Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 244324442445 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
30-03-2017, ora 01:56
Raa1
Nu este medic/terapeut
Raa1
Buna! Citesc forumul de cand am luat decizia de a mi face operatia de implant mamar si toate informatiile voastre mi au fost de mare ajutor. Sunt operata de 5 saptamani si din pacate, in acest moment, rezultatul este departe de cel visat de mine din cauza unei asimetrii vizibile. Un implant este mai coborat si asejat, celalalt a ramas sus. S a mai confruntat cineva cu aceasta problema recent?
0
30-03-2017, ora 08:29
Daisey
Nu este medic/terapeut
Daisey
Bună dimineața vă deranjez cu o întrebare am 3 luni și 10 zile de la operație cert este ca sânul drept deasupra de areola ma doare destul de tare încât de abea pot atinge durerile acestea au început pe la o lună după ce sa dezmorțit sânul doctorul spune că este normal și că in timp durerile nu vor mai fi, la stângul nu am nici cea mai mica durere am pus o poza de profil ca sa știți unde mă refer!
4
30-03-2017, ora 10:45
dolcevitabb
Nu este medic/terapeut
dolcevitabb
Marcela, draga, nu toata lumea le stie pe toate, asa ca tine.Eu am presupus ca anestezia este cauza aparitiei acelor bubite, dar ideea era o modalitate de a scapa cat mai repede de ele. Evident, igiena este f importanta dar nu este deajuns in toate situatiile. Iti recomand ca inainte de a "sari"cu contradictiile pe tonul acesta conflictual, sa incerci sa vezi situatiile si din perspectiva pacientelor proaspat operate care cer o informatie, sau a celor care o ofera din experienta proprie.Toate cele bune si refacere usoara fetelor!
2
30-03-2017, ora 11:07
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Yssuka in primul rând trebuie sa ai emoții constructive, sa fii calma, îți vei îndeplini un vis, sa ai numai gânduri pozitive. In micul bagaj pe care il iei cu tine sa ai o pijama comoda, cu nasturi in fata( multe am stat doar cu bustiera si un pantalon comod gen trening), șervețele umede, periuța de dinti si o pereche de papuci. Sunt clinici care oferă ei acele pijamale de unica folosința. Eu am intrat in operație doar cu un pantalon scurt si șosete, dar era început de Iunie. Nu stiu dacă la clinica unde te operezi tu îți da si masa, aici îți pot Răspunde fetele operate la doctorul tau. Curaj si totul va fi bine!
2
30-03-2017, ora 11:12
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Daisey dureri la un san am resimțit multe dintre noi, sensibilitatea aceasta care dispare după mai multe luni. Pe unele ne înțepau si dureau deasupra unde arati tu in poza sau la baza sânului. Dacă doctorul a zis ca este ok, mai așteaptă putin, in caz ca totuși durerea mare persista ar trebui sa faci o ecografie sa te asiguri ca totul este cu adevărat in parametri normali si vorbești din nou cu medicul, încearcă si cu arnica sau un antiinflamator poate reduce aceasta durere.
1
30-03-2017, ora 13:01
Die
Nu este medic/terapeut
Die
Raa 1, si eu sunt operata recent însă nu am aceasta senzație. In schimb am văzut aici fete care au scris despre situații similare si ca s-au asezat in decursul a câteva luni. Mult succes si răbdare!
1
30-03-2017, ora 14:58
Ely79
Nu este medic/terapeut
Ely79
Buna fetelor! Sunt noua pe aici și doresc sa îmi pun și eu implant la dl Marinescu. Sunt din Craiova și ma gândesc ca e mult mai ușor pentru mine sa ma operez aici. Voi ce ma sfătuiți?
0
30-03-2017, ora 16:03
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Ely79, dacă doctorul e bun este normal sa te operezi unde îți este mai bine. Indicat este sa mergi la cel putin 2 ca sa îți poti face o părere mai buna. Sunt fete operate in Bucuresti si au venit de la distante mult mai mari. Alegerea îți aparține. Mult succes!
0
30-03-2017, ora 16:09
Alexandra Marina
Nu este medic/terapeut
Alexandra Marina
Buna Ely, eu doar ce m-am operat acum 2 sapt la dr. Marinescu. In principiu sunt multumita de rezultat (avand in vedere cate probleme am avut: asimetrie mare, ptoza gradul 3, mameloane imense), dar am intampinat o complicatie, mi s-a format un hematom si tot se elimina in continuare...
Sfatul meu ar fi sa te prezinti la consultatie cu lista cu intrebari pentru ca iti raspunde la toate problemele pe care le ridici, dar daca tu nu il intrebi, iti spune doar strictul necesar in ceea ce priveste interventia si in 15 min a terminat consultatia.
In ceea ce priveste clinica, conditiile sunt decente, iar personalul este foarte amabil.
Daca ai alte intrebari iti raspund si in privat!
1
30-03-2017, ora 16:41
Raa1
Nu este medic/terapeut
Raa1
Multumesc pt raspuns, din pacate la mn este caz de o noua interventie pt repozitionarea unui implant. Succes tuturor!
0
30-03-2017, ora 18:14
Anaice
Nu este medic/terapeut
Anaice
La cat timp dupa operatie ati renuntat pt cateva ore pe zi la bustiera? Dar sutien cand ati purtat prima oara?
2
30-03-2017, ora 20:41
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Angy41x, si la mine se simte marginea implantului lateral jos, daca stau aplecata si am avut glanda, e normal, chiar daca am submuscular poziționat implantul, cât despre senzația ca se desprinde, da, am experimentat si eu in primele 2 luni, acum ii simt de parca sunt ai mei dintotdeauna, nici un disconfort, doar ma bucur de ei zi de zi.
Sunt operata tot la DR Rachad Hassan si ii voi mulțimi acestui om minunat tot restul vieții mele, nu doar mi-a implinit un vis, am devenit o femeie care se iubește si se prețuiește cu mult mai mult decât inainte, iar eu am cam fost genul "zmeoaica" de cand ma stiu, acum, încrederea in mine si fericirea emanata in jur dărâma orice zid :))
Învățați sa va prețuiți femei frumoase si puternice.
Va îmbrățișez !
1
30-03-2017, ora 20:53
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Cătălina, fumez, am fumat ca o turcoaica inclusiv inainte de interventie, asta nu a afectat recuperarea sau vindecarea cicatricilor, nu ca o încurajare, doar împărtășesc experiența mea.
Bine ar fi dupa sa le raresti sau sa le lasi, ca nu sunt bune pentru sănătatea si frumusetea noastra, dar recunosc ca e un viciu care produce plăcere ;))
1
31-03-2017, ora 09:23
valentyna-84
Nu este medic/terapeut
valentyna-84
Buna dimineata
Anaice, eu am 6 sapt de la interventie, am avut control iar doctorul a spus ca nu mai este nevoie de bustiera, si ca pot purta orice, de evitat sutienul cu armatura. ieri a fost prima zi de la interventie in care am stat fara nimic vro 2 ore si sincer totul a fost excellent de bine, insa crede-ma ca dupa alea 2 ore cautam bustiera nu ca durea sau ceva ci pur si simplu obisnuinta si siguranta bustierei ca este ceva acolo care le protejeaza.
azinoapte insa am dormit cu ea:) chiar daca doc zice ca pot renunta la ea:):):) ca sa fu sincera o simt ca o a doua piele:):):) cu toate ca ma chinuie la menstruatie :):):)
dar cel mai correct dupa parerea mea este la control sa-l intrebi pe doctorul tau, pt ca fiecare dintre noi suntem un caz diferit, cu particularitati si recuperari diferite.

recuperare usoara
pup
3
31-03-2017, ora 15:11
Rozza
Nu este medic/terapeut
Rozza
Gata fetelor. Sunt proaspăta operata. Am imediat 24 de ore. Sunt acasă in patul meu, sunt super bine si astept recuperarea.
1
31-03-2017, ora 15:16
Creatza26
Nu este medic/terapeut
Creatza26
Yssuka Rachad Hassan operează si la Medas ?sigur nu il confuzi cu Mohamed Hassan ?
1
31-03-2017, ora 23:01
Vviktoria
Nu este medic/terapeut
Vviktoria
Buna fetelor! Am o intrebare pt posesoarele de proteze motiva. Am pus mana acum 2 zile pe proteze allergan si motiva. Allergan mi s-au parut ff grele in comparatie cu motiva. Protezele motiva par minunate: moi, coezivitate mare ( gasesc info ca riplingul ar fi diminuat), pe latimea sanului meu de 11 gasesc un volum maricel de 380cc insa parca pare prea perfect, as vrea sa va intreb, in special pe cele care sunt la prima operatie si au plecat de la 0, cum se aseaza sanii dupa operatie? Am.citit ici pe forum ac ar fi f placute al atingere insa ati intampliina pana acum vreo problema, de ex: a aparut cuiva rippling? Sunt panicata cu ripplingul...vreau sanii sa arate in primul rand frumosi si daca incape un implant mai maricel e perfect dar marimea nu primeaza. Multumesc frumos pt info!
0
31-03-2017, ora 23:12
Deea AAA
Nu este medic/terapeut
Deea AAA
Buna fetelor!!!! Sunt noua pr forum!!!! Pe 4 Aprilie m-a operez la dl Dr Victor Schwartz!!! Vreau sa va întreb cât de dureroasa este operația? Îmi voi pune 400 profil inalt mentor
2
31-03-2017, ora 23:30
Yssuka
Nu este medic/terapeut
Yssuka
In sfarsit am intrat si eu in randul fetelor cu sani. Am un "elefant" pe pipt si abia pot respira, dureri suportabile deocamdat dar imi este foarte greu cu statul pe spate, eu dormind de 25 de ani numai pe burta. Nu mi am vazut inca sanii dar ce se vede prin bustirera pare proitator!
Multumesc din suflet Aspasia, Ramih si Chanell pentru raspunsuri si incurajari, sunteti unele din eroinele acestii forum pentru rabdarea de care dati dovada
Creatza da, domnul Rashad Hassan opereaza si la Medas
Va pup si revin cu poza
0
01-04-2017, ora 03:37
Oana iuliana
Nu este medic/terapeut
Oana iuliana
Fetelor..am si eu o intrebare..am 2 sapt de la operatie..si nu pot sa dorm deloc noaptea:((((..si inainte iubeam somnul..Ati patit si voi asa??
0
01-04-2017, ora 10:44
Deea AAA
Nu este medic/terapeut
Deea AAA
Fetelor s-a operat careva la Victor Schwartz?
1
01-04-2017, ora 15:04
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna Oana, eu am luat in prima saptamana un calmant inainte de culcare. Deci nu somnifer ci calmant! M-a relaxat super mult si pe langa asta, a potentat efectul antiinflamatoarelor pe care le luam seara. Ce am luat eu, a fost Imovane. Pastila se taie in 3 parti. Mie o pastile imi ajungea pentru 3 nopti, deci nu am exagerat. Cu siguranta acest medicament se da doar cu reteta! Nu sunt sigura ca Distonocalmul sau BienDormir sunt la fel de eficiente, dar ai putea incerca. Sau, o programare la medicul de familie si macar o reteta pentru cateva pastile sa iti dea. Oricum, odihna este extrem de importanta perioada asta pentru refacerea organismului. Anunta-ma ce ai rezolvat, sau daca ai gasit vreo alta varianta. Mentionez ca aceste calmante nu dau dependenta ca somniferele! Te pup si ai grija de tine
2
01-04-2017, ora 16:48
Angy41x
Nu este medic/terapeut
Angy41x
Ramih ati multumesc pentru raspuns si pentru ancurajari, si eu am ancredere an Dr Rachad si ai multumesc pt ca mia amplinit visul doar cu un simplu implant si nu am facut operatia de ridicare,...si da este adevarat ca nu am avut glanda dar senzatia oricum este urata si deranjanta sper sa trec cu bine peste tot multa sanatate tuturor fetelor si ansanatosire usoara va doresc
3
01-04-2017, ora 17:19
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Rozza, Yssuka, si toate fetele recent operate, ma bucur pentru voi, pentru dorințele împlinite, cu rabdare, încredere in noi, o stare de optimism pe care trebuie sa ne o inducem in cele mai grele momente, tratamentul luat corespunzător, mai usor sau putin mai greu toate greutățile vor trece si cu siguranta veti fi mândre de voi! Nu este floare la ureche intervenția dar nici foarte greu. In general după 2, 3 saptamâni senzatiile se diminuează, si aici intervine mereu RĂBDAREA, tocmai pentru ca necesita timp vindecarea completa! Felicitări fetelor si mult curaj aspiranților.
1
01-04-2017, ora 17:26
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Fetelor, stiu ca se vorbește mult de Implanturile motiva, ca sunt ceva nou in sprijinul fetelor cu torace mic pentru un implant mai mare, dar cat de bune, de eficiente se va stii doar in timp, trebuie sa treacă cativa ani pentru a vedea evoluția lor in timp, sunt medici care înca nu le folosesc tocmai din acest motiv. Știm doar ce citim pe net si informatii de la medici. Eu sper sa fie ceva revoluționar si cele care si au pus motiva sa se bucure de sanii lor multi ani fără probleme. Nu am spus o cu răutate, eu doar mi am pus mie un semn de intrebare, eu am un usor efect de rippling, am mai spus o dar sanii mei sunt frumosi nu ma deranjeaza aceste mici valuri cand stau f aplecata, important este sa fim sănătoase. Peste 2 luni fac 2 ani si ma simt excelent in condițiile in care fac si efort susținut. Succes tuturor si documentati' va foarte bine!
3
01-04-2017, ora 17:33
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Deea AAA cat de dureroasa este operația fiecare îți va Răspunde prin pragul de durere personal. Ceea ce contează este ca si cea mai sensibilă femeie, panicoasa sau cu dureri mari a trecut peste. Poti sa fii si o norocoasa sa ai o recuperare ușoară sau doar sa necesite mai mult timp. Critice in general sunt a 2, 3, 4 zi nu prima in spitalul unde se administrează tratament prin vena mai puternic si durerea nu se simte doar o presiune. Trebuie sa nu te gândești la durere, nu asta trebuie sa fie grija ta si doar sa fii optimista si atat timp cat îți dorești aceasta operație nu exista durere sa nu o poti sa o depășești. Am spus de multe ori, femeia este inzestrata cu un caracter puternic si trece peste multe obstacole in viata. Aceasta operație îți va întări caracterul tau puternic pe care fiecare femeie il deține, dar uneori il descoperim după anumite experiențe de viata. Succes !!!
4
01-04-2017, ora 17:39
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Oana Iuliana, somnul bun da este o problema la început. Se doarme conștient dacă pot spune asa, implantul își face simțit prezenta si in timpul somnului. Este doar o chestiune de timp, si faptul ca se schimba poziția de somn, încercam sa fim atente sa nu ne mișcam in somn, toate aceste griji se răsfrâng asupra somnului si creierașul nostru asimilează gândurile noastre. In momentul cand aceste probleme vor dispărea si organismul își intra in drepturi, cu siguranta si somnul va fi liniștit. Încearcă si un ceai de liniștire seara, usor masaj facut la coloana, chiar si eu care dormeam numai pe spate ma trezeam mereu anchilozată. Trebuie sa ti repeți cu fiecare zi care trece este o zi câștigată. Ma scuzați fetelor ca am scris atat de mult. Sa aveți o seara liniștita!
4
01-04-2017, ora 19:30
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Salutare tuturor!
Fete noi, felicitari si recuperare ușoară!
Eu de curand am împlinit 9 luni de la operatie si abia acum pot spune ca totul e perfect! Abia acum organismul meu a acceptat ca stăpâna lui a bagat niște intruși :))
3
01-04-2017, ora 19:35
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Pt fetele operate recent: va rog sa aveti rabdarica, totul este de durata, chiar si la 4, 5, 6 luni inca mai sunt mici " probleme"; sensibilitate in anumite zone, junghiuri, disconfort.. etc.
Stiu cazuri unde au fost probl de san amortit chiar si pana aproape de 1 an.
Asadar rabdare.. veti vedea ca aceasta operatie va va schimba viata!
Fiți încrezătoare!
Va imbratisez.
1
01-04-2017, ora 22:12
Deea AAA
Nu este medic/terapeut
Deea AAA
Multumesc frumos Chanell
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 244324442445 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •