate modifica ceva, nu se 'pietrifica' inca.
Ruxy cu teosyal mi-am facut decat 1 data, prima data, si tin minte ca mi-a tinut destul de mult, dar nu mai atiu cu certitudine ca a foat acum vreo 4 ani. Apoi cu juvederm, care a tinut aproape 1 an, si la un momentdat (cand m-am zgarcit la bani) mi-a fost pusa alta firma de acid hualuronic, dar nu ii mai tin minte numele, parca Restilane sau ceva de genul asta care in 3 luni s-a cam dus si am fost nevoita sa ma injectez din nou (de data asta cu juvederm).
0
17-10-2013, ora 19:27
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
P.s. Cristalkiss, nu pot sa spun decat ca e un miracol ce vad in poza asta. Imi aduc aminte ca doctorul iti spusese ceva de genul "nu vor fi perfecti niciodata, dar vor arata mai bine ca acum".. Nu stiu la ce s-a referit cand a spus asta, piate era prea modest, dar rezultatul e perfect :))
0
17-10-2013, ora 19:57
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
Adda-adda despre ce banda vorbesti?..ti-a recomandat-o dr?...si sanii mei sunt cam sus si parca sfarcurile incep sa se orienteze cam in jos...imi este frica sa nu apara aceeasi problema si la mine..ai putea sa-mi dai mai multe detalii?..multumesc
0
17-10-2013, ora 20:22
AndreeaRme
Nu este medic/terapeut
AndreeaRme
Ms Adda, multumesc fetelor pentru toate informatiile si ajutorul. Maine cred ca o sa mi dea si mie banda. In realitate nu sunt chiar atat de ciudate :)) dar de cand nu mai simt durerea, imi ocup timpul cu asta...ingrijorata ca nu arat cum trebuie. E asa important sa fii informat, asa ca va multumesc din nou. O sa revin cu poze curand !! Va pup fetelor
0
17-10-2013, ora 22:40
dianadee
Nu este medic/terapeut
dianadee
marinaluiza imi poti da mai multe detalii despre cum a decurs operatia? recuperarea cum a fost? cicatricile sunt ok? eu sunt ffff speriata.
mai e cineva pe site operata la dr vitalie stan?
minnie sanii tai sunt superbi felicitari
va pup fetele si bafta!.
0
17-10-2013, ora 23:50
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
AndreeaRme, in poza asta, sanii tai imi par exact ca ai Addei, pana sa ia forma asta frumoasa. Adda, am dreptate?
0
18-10-2013, ora 02:28
sw33tty
Nu este medic/terapeut
sw33tty
Buna, mi-am luat finally inima in dinti si vreau sa intru si eu in randul vostru :), am inceput sa imi fac programari la mai multi doctori pentru a gasi cea mai buna varianta in vederea operatiei, am fost intai la Radu Ionescu, urmeaza sa mai merg la Marek si mai vroiam la Kasem, dar dupa ce am citi parerile voastre nu stiu daca mai are sens sa dau banii aiurea pe consultatii...mai ma gandesc, poate totusi ma duc sa vad ce zice Marek, prea apare el asa atotcunoscator la tv.. In fine, la Radu Ionescu imi maream buzele si il stiu destul de profi, doar ca la sani nu este asa de simpul, la buze te poti duce a doua zi si-i spui mai baga, dar la sani sta altfel treaba.. el lucreaza cu Allergan din cate am vazut, si imi recomanda 300cc forma anatomica fiindca zice ca am ceva san si sunt mica in torace, zice ca asa ajung la un C jumatate la cupa.. ehhhh, acum nu imi dau seama daca este prea putin sau nu...la teste cand le-am probat pareau destul de mari, a zis ca este marimea maxima recomandata de el, altfel imi ajung in laterale si le voi lovii mereu.. am citit din experientele voastre cu marimile si am aceleasi probleme, a mai avut cineva operatie la el, ceva zvonuri macar, sa ma las pe mana lui ???? ce stiti despre el ? oricum ma duc de curiozitate si la Marek:))
0
18-10-2013, ora 04:59
nicol1991
Nu este medic/terapeut
nicol1991
Buna fetelor! sunt noua pe aici, v.am citit f multe comentarii si m.au convins fetele operate la dr totir asa ca peste 2 luni sunt programata pt operatie. vroiam sa va intreb dupa cat timp se pot relua toate activitatile zilnice fara a mai simti vreo durere si la cat timp se poate relua viata sexuala! zi buna sa aveti
0
18-10-2013, ora 08:37
Anomaramona
Nu este medic/terapeut
Anomaramona
Neata! Am fost ieri la consultatie la dl dr Totir... Eram sigura ca la dansul ma voi opera si nu m-am inselat, chiar m-a convins. Pe 6 noiembrie sunt programata... Nu mai e mult :x.
Dupa masuratori dansul mi-a spus ca se poate un 350cc atat rotund cat si anatomic, insa imi recomanda anatomic ca sa fie putin mai lat, eu avand cutia toracica destul de mare iar sanul meu e destul de sus iar la rotund o sa fie prea umflat in partea de sus( gen ' taţe in gât' :))) iar taietura tr sa o faca putin mai jos de sant ) Imi doresc un mic efect de push up dar si o apropiere a sanilor ( la implantul anatomic se apropie mai mult decat la rotund). Inca nu sunt hotarata 100% ce sa aleg dar cred in proportie de 90% ca ma las pe mana lui...insa si la anatomic am variante: Anatomic 350cc sau anatomic 345cc cu o proiectie mai mare?
Babydoll vad ca tu ai anatomic si sunt superbi... Tu cum te-ai decis?
Cat despe anticonceptionale mi-a sp sa nu le intrerup ca nu exista riscuri, daca le-as intrerupe ar tr pt minim 2 luni inaonte de operatie ca organismul sa nu fie bulversat...
Voi unde ati facut analizele?
0
18-10-2013, ora 09:35
minnie123
Nu este medic/terapeut
minnie123
Felicitari Anomaramona! Ai sa vezi ca nu te va dezamagi dr Totir...si eu la fel am avut de ales intre rotund 350 cc si anatomic 330.La fel, d-nul dr imi recomanda anatomic pt ca ar fi parut mai natural..imi spunea ca daca as fi fost sotia lui mi-ar fi pus anatomic 330 care ar fi fost chiar provocator din profil. Dar, si eu ca si tine, imi doream efectul ala push up si dupa ultimele masuratori mi-a zis ca o sa se vada f bine si rotund si cam asa a fost. Deocamdata sunt f multumita de cum arata sanii mei. Cateodata ma intreb cum ar fi fost sa-mi fi pus ce-mi alesese el dar...data viitoare. :)..Analizele le-am facut la Medlife. Te pup si succes in alegerile pe care le vei face!
0
18-10-2013, ora 10:41
babydoll -G
Nu este medic/terapeut
babydoll -G
Cristalkiss sunt foarte frumosi sanii tai! Felicitari!

Anomaramona iti multumesc pentru compliment! Eu am 'mers pe mana' d-lui doctor si nu regret! Imi doream anatomic de la bun inceput pentru a avea o forma de san natural, in plus eu aveam si sanul cazut dupa alaptat si atunci mi se parea ca se potriveste mai bine un implant anatomic, iar cand am discutat cu dl dr si dansul tot anatomic mi-a recomandat. In privinta marimii l-am lasat pe el sa aleaga si sunt incantata. Am pornit de la cupa B cu push-up iar acum am cupa D si sunt extrem de multumita si incantata. Analizele le-am facut la una din clinicile Regina Maria.

Nicol1991 eu m-am intors la birou dupa 1 saptamana desi ma simteam putin sensibila in prima zi. In privinta 'activitatii in pat' eu am reluat-o dupa 2 saptamani deoarece am vrut sa fiu sigura ca ma voi simti bine (in momentul actului sexual sanii reactioneaza in mod natural si nu vroiam sa simt vreo durere sau jena).

Minnie, nu te gandi inca la banda, decat daca ti-o recomanda dl dr. Mie au inceput sa imi coboare sanii abia dupa 3-4 saptamani, iar acum s-au asezat foarte frumos, asadar nu ai motive de ingrijorare.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 130513061307 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •