Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 245524562457 ..... 3218 3219 Înainte ›
6
27-04-2017, ora 11:11
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Va multumesc mult pentru primirea calduroasa, fetelor! Fram, Da! Categoric, merita aceasta schimbare, daca ti-o doresti cu adevarat, si o spun cu mana pe inima, din tot sufletul, ca mie, personal, mi-a schimbat total viata, mi-a imbunatatit stima de sine, mi-a intregit fericirea. Din aceste motive, recent, cu 1 luna inainte de a implini 10 ani, am decis sa-mi schimb implantele, lucru care s-a si intamplat pe 29 nov.2016. Implantele Eurosilicone, pe care le-am avut, pot spune ca au fost foarte bune, nu mi-au creeat nicio problema si la schimbare erau intacte, aratau ca noi.

Din cate am inteles toate implantele din gel coeziv, sunt garantate pe viata, insa recomandarea medicilor este de obicei, de a se schimba odata la 10 ani. Asadar, eu mi-am asumat aceasta schimbare, pentru linistea mea, dar si pentru a corecta intr-o oarecare masura, efectele timpului, si ale gravitatiei si consider ca am reusit cu succes acest lucru, fara a apela la alte interventii suplimentare. Noile implante sunt Mentor, Gel cohesive 3, low height, Moderate Plus Profile, 290cc, CPG 312.

Diferenta de marime dintre cele vechi si cele noi este de 15cc, deci nu f mult (nici nu mi-am dorit neaparat marire)-dar forma, profilul si mai ales cohesivitatea sunt considerabil imbunatatite. Sunt mult mai moi si mai naturale la pipait, dar si ca aspect.

Pentru cele care vor sa reintervina la un moment dat, trebuie sa stiti ca refacerea dupa o schimbare, este floare la ureche, comparativ cu operatia initiala. Durerile sunt minore spre inexistente, doar un mic disconfort, cauzat mai mult de taieturi si cusaturi, reluarea activitatilor cotidiene se poate face de asemenea mult mai usor si mai rapid, insa toate celelalte restrictii si recomadari postoperatorii, sunt identice cu cele ale interventiei initiale.( bustiera 6 saptamani, fara miscari ample ala bratelor, fara ridicarea greutatilor-minim 2 luni, dormitul doar pe spate-2-3 saptamani, etc).
Succes fetelor si refacere usoara! Curaj, celor inca nehoatarate! :*
2
27-04-2017, ora 11:50
Amady
Nu este medic/terapeut
Amady
Fram, eu am acum eurosolicone 300 ml.
Foarte mulțumită de implant, nu am niciun fel de disconfort. De ce doresc sa le schimb?Din aceleași principii ca ale iri-nico.Am alaptat o data, gravitație, timp trecut.Știu ca sunt garantate pe viață dar am 41 de ani și am zis sa le schimb o data ca după sunt prea baba ca sa mă mai operez.
0
27-04-2017, ora 12:06
Diana_Ella
Nu este medic/terapeut
Diana_Ella
Intradevar Die si mie mi se pare straniu..nu am mai auzit pana acum..dar chiar mi-a recomandat dusul cu betadina cu o seara inainte si dimineata pana in operatie.
3
27-04-2017, ora 13:15
boobsie
Nu este medic/terapeut
boobsie
Mulțumesc tuturor pentru experiențele voastre ce m-au ajutat sa fac alegerea corecta pentru cea de a treia intervenție a mea la sâni.
Acum 2 zile am fost și eu reoperata de către Dl. Dr. Totir. Un medic excepțional, blând, dedicat și tare răbdător.
Sunt incantata de alegerea făcută, iar șederea mea la spitalul Medlife o pot asocia unei vacante de 5 stele. Tot personalul a fost amabil și săritor, prompți și veseli. Felicitări!
0
27-04-2017, ora 13:49
Oana.22
Nu este medic/terapeut
Oana.22
Hello fetelor, si felicitari noilor operate. Ceea ce voiam sa va intreb, stiu ca s-a mai discutat la un moment dat, cam la cat timp ati inceput sa faceti solar? Eu l-am intrebat pe domnuk doctor de plaja si mi-a zis ca e ok atata timp cat cicatricile sunt acoperite... dar inca am un dubiu cu solarul
0
27-04-2017, ora 13:54
Oana.22
Nu este medic/terapeut
Oana.22
A si inca o intrebare, pe voi v-au mancat cicatricile de la crema? Eu folosesc contractubex si cateodata am niste mancarimi ingrozitoare
1
27-04-2017, ora 14:06
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Buna Oana 22, eu am spus cu doar cateva pagini in urma ca pe mine m-au mancat cicatricile ingrozitor de la contractubex dar si de la stratamed, acum ma dau doar o data pe zi cu contractubex si doar cand ajung acasa, ca sa nu mai port sutien.
1
27-04-2017, ora 14:11
Bia99
Nu este medic/terapeut
Bia99
Iri-nico am citit multe din postarile tale chiar inainte de a face operatia. M-ai motivat sa fac operatia chiar fara sa stii:)) Acum ti-ai pus anatomic? Ca eu intelesesem ca doar cele anatomice au coezivitate 3. Si tot subglandular le-ai pus?
0
27-04-2017, ora 14:51
Oana.22
Nu este medic/terapeut
Oana.22
Bia99 nu am reusit sa citesc tot ce s-a scris, merci mult pt raspuns. Ma gandeam ca fac eu o reactie alergica la el...
1
27-04-2017, ora 16:14
fram2
Nu este medic/terapeut
fram2
iri-nico si Amady - multumesc pt. raspunsuri. ma bucur f. mult sa aud ca sunteti multumite cu Eurosilicone pe termen lung. medicii din Iasi vad ca merg mai mult pe Eurosilicone, eu as avea practic de ales intre Motiva sau Eurosilicone.
multa sanatate va doresc si sa va bucurati de noii sani!
0
27-04-2017, ora 17:42
monika12
Nu este medic/terapeut
monika12
eu am 3 saptamani si tot rau ma simt. oare cand incepe sa fie mai bine. deja ma gândesc sa scot implanturile.
2
27-04-2017, ora 18:05
ElenaEly
Nu este medic/terapeut
ElenaEly
Electraa am fost astazi la eco si totul e ok nu am nimic sub implant, evolutia este normala. Doar ca totusi nu inteleg de ce cand il misc simt inauntru cum se freaca de un perete..
1
27-04-2017, ora 18:25
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Fetelor reacția alergică nu este neaparat de la unguent, se poate confunda cu acesta. Cand sanii încep sa coboare, intervine si o mâncărime exact pe cicatrici si o usturime in momentul cand încep sa se vindece iar reacția alergică in cazul celor care au bustiera cu marginea banda elastică sa atingă, si ulterior sa se frece de incizii provocând aceasta iritație si alergie.
0
27-04-2017, ora 18:30
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Despre expunerea la solar s a discutat de foarte multe ori. Medicii in general recomandările 6 luni dar majoritatea fetelor s au dus după 2, 3 luni. Atat timp cat protejați cicatricile cu factor maxim de protecție, si leocoplastul pus peste cicatrici este ok. Eu am fost pe la 2 luni si jumătate, dar am renunțat după prima expunere, mi s a desprins leocoplastul, nu am sesizat si m am trezit de la o dungulita cu o cicatrice 3D. După folosirea unguentului cicatrizant a disparut si am revenit la solar după înca 2 luni, dar cu măsura.
2
27-04-2017, ora 19:08
Amady
Nu este medic/terapeut
Amady
Fetelor, eu acum mă dau cu contractubex pe cicatricile de la operația de colecist.Am 4 tăieturi pe burta de maxim 2 cm.mă mănâncă de mor când mă dau
2
27-04-2017, ora 19:10
Electraa
Nu este medic/terapeut
Electraa
Buna ElenaEly! Ma bucur super mult sa aud asa vesti bune :) Chiar ma gandeam daca vei mai da vreun semn, dar speram sa fie totul bine. Sincer nu stiu ce sa zic in legatura cu senzatia aceea pe care o ai...poate este chiar tesut cicatrizat ce simti tu acolo...habar nu am. Dar stii ce? Nu il mai misca :))) Asa imi spunea tatal meu cand eram mica si ii ziceam ca atunci cand apas pe bubita ma doare..." Asculta-l pe tati si nu mai apasa!" :))) Lasand gluma la o parte, spune-i totusi medicului ce simti si arata-i eco facuta si impartaseste-ne si noua spusele lui. Te pup mult!
Monik... nu cred ca este cazul sa iei decizii atat de drastice. Acum pe bune, majoritatea am suferit rau. Totul a fost nasol in prima perioada. Si eu am crezut ca dupa cateva zile voi fi ca noua, dar deh, surpriza...nu am fost. A durat oricum mai mult de 3 saptamani pana sa spun ca sunt bine. Acum sincer, cand faci operatia asta, sau oricare alta de care nu depinde viata ta, ti-o asumi. Atata timp cat nu apar acele simptome anormale, pentru care si semnezi ca ai luat act inainte de operatie, nu trebuie sa te impacientezi asa... Ai rabdare si fii puternica!
1
27-04-2017, ora 19:23
Timeea777
Nu este medic/terapeut
Timeea777
Boobsie ai un pm
0
27-04-2017, ora 19:30
Rozza
Nu este medic/terapeut
Rozza
Buna fetelor !!!
Felicitări celor noi si răbdare celorlalte.
Sincer am tot citit și nu prea pot sa-mi dau seama ce poate sa facă rău 7min de solar cu crema evident și cicatricile acoperite cu una sau doua straturi dacă e nevoie.
Probabil și fără implant și cicatrici sa stai peste 8min pielea poate avea o reacție urâta, dar cu crema și plasture nu văd care e problema pt o sesiune scurta !!!!
Poate nu am înțeles eu și se întâmpla ceva nasol de la caldura.
2
27-04-2017, ora 19:41
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Rozza, o cicatrice care nu este matura si este expusa la ultraviolete isi schimba pigmentatia, se inchide la culoare, cu riscul de a se vindeca mai greu sau de a ramane asa. Eu am fost la solar pe la 5 luni, cu strat gros de protectie 50, fara plasturi. N-am avut nicio problema. Ca solarul nu e oricum sanatos, asta e alta discutie:)
3
27-04-2017, ora 19:52
dolcevitabb
Nu este medic/terapeut
dolcevitabb
Buna Oana22. Eu am facut plaja la soare dupa 2 luni, am avut aprobarea doctorului, cu conditia sa-mi acopar sanii si mai ales cicatricile si sa folosesc creme de protectie cu factor uva uvb, mare.
Fram si eu am avut de ales intre Eurosilicone si Mentor.Amandoua mi s-au parut la fel de calitative si asa mi s-au si prezentat de catre medic, Despre Motiva nu stiu nimic, doar ce mai scriu fetele pe aici.
Irinico, bine ai revenit! Wow ce impresionanta este experienta ta!!! In vremea cand cautam detalii pt a ma opera, resfoind acest forum, am dat de una din ultimele tale postari si apoi ti- am citit detaliile de la profil, fiind interesata de acelasi medic la care m-am si operat ulterior. Foarte frumos. Multumesc doamnelor care inca mai aveti rabdarea sa ne scrieti cate ceva din experientele voastre chiar daca sunt mai vechi.
2
27-04-2017, ora 20:02
monika12
Nu este medic/terapeut
monika12
maine merg la control. sa vad ce zice si doctorul. mi-e tare frica sa nu am ceva complicatii si de aceea sa ma simt asa. știam ca va fi greu, dar nu cred ca e normal sa ma simt asa dupa 3 saptamani. incerc sa am rabdare si sper ca va fi bine.
3
27-04-2017, ora 20:24
Rozza
Nu este medic/terapeut
Rozza
Merci AnaStefan de răspuns. Pai normal ca acoperite cicatricile.
Am uitat sa specific ca am o luna de la operație și parca nici nu am fost operata. Bine, viața nu ma prea lasă sa ma plâng sau sa nu-mi convină :))))) am doi copii de care trebuie avut grija și na, ma întreb uneori ce e mai greu: sa am grija la implant sau sa nu dorm nopțile ca au febra copiii :)))).
Eu am implant moderat spre mic 355cc, după doua sarcini și alaptari așa ca ma gândesc ca pielea și țesutul au fost deja formate.
Îmi pare rău sa citesc ca unele dintre voi suferă :(((. Va doresc răbdare și refacere perfecta !!!
Va pup
2
27-04-2017, ora 23:48
saruccel
Nu este medic/terapeut
saruccel
Buna Amady ti-am trimis mes în privat
0
28-04-2017, ora 00:27
Frangipani
Nu este medic/terapeut
Frangipani
Am revenit. dupa indelungi cautari si consultatii m`am hotarat!operatia v`a avea loc saptamana viitoare! vroiam sa va intreb
daca este cineva care a avut ceva la eco mamar si ce lucruri ati avut nevoie la voi in ziua internarii?
0
28-04-2017, ora 00:31
Frangipani
Nu este medic/terapeut
Frangipani
P.S
i sala de operatie cum ati fost? in chiloti, pantaloni, fundu` gol etc? :D:D:D
1
28-04-2017, ora 01:30
ElenaEly
Nu este medic/terapeut
ElenaEly
Eu in sala de operatii am fost dezbracata complet. Doar cu halatelul de la ei. As vrea si eu sa merg la solar am 6 luni de la operatie dar inca imi este frica. Nici la sala nu mai merg si m-am ingrasat cam tare.. cicatrizant mi-a dat stratamed dar la sanul stang inca se mai vede putin vinetiu si ma dau de 2 ori le zi cu el. Sper in timp sa se mai duca. Sanii mei s-au inmuiat destul de mult numai ca la un mamelon am o oarecare sensibilitate. Nu mare dar ma deranjaza cand fac baie sau il ating. Eu o car si pe fi-mea in brate si cam are 20 de kg stiu ca nu este tocmai recomandat dar ma terorizeaza cu plansul. Eu i nainte de operatie nu mai aveam muschi deloc doar piele pentru ca alaptasem de 2 ori. Acum mi se par imensi inca nu m-am obijnuit cu ei..
0
28-04-2017, ora 08:05
Amady
Nu este medic/terapeut
Amady
Multumesc saruccel! !
1
28-04-2017, ora 10:01
dolcevitabb
Nu este medic/terapeut
dolcevitabb
Felicitari Frangipani! La cine te operezi si cat iti pune?.
Eu in sala am avut niste ciorapi compresivi dati de asistenta si un halat si o boneta de unica folosinta, deasemenea date de la clinica si chilotii care au ramas pe mine. Apoi in salon dupa operatie, o pijama cu nasturi in fata, papuci si alte obiecte de igiena personala. Gelul de pe unghi trebuie dat jos.Succes!
1
28-04-2017, ora 10:30
Brunetica28
Nu este medic/terapeut
Brunetica28
Si eu urmeza sa ma operez pe data de 2 mai, am mari emoti e bine de stiut ca trebuie sa imi dau jos gelu de pe unghii rasfoiesc de ceva timp acest forum este de mare ajutor va multumesc fetelor
0
28-04-2017, ora 10:43
Mirelinda
Nu este medic/terapeut
Mirelinda
Nu e regula generala sa va dati gelul jos, depinde de fiecare dr.

Eu una simt cand incerc sa alerg cum se misca ceva in sanul stang, si nu pot alerga.
Am 3 luni de la operatie.

Oare se va imbunatati senzatia asta?
Ca as vrea totusi sa mai si alerg in viata asta...
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 245524562457 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •