Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 233823392340 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
02-12-2016, ora 11:28
Simona0025
Nu este medic/terapeut
Simona0025
Chanell mulțumesc pentru sfaturi!! Chiar ni credeam ca o sa ma doară așa si ca abia ma pot da jos din pat!! Sper de mâine sa fie mai Ok!!
0
02-12-2016, ora 11:31
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Aprili@ cand implantul este mai măricel ajuta la apropiere, se vor apropia dar puțin, in timp cand sânii se înmoaie suficient ( in cazurile unde chiar ajung moi, sunt si sani care ramân destul de tari din lipsa glandei) sânii chiar se pot distanța ușor. O distanța de 1, 2 degete eu o consider normala si estetica! După mai multe luni la orizontala, sânii chiar se deplasează spre lateral si atunci se poate bagă chiar aproape toată mâna, revenind la poziția inițială atunci cand se sta vertical. Depinde foarte mult si cât era distanța înainte de implant, dAr prin operație in funcție de dimensiunea implantului si priceperea medicului clar se mai pot apropia.
1
02-12-2016, ora 11:49
Simona0025
Nu este medic/terapeut
Simona0025
Mulțumesc Aspassia!! Nu știu cum sa mai stau, am amortit, ma doare gâtul!! Au început sa ma mănânce, e Ok?
0
02-12-2016, ora 12:00
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Simona, este un rău care trece, părăsește corpul după câteva zile, dar corpul uman este atat de complex, cu o putere nebănuita de adaptare si vindecare! Primele 2, 3 zile sunt pentru " odihna" dacă o putem numi asa, cand încercam sa dormim mai mult, sa vedem filme, eu una 3 zile asta am făcut somn, mâncat la pat sau in Bucătărie si cu tableta in brațe filme, m a ajutat foarte mult. Dacă încerci sa ti ocupi mintea, durerea va încerca sa doarmă si ea:) eu te vad o fata optimista si plină de viața, clar durerii nu i va plăcea sa stea mult la tine:). Inciziile da mai devreme sau mai târziu dau mâncărimi, de vina poate fi si intoleranta la bustiera, care strânge destul de tare, dar ulterior devine cea mai buna prietena!
2
02-12-2016, ora 13:08
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
O sa te mănânce, o sa te furnice, o sa te doară, o sa ți intepeneasca spatele de la dormit.. asta este procesul... răbdare și cât mai multa odihna în primele zile, bănuiesc ca ți a dat Doreta de durere, ia când vrei sa dormi te și adoarme.
1
02-12-2016, ora 14:30
Aprili@
Nu este medic/terapeut
Aprili@
Inca o intrebare, Chanell, te rog:

In practica de la noi cel putin, ce se folosește mai mult la rotunde (subpectoral) : gel coeziv II sau I ? Ai idee ?

Multumesc mult de tot inca o data pentru răspunsuri.

PS
azi am vazut live niste mentor rotunde 320 cc UHP la o dna de 1.50 m, la 9 luni postoperator, si arătau super, n-as fi zis ca le are asa înalte.
1
02-12-2016, ora 15:45
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Aprili@spune-i medicului care sunt asteptarile tale, cum ți-i doresti si iti va da soluția cea mai buna.Sfatul meu este sa mergi pe măsura maxima propusă si nu vei regreta.Mie acum cu implanturi mi se pare ca sânii sunt mai apropiați.Conteaza mult si conformația ta, bănuiesc ca ți-a facut măsurătorile.Daca sunt întrebări care ți-au venit in minte dupa consultație ar fi bine sa i le adresezi astfel încât in ziua operației sa dețină exact măsura si tipul de implant pe care tu ți-l doresti.Fa-ți o lista cu toate întrebările si nu ezita...este un super om cu o rabdare "de fier" si te va lămuri.
Te îmbrățișez!
0
02-12-2016, ora 16:28
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Aprili de ceva Vreme se folosește la implantul rotund si coezivitate 2, diferența nu este mare. La implantul anatomic unde exista doar 2 si 3 se simte diferența. Indiferent de coezivitate, rezultatul final il va da organismul tău in funcție de calitatea pielii tale. Dar dacă pui gr2 nu este nicio problema, exact cum a menționat si Ramih, cum am spus si eu de a lungul timpului, toate aceste întrebări notează pe o agenda, întreaba absolut tot ce vrei sa afli, cu siguranța medicul îți va clarifica toate întrebările încât sa luați decizia optima pentru tine, ideea e sa mergi pe maxim cât intra.
0
02-12-2016, ora 20:53
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Buna seara fete!
Am si eu o problema(cred)
Luni m-am operat si inca de atunci am tuburi de dren, din care curge cam multicel lichid. La sanul stang, lichidul e deschis, galbui. La sanul stang, lichidul e rosu, rosu inchis.
Doctora nu mi-a recomandat bustiera si abia ieri am cumparat-o, dar nu o pot purta din cauza durerii din parti, provocata de intrarea tuburilor de dren.
Nu stiu ce sa ma fac cu tuburile astea. E normal sa curga atata lichid? Si sa ma doara zona de intrare a tuburilor?

Multumesc tare mult!
1
02-12-2016, ora 21:26
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Simona.. toate știm prin ce treci, este socant pt organism, pt noi.. nici eu nu fusesem pregătită psihic pt dureri asa mari cum am avut, dar gandeste te numai la asta: VOR TRECE! a doua zi e cea mai crunta..dupa, usor usor.. o sa ti fie din ce in ce mai bine. Ia calmantele asa cum ti le a prescris dr, încearcă sa nu stai non stop înțepenită, fa câțiva pași prin casa, asa greu cum e.. sa te dea pe spate si brațe cu mult antiinflamator, de 2, 3 zi, ajuta f mult ! Si in rest, focusează te la acest gand: e doar o per scurta, toate astea vor trece si voi rămâne cu sanii visați!
Rabdare, încredere, putere, draga mea
0
02-12-2016, ora 22:09
elyzzaa
Nu este medic/terapeut
elyzzaa
Simona sa nu te sperii de nicio durere, de nicio senzatie mai neplacuta. Totul e normal. Cat stam in spital ni se pare mai usor pentru ca se pompeaza in noi calmante si apoi acasa avem senzatia ca se intampla Doamne fereste ceva caci ne simtit mai rau decat in ziua operatiei. Dar ia pastilele prescrise si ai sa vezi ca in cateva zile totul se va diminua. Desi m-am incapatant si eu la randul meu sa nu "bolesc" prea mult, zilele astea sunt pentru odihna. Dormi cat vrei, stai in pat, uita-te la filme, mananca bunatati, rasfata-te. Oricine iti va spune ca timpul asta va zbura extrem de repede si durerile de inceput ti se vor parea un nimic comparativ cu sanii mult visati. Rabdare e cuvantul de baza aici. Ai grija de tine!!
2
02-12-2016, ora 22:10
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alexutzaa, pai asta i treaba tuburilor de dren, sa dreneze, sa curețe. Prob ca la sanul stâng inca mai trebuie sa se curețe, din mom ce lichidul este gălbui, la dreptul daca este sange curat, înseamna ca nu mai este " mizerie " de drenat.Cat timp ti a spus dr ca treb sa stai cu tuburile? Cum adica nu ti a recomandat bustiera? Au mai fost cazuri izolate fara bustiera, doar ca eu nu reușesc sa inteleg cum stați voi fara bustiera aia, cand sanii sunt atat de grei, de dureroși la inceput..
Mai bine da un tel doctorei sau un mes sa ti spuna ce sa faci exact! E datoria ei, ii esti pacienta.
1
02-12-2016, ora 22:17
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alexutzaaa, la ce dr esti operata?
Ai măcar un bandaj strans peste sani?? Sau sunt asa.. liberi??
1
02-12-2016, ora 22:29
Miruna31
Nu este medic/terapeut
Miruna31
Alexutzaa si eu am avut tuburile 3 zile, insa am purtat bustiera din momentul in care am iesit din operatie! Ma apasa intr-adevar pe locul unde erau tuburile bagate, si m-am invinetit foarte tare, dar nu am renuntat deloc la bustiera ! Nu trebuie sa te sperii, cum spune si mamitzica, tuburile au rolul lor !
0
02-12-2016, ora 22:45
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Mamitzica sunt operata la dna dr. Brezeanu. Chiar am vorbit la telefon asta seara, dupa ce am intrat in panica si mi-a spus ca nu trebuie sa ma sperii in privinta tuburilor. Dansa mi-a spus ca trebuie sa stau cu tuburile 1saptamana. Si Marti am urmatorul control. E posibil sa nu mi le scoata, cel putin asa mi-a spus la tel. Cat despre bustiera, mi-a spus ca nu e nevoie sa o pun acum, sa astept sa-mi scoata tuburile, ca nu e graba.
Mi-a mai spus ca in locul unde am tubul bagat sunt cusuta si probabil ca bustiera trage de fir si de aia ma doare foarte tare zona aia.

Ce ma fac?
0
02-12-2016, ora 22:47
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Si da Mamitzica, sanii sunt liberi inca din prima zi. Am doar pansamentele sub sani si tuburile bagate.
0
02-12-2016, ora 22:50
Lotusflower
Nu este medic/terapeut
Lotusflower
Tuburile de dren vor sta atata timp cat vor drena. Ce inseamna a drenat mult? Poti aprecia asta in ml? Si poti sa spui ritmul, de ex cand a curs mai mult, se aduna maj mult dupa ce te plimbi?
Se dreneaza sange, limfa...doamne fereste de "mizerie". Tuburile de dren sunt " ochii" chirurgului in plaga operatorie.
Ai pungile colectoare...ca niste bidonase? Ca niste mingiute crete( armonica gen)?
0
02-12-2016, ora 23:01
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Lotusflower, de aseara de la ora 12 pana azi de dimineata la ora 11, am avut 50ml. Acum, avand in vedere ca m-am ridicat din pat si am facut miscare destul de multa, am aproape 100ml. La sanul stang se dreneaza mai mult limfa, iar la sanul drept, din cate observ, sange, pt ca lichid este rosu rosu. Din cate am observat, curge mai mult cand sunt activa. Dar oricum, eforturi prea mari nu am facut.
0
02-12-2016, ora 23:04
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Da, sunt ca niste bidonase, crețe, iar pe fundul lor se afla gradația si de acolo citesc ml adunati
1
02-12-2016, ora 23:09
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Lotusflower, am pus mizerie intre ghilimele, special.. Nu sunt cadru medical, eu m am exprimat simplu:)ma bucur f tare ca ai intervenit si i ai explicat mult mai clar decât mine, tu esti mult mai in masura
Alexutza, daca ai vb deja cu d na dr si ea te a asigurat ca e ok, înseamna ca asa este. Mai ai rabdare pana la control.
Iar treaba cu lipsa bustierei are sigur o explicație, fiecare medic cu metodele sale, eu vb strict dpdv al unei femei cu implant ; nu mi pot imagina cum sa stai fara susținerea bustierei atâtea zile in perioada cea mai grea.. Dar repet, nu sunt nici asistent medical, nici dr! Ei stiu mult mai bn.
Te pup, numai bine, draga mea!
1
02-12-2016, ora 23:22
Aleexutzaa
Nu este medic/terapeut
Aleexutzaa
Mamitzica, multumesc tare mult pentru raspuns.
Mi-e teama ca lipsa bustierei sa nu-mi afecteze forma, asezarea sanilor. Din cate am observat, majoritatea fetelor de pe forum au purtat bustiera inca din prima zi, iar eu, pauza. Am avut dureri groaznice si inca mai am seara, in special cand ma ridic la orizontala. Sanii sunt foarte grei si parca ma strang, se contracta, nu stiu cum sa explic.

Sper sa fie totul bine pana marti la control.
1
02-12-2016, ora 23:31
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alexutzaa, imi imaginez ca bine nu ti e cu tuburi de dren si fara bustiera, mai ales in per asta cand știm toate ce presiune se simte, ce durere, junghiuri, etc.. de aceea m am si mirat. Dar daca dr a procedat asa, cu siguranța stie ea mai bine decât noi. Au mai fost cazuri fara bustiera si fetele sunt f bn acum, nu treb sa te panichezi. Doctorii au metode diferite, de cand sunt pe forum am citit tot felul de indicații: unii recomandau sa se stea pe burta din prima zi, altii dupa 3 luni, unii cu bustiera, altii fara, smd.
Stai liniștita pana marti, nu te forța prea mult, doar strictul necesar, ia ti tratamentul prescris de ea, si da i tel sau mesaj daca simti ca ceva nu e in regula, eu i am dat dr meu zeci de mesaje, este de datoria lor sa ne răspundă.
Mai e putin si te va vedea dr ta, o sa fie bine.
0
03-12-2016, ora 00:33
Lotusflower
Nu este medic/terapeut
Lotusflower
Aleexutzaa, nu e mult drenaj, stai linistita. In 4 zile de la op 100, respectiv 50 ml, nu e mult, mai ales ca e vb de un drenaj aspirativ. Stai linistita!
In leg cu purtatul sau al bustierei...pfff...mi e teama ca nu ma pricep:) Aici e treaba de specialistele mele dragi..."missele" pe care le respect pt toate informatiile date cu atata rabdare DE FIECARE DATA!
4
03-12-2016, ora 09:54
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Aleexutzaa, stai chill, medicul stie ce este cel mai bine, atât cu drenul cât si cu purtatul bustierei dupa.Sunt convinsă ca aceștia sunt pașii urmați de medicul tau si daca nu ar fi avut rezultate frumoase nu ar mai fi continuat. Noi suntem alături de tine, fiecare din noi împărtășeste din propria experiența, susținerea aici pe forum este una psihică...dar in materie de sfaturi care țin de probleme strict medicale, draga mea, pe acestea le obții doar de la medicul tau.Daca te-a asigurat ca totul este ok in recuperarea ta de pana acum...atunci asa este.Este o perioada in care simti ca iti pierzi răbdarea însă încearcă sa iti găsești preocupări care iti ocupa timpul intr-un mod placut:filme, citit...etc
Curaj, rabdare si recuperare ușoară.Pup
1
03-12-2016, ora 11:08
Brava
Nu este medic/terapeut
Brava
Buna dragelor,
Miercuri ma operez la Dr. Rashad. Eu am 11, 7 circumferință sânului si am cupa B plin cu 73 cm sub sân. Am optat pana la urma pt 375 cc. Dar imi e frica ca si măsura aceasta e prea mare. Chestia e ca nu vreau sa se fie vizibila diferenta decât dezbracata. Voi ce ma sfătuiți? Nu doresc sa imi schimb toată garderoba de sacouri si bluze.
3
03-12-2016, ora 11:24
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Brava, n o sa ti schimbi hainele, stai liniștita! Eu aveam 75B cu push up.. am pus 500cc, si in afara de geaca de motor care e rigida, in rest ma încap toate, cu mențiunea ca acum se aseaza muuult mai bine!;)
2
03-12-2016, ora 11:31
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Brava, mergi pe maximum recomandat! Nu o sa fie prea mare, crede-ma ca eu as fi fost cea mai fericita daca eram plata si doar cu doua sfarculete :)) m-am operat din cauza asimetriei, dar acum pana si eu le-as fi vrut mai mari!:)
3
03-12-2016, ora 12:02
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Brava nici nu se va vedea decât dezbrăcată! În cele mai multe haine, bluze nu se vor vedea. Încă e o dilema ptr mine dc nu se văd în toate
3
03-12-2016, ora 13:20
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Brava, cu riscul de a ma repeta...eu am 450 cc si nu mi-am schimbat garderoba decât la capitolul lenjerie intimă.In rest, cămăși, sacouri, bluze...imi vin cu mențiunea ca se aseaza mai bine, se cambreaza mai frumos. Inainte de implant ma gândeam ca voi fi nevoită sa schimb tot, stiu ca suna ciudat dar Implanturile sunt evidente doar daca porți ceva mulat, decolteuri adânci...si bineînțeles te vei bucura de toata splendoarea lor in momentele tale de intimitate.
Mergi pe maximul admis si vorbim dupa...pup
1
03-12-2016, ora 17:10
korah
Nu este medic/terapeut
korah
Brava, eu aveam inainte de implant circa 75a, mi-am pus 400cc, hp, si imi vin aproape toate hainele, cu exceptia catorva rochii care erau super stranse si inainte. Nu cred ca va fi nevoie de o schimbare totala de garderoba, ci mai degrapa o mica ajustare.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 233823392340 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •